هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0 هایی
-
@ABR_DJ

-
ای بابا کوش پس

-
فاقد حوصله

-
دستممم
-
پاهامممم
-
هوففف
-
خلاصه اینکه تنها چیزای غیر خوردنیی ک امروز خریدم همینا بود

-
بعد شونصد ساااال لاک خریدم ان شاءالله ک میزنم..

-
ولی خیلی جالب بود.. عکس چاپ کردیم دونه ای ۴ هزار تومن.. باورم نمیشه ک انق ارزونهه
-
میدونی همیشه رفتن جز کارای سخته ...
رفتن از پیش کسی ک تازه عاشقش شدی
رفتن از جایی ک وابسته اش شدی
رفتن از حسی ک قبلا تجربه اش نکردی
میدونی قبل از اینکه پیشت بیام میگفتم من برم اونجا رو نجس میکنم اونجا فقط مال اونهایی هست که سه متر ریش میزارن تا دکمه ی آخر پیراهنش رو میبندن...
ولی بعدش تو شدی کسی ک مال همه هس مال اون پسری ک با موهای بلند و رنگ شده میادتا خرتناق تتو داره اون زنی ک با لبای پروتز شده پیرسینگ و ناخن کاشته شده و موهای بافت آفریقایی میاد تو همونی که برای همه یکی هست آدم هایی با ظاهر های مختلف ولی با ی دل ک ب امید تو آمدن میگفتم من برم همون اول بار ک بخام پام رو بزارم داخل پودرم میکنه ولی کی باورش میشد که آخر عاشقت بشم .... ب وجود ک بار ها برام ثابتش کردی چه جوری ..؟ ایمان نیارم
امام رضا من کسی بودم که خدا رو هم نقض میکردم
ولی الان کی باور میکنه ک عاشقت شدمدلی .....
۳ مرداد ۱۴۰۲
Moonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میدونی همیشه رفتن جز کارای سخته ...
رفتن از پیش کسی ک تازه عاشقش شدی
رفتن از جایی ک وابسته اش شدی
رفتن از حسی ک قبلا تجربه اش نکردی
میدونی قبل از اینکه پیشت بیام میگفتم من برم اونجا رو نجس میکنم اونجا فقط مال اونهایی هست که سه متر ریش میزارن تا دکمه ی آخر پیراهنش رو میبندن...
ولی بعدش تو شدی کسی ک مال همه هس مال اون پسری ک با موهای بلند و رنگ شده میادتا خرتناق تتو داره اون زنی ک با لبای پروتز شده پیرسینگ و ناخن کاشته شده و موهای بافت آفریقایی میاد تو همونی که برای همه یکی هست آدم هایی با ظاهر های مختلف ولی با ی دل ک ب امید تو آمدن میگفتم من برم همون اول بار ک بخام پام رو بزارم داخل پودرم میکنه ولی کی باورش میشد که آخر عاشقت بشم .... ب وجود ک بار ها برام ثابتش کردی چه جوری ..؟ ایمان نیارم
امام رضا من کسی بودم که خدا رو هم نقض میکردم
ولی الان کی باور میکنه ک عاشقت شدمدلی .....
۳ مرداد ۱۴۰۲
یاد این آهنگه افتادم:)))
Mohsen Chavoshi - Emam Reza (320).mp3 -
اخ اخ اخ... قراره دهن دستمو سرویس کنم با این حنای تازه ای ک خریدمم

-
عههه ب مامانم بگم موهامو کوتاه کنه بعدش موهامو حنا بزنم

-
اینا میگذرن

-
هوووووفوففف

|
شعردانه