هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@mahtab77 چند تا پسره کره ای هستن خوانندن من دوسشون دارم خیلی خواب دیدم یه بار رفتم بزور به یکیشون میگم باید برام گوشی سامسونگ نت 3 بخری نمیدونم چه مرگم بود
-
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
22ستاره ببین من دیگه چقد خلم
صبش بلند شده بودم با خودم میگفتم چه فرصت طلبی ام من چون تو کره بودم چسبیده بودم به سامسونگه
-
خاک بر سرم ککن خواهر کاش بهش میگفتم بیا منو ببر کره باخودت گوشی برا چیم بود این وسط نمیدونم
-
خاک بر سرم ککن خواهر کاش بهش میگفتم بیا منو ببر کره باخودت گوشی برا چیم بود این وسط نمیدونم
-
حالا خواننده هرو هم من دوست دارم کشته مردشم واقعا الان هم ناراحتم چرا بهش نگفتم من دوست دارم و چرا چسبیده بودم به جا خودش به گوشی سامسونگه
-
@mahtab77 اونشب رو تختم خوابیده بودم از اونموقع به بعد هرچی اومدم چسبیدم به تختم تا دوباره تو خواب ببینمش ندیدم که ندیدم
-
خلاصه ایشالله که یه ذره بهتر باشی و بتونی بخوابی دیر وقته منم باید برم بخوابم
-
@mahtab77 اونشب رو تختم خوابیده بودم از اونموقع به بعد هرچی اومدم چسبیدم به تختم تا دوباره تو خواب ببینمش ندیدم که ندیدم
-
22ستاره چه بده اینجوری خواب خوب ببینی از خواب بیدار میشی حالت گرفته میشه همون بهتر خواب بد ببینیم از خواب بیدار میشیم خوشحال میشیم که خواب بوده ولب ی وقتی خواب بد میبینیم ....
22ستاره چه بده اینجوری خواب خوب ببینی از خواب بیدار میشی حالت گرفته میشه همون بهتر خواب بد ببینیم از خواب بیدار میشیم خوشحال میشیم که خواب بوده ولب ی وقتی خواب بد میبینیم ....
خیلی وقته ولی بیخیال خیلی چیزا شدم
-
خیلی وقته ولی بیخیال خیلی چیزا شدم
-
-
@mahtab77 اینا مال خیلی وقت پیشه تازگیا بی احساس تر شدم قبلنا پر شورو شوق تر بودم الان که اینارو مرور کردم دیدم چقدر عوض شدم و برام خیلی غریبن
-
@mahtab77 خوشحال شدم اشناشدیم
-
@mahtab77 اینا مال خیلی وقت پیشه تازگیا بی احساس تر شدم قبلنا پر شورو شوق تر بودم الان که اینارو مرور کردم دیدم چقدر عوض شدم و برام خیلی غریبن