هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی
آره مونده@0Farzam0
وای خدا ،سوالای دو متحرکه -
ramses kabir
سلام
بهتون تبریک میگمHhh Hh ممنونم ازتون
انشالله شما هم ب مرادتون برسید:) -
چرا
ولی بازگشت همه به سمت تودلی است -
کسایی که امسال امتحان نهایی و ترمیم نداشتن ترازشون خیلی پایین تر از کسی بود که امسال همون معدل یا معدل پایین تری داشته
-
@تومیوکا-گیو
شما با ویدیو های استاد یاری سینماتیک رو بلد نشدید
با 400-500 تست سینماتیک رو بلد شدید و فکر میکنید ناشی از اونه
اگه انقدر تست نزده باشین براش پس یعنی یه ادم جینیوس هستین که انقدر سریع ایدگرفتین@0Farzam0 ببخشیدا
ولی مجموع تست های من به ۱۰۰ نرسید تو سینماتیک(بجز تست های آموزشی تو جزوه آقای یاری)
جینیوس هم نمیدونم چیهولی واقعاً اونجوری هم باهوش نیستم
واقعاً تیپ تست هایی که ایشون بررسی میکردن عالی بود
البته چون تست های جزوه آقای یاری رو بارها حل کردم به این سطح رسیدم(که اینجوری دیگه فکر کنم ببشتر از ۲۰۰ تایی تست زده باشم) -
@0Farzam0
وای خدا ،سوالای دو متحرکهپرستو بابایی اونا دیگه آسون ترین بخش سینماتیکه
تازه خداروشکر کنید تجربی هستید... -
@0Farzam0 ببخشیدا
ولی مجموع تست های من به ۱۰۰ نرسید تو سینماتیک(بجز تست های آموزشی تو جزوه آقای یاری)
البته چون تست های جزوه آقای یاری رو بارها حل کردم به این سطح رسیدم(که اینجوری دیگه فکر کنم ببشتر از ۲۰۰ تایی تست زده باشم)@تومیوکا-گیو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 ببخشیدا
همون میشه باهوش
البته چون تست های جزوه آقای یاری رو بارها حل کردم به این سطح رسیدم(که اینجوری دیگه فکر کنم ببشتر از ۲۰۰ تایی تست زده باشم)نه قطعا تو باهوشی داداش
هوش فیزیکی داری
من الان سوالاشو میزنم
ولی استاد فیزیکم(میرحسینی) گفتش 300 تا بزنم بفهمی سینماتیک چیه برسه به 600 راه میفتی -
پرستو بابایی اونا دیگه آسون ترین بخش سینماتیکه
تازه خداروشکر کنید تجربی هستید...@تومیوکا-گیو نه انصافاً شوخی کردم
-
چرا
ولی بازگشت همه به سمت تودلی استپرستو بابایی سلام خوبید؟
ما از شما الگو برداری کردیم و خداحافظی کردیم
شما که اومدی -
@تومیوکا-گیو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 ببخشیدا
همون میشه باهوش
البته چون تست های جزوه آقای یاری رو بارها حل کردم به این سطح رسیدم(که اینجوری دیگه فکر کنم ببشتر از ۲۰۰ تایی تست زده باشم)نه قطعا تو باهوشی داداش
هوش فیزیکی داری
من الان سوالاشو میزنم
ولی استاد فیزیکم(میرحسینی) گفتش 300 تا بزنم بفهمی سینماتیک چیه برسه به 600 راه میفتی@0Farzam0 خب حالا که اینجور شد آره باهوشم
ولی به قول شما اون قسمت فیزیک رو خیلی خوب فهمیدم و با تعداد تست پایین راه افتادم
کلا هرکسی هوشش تو یه قسمتی عین بنز کار میکنه... -
@0Farzam0 خب حالا که اینجور شد آره باهوشم
ولی به قول شما اون قسمت فیزیک رو خیلی خوب فهمیدم و با تعداد تست پایین راه افتادم
کلا هرکسی هوشش تو یه قسمتی عین بنز کار میکنه...@تومیوکا-گیو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پیامتو قبل ادیت دیدم
من 124 ام ولی تیزهوشان قبول نشدمولی به قول شما اون قسمت فیزیک رو خیلی خوب فهمیدم و با تعداد تست پایین راه افتادم
اره لامصب فهم خیلی مهمه
داداش خداروشکر استادم 5 روش هر سوالو حل میکنه من نم نم دارم راه میفتم خداروشکرکلا هرکسی هوشش تو یه قسمتی عین بنز کار میکنه...
من دین و زندگی -
jahad_121 هستید یه دست ۱۰ دقیقه ای بازی کنیم؟
-
پس لطفا دیگه تا اخر سال سیس نگیرین میخوام برمو
رفتنی ها باید برنو داستانالان شرط میبندم که اغلب اونایی که هم الان پیام نمیدن دارن این پیامو منو میخونن
@0Farzam0 منفی دادم
-
@0Farzam0 منفی دادم
-
@تومیوکا-گیو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پیامتو قبل ادیت دیدم
من 124 ام ولی تیزهوشان قبول نشدمولی به قول شما اون قسمت فیزیک رو خیلی خوب فهمیدم و با تعداد تست پایین راه افتادم
اره لامصب فهم خیلی مهمه
داداش خداروشکر استادم 5 روش هر سوالو حل میکنه من نم نم دارم راه میفتم خداروشکرکلا هرکسی هوشش تو یه قسمتی عین بنز کار میکنه...
من دین و زندگی -
-
@Mr-Amir1 خواهش میکنم، بفرمایید