هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
VÎÇŤØŔ
روی قدرت شرلوکیت کار کن خانم ستایش -
روزگار جالب انگیزناک
-
VÎÇŤØŔ
روی قدرت شرلوکیت کار کن خانم ستایش -
VÎÇŤØŔ خواهش می کنم...
-
دانشگاه آزاد اینطوریه که تو پول شهریه و کتابتو زوری جور میکنی میدی، بعد میبینی بعضیا با ماشین چند میلیاردی و گوشی ۸۰ میلیونی میان دانشگاه
️
️
-
Michael Vey آره یکم چیزای دور و برت روت تاثیر منفی گذاشته بنظرم و مون داش مایکل همیشه شاد و خندون و دیوونه(

) نیستی
@ABR_DJ

اره فک کنم تاثیر ادمای سمی و دوری از ادمای داش مشتیه.. -
Michael Vey آره منم حسش میکنم همه چی مرتبه داداش؟ میخوای بحرفیم؟
VÎÇŤØŔ ن ویکیکم چیزی نیس ک با حرف زدن اروم شم باید خودش درست شه و میشه دونت وورییی
-
اخه ۸ صب کی با دوستش میره بیرون :|

-
الان جدی برا ساعت ۷ و نیم اینا زنگ بزارم؟.. نیمیخوامممم🥲🥲🥲
-
VÎÇŤØŔ ن ویکیکم چیزی نیس ک با حرف زدن اروم شم باید خودش درست شه و میشه دونت وورییی
Michael Vey میدونم مسائل با حرف زدن حل نمیشن ؛ اما شاید یکم حالت بهتر بشه تا بهتر تصمیم بگیری...
به هر حال من مجبورت نمیکنم اما همیشه میتونی روم حساب کنی=))🩵🫂🫂🫂 -
Michael Vey میدونم مسائل با حرف زدن حل نمیشن ؛ اما شاید یکم حالت بهتر بشه تا بهتر تصمیم بگیری...
به هر حال من مجبورت نمیکنم اما همیشه میتونی روم حساب کنی=))🩵🫂🫂🫂VÎÇŤØŔ ممنونم ک حواست هس ^^
راستش منم عادت دارم یکم بزرگشم کنم.. صرفا چون اینجا تودلیه و کسی نیس ک منو شناسایی کنه زیادی هر چی تو دلمه رو میریزم بیرون برا همین ممکنه فک کنین چ اتفاق وحشتناکی افتاده باشه

-
VÎÇŤØŔ ممنونم ک حواست هس ^^
راستش منم عادت دارم یکم بزرگشم کنم.. صرفا چون اینجا تودلیه و کسی نیس ک منو شناسایی کنه زیادی هر چی تو دلمه رو میریزم بیرون برا همین ممکنه فک کنین چ اتفاق وحشتناکی افتاده باشه

-
@Michael-Veyمن کاری نکردم ،
نه دورت بگردم هیچ چیز وحشتناکی اتفاق نیوفتاده...تو از پس خیلی چیزا بر اومدی اینم روش ؛ فدای سرت... راحت حرفت رو بزن به فکر اینکه بقیه چی میگن نباش ، تا وقتی حال دل خود آدم خوبه ، بقیه چیکارن؟؟ -
@Michael-Veyمن کاری نکردم ،
نه دورت بگردم هیچ چیز وحشتناکی اتفاق نیوفتاده...تو از پس خیلی چیزا بر اومدی اینم روش ؛ فدای سرت... راحت حرفت رو بزن به فکر اینکه بقیه چی میگن نباش ، تا وقتی حال دل خود آدم خوبه ، بقیه چیکارن؟؟ -
دانشگاه آزاد اینطوریه که تو پول شهریه و کتابتو زوری جور میکنی میدی، بعد میبینی بعضیا با ماشین چند میلیاردی و گوشی ۸۰ میلیونی میان دانشگاه
️
️
|
شعردانه