هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
تمام تلاشهات را برای رسیدن به زندگی ایدهآلت میکنی و تمام زورت را تا رسیدن به خواستهها و آرزوهات میزنی و با تمام توان و انگیزه پیش میروی و تلخترین قسمت ماجرا آنجاست که وقتی تقریبا به ساحل امنت رسیدی؛ آنقدر بزرگ شدهای و آنقدر تحلیل رفتهای که خجالت میکشی حتی برای چیزی ذوق کنی و تازه آنوقت است که به خودت میآیی و از خودت میپرسی: همهاش همین؟!
حقیقت این است که اینجا سطح تلاشها با سطح دستاوردها تناسب ندارد و تو برای معمولیترین نیازها و خواستههات باید نیمی از جوانی و عمرت را صرف کنی و وقتی هم که رسیدی، تقریبا دیگر جان و حوصلهای برای لذت بردن نداری و یکجورهایی انگار برای خوشبخت بودن و ذوقِ چیزی را داشتن، دیر شده...
کاش تا ذوقش را داریم، برسیم و هیچ رسیدنی آنقدر سخت و طاقتفرسا نباشد که ما را فرسوده و پیر کند...خانوم طوفان
️
-
چرا خانوم طوفان دیگه از بوکوفسکی نمیزاره
-
@Mr-Amir1
نه والا من میپرسم ولی دیگه نه در این حد مشخصه اصن خودش فکر نمیکنه
گروهو پر میکنه کسی دیگه نمیپرسه
استادو خصوصی فرض کرده
ایح -
@Mr-Amir1
این لطف استاده از اول قرار نبود گروهی باشه سوال جوابی باشه -
Moonchild اشتباهی که کردم این بود خودم تموم نکردم .چوبشم دارم میخورم .ولی هضمش برام سخت کسی که نه سر پیازه نه ته پیاز .برای چی شده کاسه داغ تر از اش؟(منظورم تو نیستی)
-
Moonchild اشتباهی که کردم این بود خودم تموم نکردم .چوبشم دارم میخورم .ولی هضمش برام سخت کسی که نه سر پیازه نه ته پیاز .برای چی شده کاسه داغ تر از اش؟(منظورم تو نیستی)
@Tatlı-oğlan معلومه منظورت من نیستم ولی بعد از این اتفاق همه چی نرمال بود ما متوجه ی چیزی شدیم ک تا اون موقع نبودیم و برای خودش نه برای ماها سخت بود چون تا اون لحظه اون فرد برای ما بیگناهه در هر چیزی بود و بعد از صبح امروز ک با خوبی وخوشی تموم شد متوجه اش شدیم موضوع تو نیستی برای بار دوم میگم
-
VÎÇŤØŔ
ولی خواهر گلت بودم -
@Mr-Amir1
میدونم
شاید
مشخص نیست هنوز -
VÎÇŤØŔ نخیر یکی دیگه
-
میگن ۴۹درصد کسایی که اعتراض به سوابق زدن افزایش داشتن
یعنی از هر دو نفر یک نفر
این حجم از دقتشون تو محاسبه ستودنیه!! -
@Soniaaa
اولا امیدوارم قبول شی همین امسال
دوما واقعا دمت گرم انقدر برا هدفت تلاش میکنی
برگام ریخته@Mr-Amir1
قبول که میشم حتما ولی چیزی که میخوام شاید نشهنه انقدم سمج نیستم گنگ ترین روزای زندگیمو سپری میکنم
نمیدونم چی درسته چی غلط
اصن کی تعیین میکنه ؟