هرکی یه گزاره۳

-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
گزاره در تنظیم بیان ژن جانداران ،هر مولکول پروتئینی که در حضور آن روی دنا ، امکان شناسایی راه انداز توسط رنا بسپاراز وجود دارد قطعا سبب افزایش بیان ژن می شود .
-
گزاره در تنظیم بیان ژن جانداران ،هر مولکول پروتئینی که در حضور آن روی دنا ، امکان شناسایی راه انداز توسط رنا بسپاراز وجود دارد قطعا سبب افزایش بیان ژن می شود .
پرستو بابایی سلام و خسته نباشید خدمت شما .
این گزاره خیلی سخته ولیی فکر میکنم جوابش رو بدونم میتونم اینجا بگم یا باید صبر کرد یا هروقت میتوانیم جوابش رو بگیم ؟
باتشکر -
این گزاره خیلی سخته ولیی فکر میکنم جوابش رو بدونم میتونم اینجا بگم یا باید صبر کرد یا هروقت میتوانیم جوابش رو بگیم ؟
باتشکرنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MRLEN میتونی هروقت خواستی جوابشو بگی محدودیت خاصی نداره تنها چیزی ک مهمه اینه ک ی گزاره هروقت کاملا پروندش بسته شد میشه گزاره بعدیو فرستاد
-
باتشکر@MRLEN
بله چرا که نه هیچ ایرادی نداره -
@MRLEN
بله چرا که نه هیچ ایرادی ندارهپرستو بابایی متشکرم
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
غلطه و با مهارکننده در تنظیم منفی رونویسی رد میشه -
پرستو بابایی
غلطه و با مهارکننده در تنظیم منفی رونویسی رد میشه -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از پایه میگم
گزاره
هر حرکت لوله گوارش که در گوارش مکانیکی توده غذا نقش ایفا میکند به صورت غیرارادی عمل میکند . -
از پایه میگم
گزاره
هر حرکت لوله گوارش که در گوارش مکانیکی توده غذا نقش ایفا میکند به صورت غیرارادی عمل میکند . -
پرستو بابایی
غلطه و با مهارکننده در تنظیم منفی رونویسی رد میشه_Reza_
خیلیم عالی کاملا درست میگید -
_Reza_
خیلیم عالی کاملا درست میگیدنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی من بهش گفتما
-
پرستو بابایی من بهش گفتما
Rahman Aa
ععع لو دادی ،پس باید جواب گزاره ایشون رو هم به من بگی -
Rahman Aa
ععع لو دادی ،پس باید جواب گزاره ایشون رو هم به من بگینوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شدهپرستو بابایی نخیر ااونو گذاشتم اونای که خودون میگرن بیان جواب بدن ببینم چند چنندن
-
پرستو بابایی نخیر ااونو گذاشتم اونای که خودون میگرن بیان جواب بدن ببینم چند چنندن
Rahman Aa
اهاااا فهمیدم ،باشه