هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یکم بهم ریختم شاید نتیجه این اولین آزمونا آزمایشی شوکه ام کرده ولی من قرار نیست اینطوری بمونم به خودم قول میدم یه روزی میرسه داخل همه آزمونا کم کم رتبه تو رقمی ام زیر هزار که هیچی واسه هدفم احساس خطر کردم یکم
هیچی ساکت کم نیار چیزی نیست نترس فقط محکم باش اوکی؟! -
یکم بهم ریختم شاید نتیجه این اولین آزمونا آزمایشی شوکه ام کرده ولی من قرار نیست اینطوری بمونم به خودم قول میدم یه روزی میرسه داخل همه آزمونا کم کم رتبه تو رقمی ام زیر هزار که هیچی واسه هدفم احساس خطر کردم یکم
هیچی ساکت کم نیار چیزی نیست نترس فقط محکم باش اوکی؟!@m-mahdi-kavoosi یه چیزی بگم امیدوارشی ... من تعیین سطح ۴۸۰۰ شدم ... این آخرا حدود ۶۰۰۰ میشدم... فقط تا آخرش بمون و بخون ... خوبم بخون... جا نزن ... به خودت اعتماد داشته باش ... وقتی میری آزمونو بدی سرتو بالا بگیر ریلکس بشین پشت میز و بدون که از خیلیا بالاتری از خیلیا جلوتری ... اولیشه فقط سعی کن بار بعد از چیزی که بودی بهتر بشی نشدی هم بیشتر تلاش کن ... دوست منم تعیین سطح همتراز من بود ولی اون جا زد و همون تراز موند ولی تو اینطور نباش
-
یکی از چیزایی که در حدی که کل زندگیم و معما زندگیم وابسته به اون میدونم هدفمه نمیدونم ولی من از بچگی یه عالمه رویاپردازی واسه ایندم داشتم و با شوق دهم انتخاب رشته کردم و وقتی میشنوم که یسریا پشت کنکور موندن به هدفی که میخواستن نرسیدن یا بعضی اوقات ترسی میزنه به دلم که رقیبام خیلی قوین و من کار سختی دارم که به عشق و هدفم برسم واقعا میترسم در حدی که خیلی اوقات وقتی خودمو از هدفم دور میبینم یه حالت افسردگی میگیرم چون کل معنا زندگیم و رویاپردازی هام مربوط به هدفمه
نمیدونم این حسو کسی دیگه داشته یا نه ولی میخوام تلاشمو کنم نمیخوام حسرت رسیدن به هدفم و داشته باشم ولی واقعا مطمئنم از مسیری که میخوام برم چرا باید با تنبلی و تلاش نکردن بهت نرسم چته مهدی ؟! چرا اینقدر داری برنامه هاتو بهم میریزی خودتو باور کن چرا داری خودتو دسته کم میگیری تو هیچی کم نداری از بقیه فقط بجنگگگگگگ فارغ-التحصیلان-آلاءاین پست پاک شده! -
یکی از چیزایی که در حدی که کل زندگیم و معما زندگیم وابسته به اون میدونم هدفمه نمیدونم ولی من از بچگی یه عالمه رویاپردازی واسه ایندم داشتم و با شوق دهم انتخاب رشته کردم و وقتی میشنوم که یسریا پشت کنکور موندن به هدفی که میخواستن نرسیدن یا بعضی اوقات ترسی میزنه به دلم که رقیبام خیلی قوین و من کار سختی دارم که به عشق و هدفم برسم واقعا میترسم در حدی که خیلی اوقات وقتی خودمو از هدفم دور میبینم یه حالت افسردگی میگیرم چون کل معنا زندگیم و رویاپردازی هام مربوط به هدفمه
نمیدونم این حسو کسی دیگه داشته یا نه ولی میخوام تلاشمو کنم نمیخوام حسرت رسیدن به هدفم و داشته باشم ولی واقعا مطمئنم از مسیری که میخوام برم چرا باید با تنبلی و تلاش نکردن بهت نرسم چته مهدی ؟! چرا اینقدر داری برنامه هاتو بهم میریزی خودتو باور کن چرا داری خودتو دسته کم میگیری تو هیچی کم نداری از بقیه فقط بجنگگگگگگ فارغ-التحصیلان-آلاء@m-mahdi-kavoosi ترس یعنی ایمان وارونه یعنی اعتقاد به شر...
تنها کاری که شما باید بکنید اینه که آروم باشید با خودتون تکرار کنید که من این بار رو به دست خدا میسپارم .
خیلی حرفا برای گفتن دارم ولی شما رو ارجاع میدم به خوندن کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین .دوران کنکورم که هی آشفته میشدم تنها کتابی بود که آرومم میکرد. -
هعی

-

@0Farzam0

-
@30πR

-
🦦🦦🦦
-
@ma-a
خنک شد؟

|
شعردانه