هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Reza_ در "مرور" مهمی که اگر بهش بی توجهی بشه دردسرساز خواهد شد گفته است:
@Hanji
تجربه خودم برای
زیست : وقتی تستاشو حل میکنی گزاره های جامع و کامل - نکته دار رو کنار پارت مربوطه اش بنویس که راحت تر مرور بشن - تست های غلط و نزده و جامع رو علامت بزن که برای جمع بندی هم رفع اشکال کنی هم مرور - متن کتاب رو چندین بار مطالعه کنید
فیزیک : من خودم راه ابریشم داشتم و طوری برنامه ریزی داشتم که کنکورچه هر مبحث رو توی بازه های مشخص شده مثلا دوهفته ای بزنم و واقعا کنکورچه هاهم تستایی داشت که هم ایده دار بود برای به چالش کشیدنت هم روتین های کنکور رو داشت و هم جامع برای مرور ... در ضمن من پوشه بندی کرده بودم و تستایی که قرار بود بعدن مرور کنم دوباره شمارشو به اون پوشه اضافه میکردم ... دوستانی مه راه ابریشم ندارید میتونید فرمولارو توی برگه رنگیا اون کوچیکا بنویسید و به دیوار اتاقتون بچسبونید و هر روز صبح مرور کنید ( من خودم اینکارو دوس ندارم) ... فیزیک درسیه که هرچی بیشتر براش تست بزنی مطلب بیشتر برات جا میفته پس تا میتونید تا جون دارید تست بزنید و علامت یادتون نره
شیمی : مثل فیزیک راه ابریشم داشتم و کنکورچه هاش همون آش و همون کاسه ... یکاریم که کردم بعد عید و خیلی مفید بود اینکه آزمون آزمایشی قلمچی رو یسالشو از مهر تا تیر تحلیل کردم توی یک ماه و همه مباحث برام مرور شد ... شما هم همینو مدنظر داشته باشید ... تست های مسائل رو تیپ بندی کرده بودم برای خودم و مرورشون کردم ... حفظیات رو هم طول سال خونده بودم و مشکلی نداشتم و با همون آزمون آزمایشی مرور کردم .... کتاب حفظیات بخرید طول سال باهمون بخونید ... کلی ایده دادم دیگ خودتی یکیشونم اجرا کنی عاقبت بخیر میشی ایشالا
بنده ریاضی تجربه نداشتماز شما هم ممنونم....
بله اجرا میکنم حتما تا اشتباهات دوباره تکرار نشه -
با تمام وجود درک میشه
پرستو بابایی شنیدی چی گفتم؟
-
هی جوجه جم کن برو
چش بعضیا با تو برق نمیزنه -
هوووومممم
-
@Hanji خواهش میکنم ... اون یساعت آخر شب که فرهادم گفت عالیه اگه هر شب انجام بشه ... بعد مثلا چند بار که یچیزو مرور کردید یه وقفه بندازید تا فراموش بشه دوباره برگردید مرورش کنید اینطور بیشتر تو ذهن میمونه
_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hanji خواهش میکنم ... اون یساعت آخر شب که فرهادم گفت عالیه اگه هر شب انجام بشه ... بعد مثلا چند بار که یچیزو مرور کردید یه وقفه بندازید تا فراموش بشه دوباره برگردید مرورش کنید اینطور بیشتر تو ذهن میمونه
درسته
تمام پست ها نشان دار میشن برای اجرایی شدن
ممنون -
@Venus655 بزن بابا کی ب کیه
-
@0Farzam0 ببینمممم
-
عجیبه این دومین شبی هست که یه استرس بدون دلیل دارم....
-
پرستو بابایی
وقتی فکر میکنم خودم اینجوری بود مخم تیر میکشه
نه که بچه دوست نداشته باشم
حوصله این سروصداهاشون و گریه هاشون رو ندارم@0Farzam0
منم همینطور ،بچه دوست داشتنیه ولی فقط تا زمانی که گریه نکرده و جیغ نکشیده -
امیدوارم اتفاق بدی نیفته....
-
پرستو بابایی شنیدی چی گفتم؟
@Hanji
اوم ،نه
-
خونه کناری انگار مهدکودک باز کرده
-
@Hanji
اوم ،نه
پرستو بابایی :///
-
چقدم که دیدی
چقدم ک باهات قهر میکنم -
VÎÇŤØŔ چرا مردم رو گول میزنی کجاش بعدش راحته اینهایی ک گفتی مقدمه حساب میشن اگ تعهدی نباشه رابطه نصف روز دووم نمیاره