هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
jahad_121
میخوام ریپلای کنم میترسم باز پاک کنی پستت رو.. حرفام بمونه تو دلمMMd_Nobari بزنید مشکلی نیست
من اونکه پاک کردم برای شیلتر شکنه بود
خوشم اومد نوشته بودم کاش غلط تایپی ها منم با حال در میومدبغدمتوجه شدم خودتون همین طوری نوشیتید شیلتر
برای این پاک کردم
-
@سینا-بیات
خوشبحالت
سیستم من خیلی گیم نمیکشه... -
@تومیوکا-گیو
شب بخیر
-
MMd_Nobari بزنید مشکلی نیست
من اونکه پاک کردم برای شیلتر شکنه بود
خوشم اومد نوشته بودم کاش غلط تایپی ها منم با حال در میومدبغدمتوجه شدم خودتون همین طوری نوشیتید شیلتر
برای این پاک کردم
jahad_121
اره شیلتر فکن جزو کلمات ممنوعه هست معمولا برا همون اونطور نوشتم -
jahad_121
اره شیلتر فکن جزو کلمات ممنوعه هست معمولا برا همون اونطور نوشتم -
MMd_Nobari من قبلا کار های گرافیکی(سه بعدی بیشتر) انجام میدادم، به همین خاطر این سیستم رو خریدم، الان بیشتر مشغول درس هستم تا ...
@سینا-بیات
ایول
خوبه از سن کم داری کارای باحال یاد میگیری.. -
MMd_Nobari یعنی الان بنویسم فیلتر شکن(VPN) من رو میندازن تو گونی؟
@سینا-بیات
گونی نمیدونم
ولی شاید ایلان ماسک بنت کنه باز -
@سینا-بیات
ایول
خوبه از سن کم داری کارای باحال یاد میگیری.. -
MMd_Nobari
مثلا این یه نمونه مدل سه بعدی هست که ساختم(یه اسلحه هست به اسم استن مارک)
کارای سه بعدی واقعا حوصله میخواد، تو دبیرستان واقعا حوصلش رو ندارم -
MMd_Nobari
کارای سه بعدی واقعا حوصله میخواد، تو دبیرستان واقعا حوصلش رو ندارم@سینا-بیات جالبه
-
بعدا ادامه بدید
-
MMd_Nobari
کارای سه بعدی واقعا حوصله میخواد، تو دبیرستان واقعا حوصلش رو ندارم@سینا-بیات
مدل های سه بعدی مثل یه وسیله تو دنیای واقعی رفتار میکنن و میشه از هر زاویه ای چرخوندشون و نگاهشون کرد(همینجوری بازی هایی مثل کالاف دیوتی ساخته میشه)
ولی واقعا کار سخت و حوصله سر بریه، برای ساخت چیز های ساده هم باید ساعت ها وقت گذاشت -
@سینا-بیات
مدل های سه بعدی مثل یه وسیله تو دنیای واقعی رفتار میکنن و میشه از هر زاویه ای چرخوندشون و نگاهشون کرد(همینجوری بازی هایی مثل کالاف دیوتی ساخته میشه)
ولی واقعا کار سخت و حوصله سر بریه، برای ساخت چیز های ساده هم باید ساعت ها وقت گذاشت@سینا-بیات
اها
ولی چیز خیلی جالبی به نظر میادذهن ادمو فعال میکنه انگار
موفق باشید. اگر بعدا تونستی د ادامش بدید حیفه
-
Gharibe Gomnam از بچگی التماس میکردن برم بیرون، ولی کلا حسم نمیکشه
، نزدیک دو سه سالی هم هست خرید نرفتم، آخه وقتی کار مهمی ندارم چرا برم بیرون؟ دوستی هم ندارم بیرون رفتن باهاش خوش بگذره، با خانواده هم که کلا همه چیز کوفتم میشه
@سینا-بیات در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من از هفتم تا دهم اینجوری بودم فکر کنم همون دوران اوج نوجوانی و بلوغ باشه
، نزدیک دو سه سالی هم هست خرید نرفتم، آخه وقتی کار مهمی ندارم چرا برم بیرون؟ دوستی هم ندارم بیرون رفتن باهاش خوش بگذره، با خانواده هم که کلا همه چیز کوفتم میشه
منم دوستی ندارم با خانواده همیشه هم بد نیست منم تا پارسال همینو میگفتم اما الان میگم اشتباه میکردم
شاید بگین چرا رفتی بالای منبر
اما منم همش میگفتم و میگم منم شاید خیلی بارها باهاشون بیرون رفته باشم و کوفتم شده باشه و...
اما الان میگم با همه اینا
اونا کسایی هستن که واقعا موفقیتمو میخوام هیچوقت بخاطر اینکه موفق میشم بهم حسودی نمیکنن شاید گاهی اوقات یه سری چیزا تحمیل بشه دلیل اصلیشم اینه میخوام از الان اونا موفق تر باشیم
امسال در اوج تا امیدی و ناراحتی بهم دلگرمی دادن بیاین خدارو شکر کنیم بخاطر اینکه هستن
زندگی بدون اونا خیلی سخته
منم خیلی مواقع دوست ندارم بیرون اما واسه اینکه ناراحت نشن باهاشون میرم البته خب وقتی درس دارم نمیرم
ببخشید طولانی شد چون درک میکردم احساس تونو واسه همین -
jahad_121 شاید بعد از کنکور ادامه دادم، البته متاسفانه رشته های اینچنینی که اکثرا وارد حوضه گیم و ویژوال افکت میشن تو ایران نیستن
@سینا-بیات اره خب
ولی خودتون تا جایی تونستید ادامه بدید
اموزش ها ش پیدا کنید سطح ت ون ببرید بالا
خیلی خوبه -
@سینا-بیات در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من از هفتم تا دهم اینجوری بودم فکر کنم همون دوران اوج نوجوانی و بلوغ باشه
منم دوستی ندارم با خانواده همیشه هم بد نیست منم تا پارسال همینو میگفتم اما الان میگم اشتباه میکردم
شاید بگین چرا رفتی بالای منبر
اما منم همش میگفتم و میگم منم شاید خیلی بارها باهاشون بیرون رفته باشم و کوفتم شده باشه و...
اما الان میگم با همه اینا
اونا کسایی هستن که واقعا موفقیتمو میخوام هیچوقت بخاطر اینکه موفق میشم بهم حسودی نمیکنن شاید گاهی اوقات یه سری چیزا تحمیل بشه دلیل اصلیشم اینه میخوام از الان اونا موفق تر باشیم
امسال در اوج تا امیدی و ناراحتی بهم دلگرمی دادن بیاین خدارو شکر کنیم بخاطر اینکه هستن
زندگی بدون اونا خیلی سخته
منم خیلی مواقع دوست ندارم بیرون اما واسه اینکه ناراحت نشن باهاشون میرم البته خب وقتی درس دارم نمیرم
ببخشید طولانی شد چون درک میکردم احساس تونو واسه همین