هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
اخ اخ اخ... قراره دهن دستمو سرویس کنم با این حنای تازه ای ک خریدمم      
- 
عههه ب مامانم بگم موهامو کوتاه کنه بعدش موهامو حنا بزنم     
- 
اینا میگذرن 

- 
هوووووفوففف  
- 
بازا ای دلبرا که دلم بی قرار توست 
 وین جان بر لب آمده در انتظار توست
- 
در دست این خمار غمم هیچ چاره نیست.... 
- 
Boney M-Rasputin.mp3 
 موسیقی خیلی جالبیه، موسیقی در باره شخصیتی روس به اسم راسپوتین هست، این شخصیت که بهش چیز های زیادی نسبت میدن داستان جالبی داره، میگن یه سری قدرت های خاص داشته، مثل درمان بی ماری های نا علاج و ...، بخاطر همین پیش نیکلای دوم(اخرین تزار روسیه، سال 1918 که بلشویک ها و دیگر کمونیست ها سرنگونش کردن) محبوبیت و نفوذ زیادی داشت، هدفم از گفتن این تاریخ ها یه نکته جالب بود، راسپوتین سال 1916 کشته شد، اول بهش سیانور دادن لابه لای کیک ولی هیچیش نشد! بعد با چند تا گلوله کشتنش، نکته جالبش این هست که در همین سال یه نامه ای نوشته بود:
 مادر (منظور ملکه روسیه)، میدانم که مرگ من نزدیک است. امروز آخرین لحظات زندگیم را سپری میکنم. اما آگاه باشید. اگر من توسط روستاییان و کولیها و هم قطارانم به قتل رسیدم بدانید که هیچ خطری شما و مردم روسیه را تهدید نمیکند، اما اگر من توسط یکی از افراد دربار یا فامیلهای شما به قتل رسیدم(که درباریان کشتنش)، بدانید که شما و خانوادهتان و کل اهل دربار بیش از ۲ سال زنده نخواهید ماند و به دست مردم روسیه کشته خواهید شد… دوستتان دارم، پدر گریگوری راسپوتین. و جالب اینجاست که این اتفاق افتاد و در سال 1918 خیلی از درباریان کشته شدن، حتی خود نیکلای دوم هم که از انقلاب جون سالم به در برد، سال 1918 کشته شد!(خودش با خانوادش)، تا جایی که من جاهای مختلف خوندم فقط تعداد کمی از درباریان زنده موندن و اون ها هم از کشور رفته بود

|
 |

شعردانه
شعردانه