هرکی یه گزاره۳
-
از پایه میگم
گزاره
هر حرکت لوله گوارش که در گوارش مکانیکی توده غذا نقش ایفا میکند به صورت غیرارادی عمل میکند . -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Reza_ on ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Reza_
خیلیم عالی کاملا درست میگید -
پرستو بابایی من بهش گفتما
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
ععع لو دادی ،پس باید جواب گزاره ایشون رو هم به من بگی -
Rahman Aareplied to پرستو بابایی on ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده
پرستو بابایی نخیر ااونو گذاشتم اونای که خودون میگرن بیان جواب بدن ببینم چند چنندن
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
اهاااا فهمیدم ،باشه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to _Reza_ on ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Reza_
خب این غلطه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to _Reza_ on ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Reza_
اشکان فک کنم گفت بی .... اگه اینو درست بگیرین( در همین مضمونا بودش کامل یادم نیست
در ادامه کاملش کرد و گفتش که یک شکل خوشگل داریم صفحه 20 دهم که اونجا نشون میده حرکت کرمی شروع شده و ناشی از نوعی انقباض ارادیه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to _Reza_ on ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Reza_
ببین من یه چیزی رو میگم
ده بار تو ذهنم و منابعم مرور میکنم
همین امشب کیو ار کدش رو پیدا میکنم
میفرستم برات
81/413