هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حتی هادیان فرد
حتی کمربند مشکی:اونم دیدم نگاه اسماعیلی رو برای این میگم خوبه من خودم بالای 400 تا تست از هر مبحث شیمی زده بودم ولی اسماعیلی یه چیزایی رو میگفت که منی که کلی تست دیده بودم میفهمیدم چیه
برای پایه همه خوبن ولی رفته رفته میری جلو مسائل جدید میبینی و ایده های جدید . -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-ba78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-ba78 آقاجانی آره خیلی خوب بود
+
برای کنکور پیشنهاد دبیری که بخوام بدم اسماعیلیه اینو هم اگه تونستید ببینید قبلا خودم طرفدار آقاجانی بودم .دیگه بدردم نمیخوره اخه ببینم که چی بشه، به بچه های جدید معرفی کنین
به شما گفتم بقیه بشنون
من درم بقیه دیوار
-
حتی هادیان فرد
حتی کمربند مشکی:اونم دیدم نگاه اسماعیلی رو برای این میگم خوبه من خودم بالای 400 تا تست از هر مبحث شیمی زده بودم ولی اسماعیلی یه چیزایی رو میگفت که منی که کلی تست دیده بودم میفهمیدم چیه
برای پایه همه خوبن ولی رفته رفته میری جلو مسائل جدید میبینی و ایده های جدید ._MILAD_
بعد مبتکران پیشنهاد میدی بم تستای قلمچی سه سال اخیرشو رنده کنم
چون تا حالا یه حرفه ای تو شیمی ندیدم این سوال تو ذهنم موند که قلمچی هم مث زیستش حرف واسه گفتن داره تو شیمی یا برم سراغ یه چی دیگه
مرسی -
_MILAD_
چون تا حالا یه حرفه ای تو شیمی ندیدم این سوال تو ذهنم موند که قلمچی هم مث زیستش حرف واسه گفتن داره تو شیمی یا برم سراغ یه چی دیگه
مرسی@0Farzam0
_MILAD_
مرسیتو شیمی من اصلا تست تالیفی کتابارو نزدم چون اگه تو کنکور باشی وقت نمیکنی ولی فکر کنم اسماعیلی یه بانک تست داره که تستای ازمون ازمایشیاست
من خودم
تستای کنکورو زدم کلا + تستای قلمچی + گزینه 2 + گاج ( سوالای خیلی سخت شیمی ) . + (ماز جدیدا خوب شده )
قلمچی و گزینه 2 رو همشو زدم
مثلا تو 1403 داری تستای قلمچی گزینه 2
1402 رو .
وقتی خیلی تست میزنی از اینا میاد دست طراح کجا میخواد دست بذاره . -
Michael Vey
نه کمدی- سیاسیه@Dex اهاا.. تنکیوو. نشانک میزنم
-
@0Farzam0
_MILAD_
مرسیتو شیمی من اصلا تست تالیفی کتابارو نزدم چون اگه تو کنکور باشی وقت نمیکنی ولی فکر کنم اسماعیلی یه بانک تست داره که تستای ازمون ازمایشیاست
من خودم
تستای کنکورو زدم کلا + تستای قلمچی + گزینه 2 + گاج ( سوالای خیلی سخت شیمی ) . + (ماز جدیدا خوب شده )
1402 رو .
@0Farzam0
_MILAD_
من خودم
1402 رو .
_MILAD_ منظورم اینه میگم وقت نمیکنی اینه من خودم وقتی تستای شیمی قلمچی گزینه دو اینارو زدم برای هرفصل حدود 300 تا تست شد
حقیقتا چند بار اینارو دوره کردم
-
_MILAD_ یه کاریم کردم که خوب بود این بود من جوابارو تو یه دفتر مینوشتم سوالارم که داشتم موقع مرور دیگه با همون کار میکردم هییی مرور کنم سوالای سخت هم علامت میزدم تمیر هم مینوشتم تو دفترم
-
_MILAD_ یه کاریم کردم که خوب بود این بود من جوابارو تو یه دفتر مینوشتم سوالارم که داشتم موقع مرور دیگه با همون کار میکردم هییی مرور کنم سوالای سخت هم علامت میزدم تمیر هم مینوشتم تو دفترم
-
_MILAD_
کنکور جدیدا متاسفانه نیاز به یه کسی داره که فقط جمع و تفریق و ضربش خوب باشه
خیلی باید رو این چهار عمل اصلی تمرکز کنم -
شهاب دانش چطوره
-
لطفا وقتی با یکی میرید تو رابطه اینقد جوگیر نشید که اولویت همه چی اون باشه و بقیه رو یادتون بره
الان به خاطر جوگیری یه نفر همه چی کنسل شد -
با دمپایی رفتم پیاده روی
پام …..
-
-