هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچها
۱۱۰۰ ریاضی
یه اطلاعات حدودی میدین
Kourosh Mousavi @ریاضیا -
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
پول رو که نمی شه می دونم
برای که برم می گند
رتبه هم ازون خفنا نیست که بگمولی خب اونی مه خودم دوست دارم میارم. ولی خب خانواده اصرار رو ی فرهنگیان دارند و میشه گفتن اصلان به شیمی که دوست دارم توجه ای ندارند هی می گند کار ندارو.
خب اوکیی اگه تو چت بگو حرف بزنیم چون خونواده منم اصرار داشتن فرهنگیان بزنم
خلاصه که الویت ها اخر م میشه بزنشون این طور که معلموه
یا دیگه پشت بمونم سال دیگه برای دارو
وقت خیلی داری برا فکر کردن
@Zahra-HD ممنونم
️ چشم
-
بچها
۱۱۰۰ ریاضی
یه اطلاعات حدودی میدین
Kourosh Mousavi @ریاضیا@Zahra-HD رفیق من با این رتبه پارسال مهندسی عمران امیرکبیر اورد
-
آزاد شدم خوشحالم ننه
ایشالله آزادی قسمت همه
آزاد شدم چشمامون تره
ایشالا بیرون دنیا بهتره!
۲۳۳۶ منطقه ۳
فقط یه حرف دارم واسه دوستانی که بدتر از انتظارشون آوردن و دنیا رو سرشون خراب شده. پارسال امتحان میدادم زیر ۱۰۰۰ بودم ولی ۳ روز قبل کنکور کرونا گرفتم (چهارشنبه) و صبح کنکور (جمعه) بستری بودم!
به قول ramses kabir اگه پارسال قبول میشدیم خوب نبود، چون هنوز خیلی خام بودیم. وقتش نبود بریم دانشگاه. ولی بعد سختی هایی که امسال کشیدیم الان پختهتر میریم دانشگاه. هر کار خدا یه حکمتی داره.
اگه به حقتون نرسیدین، امیدوار باشین. واقع بینانه نسبت به شرایطتون امیدوار باشین. هر کار خدا یه حکمتی داره .
البته در تراز مزخرف سابقه تحصیلی ۱۴۰۲ حکمتی نمیبینم. اینو فقط باید فوشش داد. ولی، پارسال هم در کرونا گرفتن سر کنکورم حکمتی نمیدیدم. ولی الان میبینم. شاید شما هم بعدا فهمیدین چرا هنوز وقتش نیست ... شاید ...
-
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب مشخصه من برم فرهنگیان نمی تومم بیام بیرون نهایت می گند در کنارش سال های بعد برو برای خودت شیمی هم بخون
یا لیسانست رو اون بگیر و..چه دردناک🥲
میگم این خندت(()) واقعیه؟
یا از اوناست که : از گریه غم انگیز تر است....Hhh Hh
هم اره هم نه
یک شعری بود می گفت دل من خون و استت و..راستش دیگه برام عادی شده
از اون ادما هم هستم زیاد سخت نمی گیرم برا هم خیلی می خندم. اثر هم کلاسیمم شاید باشه تو بدتذین شرایط همه مون می خندیدم کلاس ما فقط صدای خنده دیگه منم عادت کردم -
آزاد شدم خوشحالم ننه
ایشالله آزادی قسمت همه
آزاد شدم چشمامون تره
ایشالا بیرون دنیا بهتره!
۲۳۳۶ منطقه ۳
فقط یه حرف دارم واسه دوستانی که بدتر از انتظارشون آوردن و دنیا رو سرشون خراب شده. پارسال امتحان میدادم زیر ۱۰۰۰ بودم ولی ۳ روز قبل کنکور کرونا گرفتم (چهارشنبه) و صبح کنکور (جمعه) بستری بودم!
به قول ramses kabir اگه پارسال قبول میشدیم خوب نبود، چون هنوز خیلی خام بودیم. وقتش نبود بریم دانشگاه. ولی بعد سختی هایی که امسال کشیدیم الان پختهتر میریم دانشگاه. هر کار خدا یه حکمتی داره.
اگه به حقتون نرسیدین، امیدوار باشین. واقع بینانه نسبت به شرایطتون امیدوار باشین. هر کار خدا یه حکمتی داره .
البته در تراز مزخرف سابقه تحصیلی ۱۴۰۲ حکمتی نمیبینم. اینو فقط باید فوشش داد. ولی، پارسال هم در کرونا گرفتن سر کنکورم حکمتی نمیدیدم. ولی الان میبینم. شاید شما هم بعدا فهمیدین چرا هنوز وقتش نیست ... شاید ...
-
آزاد شدم خوشحالم ننه
ایشالله آزادی قسمت همه
آزاد شدم چشمامون تره
ایشالا بیرون دنیا بهتره!
۲۳۳۶ منطقه ۳
-
آزاد شدم خوشحالم ننه
ایشالله آزادی قسمت همه
آزاد شدم چشمامون تره
ایشالا بیرون دنیا بهتره!
۲۳۳۶ منطقه ۳
-
سلام
کسی هست بهش بگم عددامو بهم بگه خوبه یا بد؟ -
Hhh Hh
هم اره هم نه
یک شعری بود می گفت دل من خون و استت و..راستش دیگه برام عادی شده
از اون ادما هم هستم زیاد سخت نمی گیرم برا هم خیلی می خندم. اثر هم کلاسیمم شاید باشه تو بدتذین شرایط همه مون می خندیدم کلاس ما فقط صدای خنده دیگه منم عادت کردم -
@Zahra-HD رفیق من با این رتبه پارسال مهندسی عمران امیرکبیر اورد
-
@Zahra-HD البته اون 1200 بود .این بهترم قبول میشه
خواهش میکنم -
سلام عزیزان خداقوت
از رتبه ها چه خبر ؟؟؟لطفا در خصوصی پیام بدید تا خوشحال بشیم
بعله اینم از معاون مدرسمون
ایشون موقع برگشتمون دم در ورودی سالن کنکور مون بودن.خیلیی خوبههه
-
برم شادمو حذف کنم تا نیومدن شخصی
-
پنج هزار منطقه دو