هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
عذاب وجدان...
-
تف ب عذاب وجدان
-
@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Rahman Aa
@Farhadd
@Ailin
@Hanjiممنون بابت منشن
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hanjy
Ainoor
کوشینممنون بابت منشن
-
@Zahra-HD در محفل تعقل
گفته است:
کتابخانه نیمه شب
یه دختری که افسردگی داره و خودکشی میکنه بین مرگ و زندگی راس ساعت ۱۲:۰۰ شب وارد کتابخونه ای میشه که بی نهایت کتاب داره از زندگی هایی که دختر میتونست داشته باشه و تصمیم هایی که میتونست بگیره ، تو این کتابخونه زمان متوقف شده و تا ابد میتونی زندگی های مختلف رو امتحان کنی و توی اونی بمونی که از همه بیشتر درست داری
اما جذابیت رمان اونجا بیشتر میشه و از رمان عادی فرا تر میره که یه شخصیت به نام خانم الم وجود داره و اون یاد میده که جوری میشه اون زندگی دلخواه رو پیدا کرد و حسرت هارو از بین برد
حرفاش خیلی قشنگهخودم نخوندمش. ولی خواهرم که خوند و تکه هایی از اون رو میخوند برام... خیلی خوب بود
-
@razie_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به نظرم رمزتونو بدید یکی براتون عوض کنه
سلام
امتحان شده
من رمز انجمن و اینستا رو عوض کردم.Hhh Hh منم طی سال اینکارو کردم و نمیومدم فقط وقتی مشکل درسی داشتم میومدم
.
-
پشمامممممممم
-
Hhh Hh منم طی سال اینکارو کردم و نمیومدم فقط وقتی مشکل درسی داشتم میومدم
.
-
@razie_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به نظرم رمزتونو بدید یکی براتون عوض کنه
سلام
امتحان شده
من رمز انجمن و اینستا رو عوض کردم.@razie_
@M-Tina
ولی به قول آقای جعفری باید خودتون بخواید.
چون بالاخره راهی پیدا میشه......
ی پادکست داشتم گوش میدادم. میگفت هرچیزی تو محیط واطرافتون که روتون تاثیر میذاره ، بخاطر اینه که خودتون میخواید......
مثلا درس(که خیلی برام اتفاق افتاد. شاید برای تو هم اینجور باشه) معمولا دانش آموز ها میگن: هیچکس صدا نده. کسی رو دعوت نکنید. صدای تلوزیون .تا درس بخونم. یا وقتی میاییم پایین حواسمون به چیزای دیگه پرت میشه و به جای ۱۵ دقیقه ۳۰ دقیقه پایینیم.(انجمن هم حدودا همینه) ....... دانش آموز اگه واقعا بخواد بخونه به شرایط محیطی اطرافش اهمیت نمیده(تا حدی البته) و خیلی از چیزا اختیاریه..... اگه کنترل کنه خودش رو ؛ حواسش به اون موارد پرت نمیشه....
اگه مشکلت فقط تودلیه میتونی تاپیک رو رو حالت نادیده شده قرار بدی که کلا نوتیفی ازش نیاد.
موفق باشی️
️
Hhh Hh درسته
-
Bored
-
اوفی
-
کی فکرشو میکرد ادم یک روز بشه گفتار 2 فصل 1 دهم رو سه ساعت نیم بخونه؟!
اونم بدون تست فقط خوندن و نکته برداری از جزوه معلم !! -
دیگه از بیکاری خسته شدم.....
-
چی میشه از آدما دور میشیم شایدم اونا از ما دور میشن
-
یک عمر زمین خوردن و یک عمر دویدن
پایان بدی بود به جایی نرسیدن#سید_تقی_سیدی