هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@ABR_DJ 
 برو انسان بی انسانیت...مارو تو این گرما هلک هلک کشوندی اینجا بعد میگی بسته پال من نیست...ببین...خودتم بیای در اداره پست من نمیزارم بدنم به تو =///آره...بیشتر دارم سریالا رو تزریق میکنم   ...آرنج و پشت دستم کم کم داره کبود میشه ...آرنج و پشت دستم کم کم داره کبود میشه  
- 
officer k انشاالله که دستان قطع بشه انقدر ظلم نکنی بهشون 
 برو بابا بسته اشتباهی آوردن   
 تو رو فرهاد میخواستت @ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k انشاالله که دستان قطع بشه انقدر ظلم نکنی بهشون نچ نچ نچ...دستامم قطع بشن میدم از گردنم تزریق کنن      ️ ️برو بابا بسته اشتباهی آوردن    
 تو رو فرهاد میخواستت نگاش کن چجور منو پاس میده به این و اون 
 ای خدا =/////////
- 
@0Farzam0 خداروشکر 
- 
Ainoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حرفه ی ناخنکاری به شما نیاز داره همونو ادامه بدین اینو پین کنید بشه بهترین پست 
- 
@ma-a  
- 
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اونقدری که فکر میکنیم برای مردم مهم نیستیم یه ساعت بعد خاک کردنمون مردم به این فکر میکنند که نوشابه مشکی بخورن یا زرد 
- 
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اونقدری که فکر میکنیم برای مردم مهم نیستیم @دختر-بهار 
 Ainoor
- 
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اونقدری که فکر میکنیم برای مردم مهم نیستیم یه ساعت بعد خاک کردنمون مردم به این فکر میکنند که نوشابه مشکی بخورن یا زرد 
- 
سوتی ندم صلوات:/// 
- 
- 
- 
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k انشاالله که دستان قطع بشه انقدر ظلم نکنی بهشون نچ نچ نچ...دستامم قطع بشن میدم از گردنم تزریق کنن      ️ ️برو بابا بسته اشتباهی آوردن    
 ای خدا =/////////officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k انشاالله که دستان قطع بشه انقدر ظلم نکنی بهشون نچ نچ نچ...دستامم قطع بشن میدم از گردنم تزریق کنن      ️ ️برو بابا بسته اشتباهی آوردن    
 ای خدا =/////////گریه نکن بیا پیش خودم    
 چند روز دیگه که چشمات درد گرفت اینهمه جلو لبتاب نشستی بهت میگم
- 
اه اه باز که اینه ...    ️ ️ 
 بی جنبه ی دو قطبی ...
 اینجا هم ولمون نمیکنن این روانی های دو قطبی ...
 دو روز میرفتیم استراحت کنیما

|
 |

شعردانه
شعردانه