هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
هعی.. جدا من خیلی پاستوریزم هرجور ک فک میکنما.. خیلی حرف گوش کنم    ️ ️
- 
@M-Shajarian متاسفم که از لغت فارسی استفاده نمیکنید و میگید سلام! 
 حرف حق؟ بله اینکه شما اصلا عادل نیستید حرف حقه
- 
 حرف حق؟ بله اینکه شما اصلا عادل نیستید حرف حقه
- 
 حرف حق؟ بله اینکه شما اصلا عادل نیستید حرف حقه@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @M-Shajarian متاسفم که از لغت فارسی استفاده نمیکنید و میگید سلام! 
 حرف حق؟ بله اینکه شما اصلا عادل نیستید حرف حقهمطمئنی خودت از فارسی استفاده کردی؟  
- 
@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @M-Shajarian متاسفم که از لغت فارسی استفاده نمیکنید و میگید سلام! 
 حرف حق؟ بله اینکه شما اصلا عادل نیستید حرف حقهمطمئنی خودت از فارسی استفاده کردی؟  
- 
فقط یه حرف که اساس زندگی همینه و هرگز فراموشش نکنید...: مال دنیا هیچ ارزشی نداره ... پولاتونو واریز کنید حساب من رها شید از این تعلقات @M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فقط یه حرف که اساس زندگی همینه و هرگز فراموشش نکنید...: مال دنیا هیچ ارزشی نداره ... پولاتونو واریز کنید حساب من رها شید از این تعلقات Michael Vey 
 شما هم سکه هاتون رو بدین من
 چیه سکه اخه؟ 
- 
@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فقط یه حرف که اساس زندگی همینه و هرگز فراموشش نکنید...: مال دنیا هیچ ارزشی نداره ... پولاتونو واریز کنید حساب من رها شید از این تعلقات Michael Vey 
 شما هم سکه هاتون رو بدین من
 چیه سکه اخه؟ @M-Shajarian دقیقا چیه اخه ک خودت میخوای ای خونه خراب؟    
- 
@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @M-Shajarian متاسفم که از لغت فارسی استفاده نمیکنید و میگید سلام! 
 حرف حق؟ بله اینکه شما اصلا عادل نیستید حرف حقهمطمئنی خودت از فارسی استفاده کردی؟  Michael Vey باشه پرنیا خانوم 
 قهرم باهات

- 
@M-Shajarian دقیقا چیه اخه ک خودت میخوای ای خونه خراب؟    
- 
Michael Vey باشه پرنیا خانوم 
 قهرم باهات

- 
@M-Shajarian من با شما حرفی ندارم.  بلاکید بلاکید
- 
@ABR_DJ 
 وقتی نمی تونی جلوی حرف حق رو بگیری :   پرستو بابایی   
 الان خانم مدیر میاد اخراجت میکنه که به بزرگ تر از خودت میگی پیر  

|
 |

شعردانه