هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۲ در ٢ مرحله
براساس اعلام رئیس اداره آزمونهای مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش، سازمان سنجش ابتدا نتایج اولیه کنکور تیر را اعلام کرده و در مرحله بعدی که می خواهد کارنامه نهایی داوطلبان را منتشر کند، سوابق تحصیلی داوطلبان در نتیجه کلی آزمون، اِعمال می کند.
بنابراین چند روزی فاصله بین اطلاع رسانی اولیه نتایج و مشخص شدن وضعیت داوطلبان کنکور سراسری ١۴٠٢ ایجاد می شود تا کارنامه نهایی صادر شود.
چرا؟

-
@تومیوکا-گیو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Reza-H #حرف_حق_جواب_نداره

#رضا_حاتمی_شعبهی_دیگری_ندارد

Reza-H@ABR_DJ
#کمبود_رعایت_حق_کپی_رایت

-
اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۲ در ٢ مرحله
براساس اعلام رئیس اداره آزمونهای مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش، سازمان سنجش ابتدا نتایج اولیه کنکور تیر را اعلام کرده و در مرحله بعدی که می خواهد کارنامه نهایی داوطلبان را منتشر کند، سوابق تحصیلی داوطلبان در نتیجه کلی آزمون، اِعمال می کند.
بنابراین چند روزی فاصله بین اطلاع رسانی اولیه نتایج و مشخص شدن وضعیت داوطلبان کنکور سراسری ١۴٠٢ ایجاد می شود تا کارنامه نهایی صادر شود.
چرا؟

Hhh Hh اینجوری بیشتر میتونن مارو شکنجه کنن

-
@ABR_DJ
#عالی

-
Hhh Hh سلام
من همیشه سلام یادم میره پوزش

-
-
@سینا-بیات
#راحت_تر_از_این_کار_وجود_ندارد -
@سینا-بیات
#باعث_تفکر_بیشتر_روی_پیام_نوشته_شده_می_شود

-
@سینا-بیات
#آری -
خداکنه همین فردا نتایج بیاد که دیگه تا ۱۹ام انتخاب رشته رو بتونم بکنم که با خیال راحت بتونم برم سفر.....
Hhh Hh مشاور انتخاب رشته دارید؟
-
@تومیوکا-گیو
فعلا خیر
احتمالا هم نتونم بگیرم
چون ممکنه تو سفر باشیم
پدرم اطلاعاتی برای انتخاب رشته داره تا جایی که بتونن کمکم میکنن.....
شما چطور؟
Hhh Hh منم ندارم
خیلی تو فکرش بودم با آقای یاری(معلم فیزیک آلا) مشاوره مجازی بردارم، ولی خب هزینه اش یخورده بنظرم بالا در بیاد و خیلی هم نتونه کمکم کنه(پارسال ۳٫۵ میلیون بود الان نمیدونم...)
من عموم تو شهرستان مشاور مدرسه هست و فکر کنم بتونن کمکم کنن، انشالله
چون خودمم واقعاً برا انتخاب رشته مشکلی ندارم، دیگه کلا از گرفتن مشاور منصرف شدم
فعلا برا خودم اینجوری اولویت بندی، کردم، شاید بعدا نظرم عوض شد: کامپیوتر، برق، مکانیک، عمرانیعنی شما مشکلتون با انتخاب رشته اینه که نمیدونید کدوم رشته هارو تو اولویت بذارید؟
|
شعردانه

.....