سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
انگیزه و پیوستگی
-
سلام
وقت بخیر
دوستان من چندساله از کنکور فاصله گرفتم ب ی دلیل وی هدف خیلی مهم شروع کردم ب درس خوندن
مشاوره دارم ، قلم چی هم ثبت نام کردم ،منابع آموزشیم هم کامله
متاسفانه افسردگی دارم
اوایل خوب بود میتونستم غلبه کنم
تنها هم هستم دوستی ندارم ک رقابتی باهاشون درس بخونم
شماهم مثل من بودید ؟ از این بی انگیزه بودن چجوری رها شدید
ممنون میشم کمکم کنید -
-
سلام
https://www.aparat.com/v/f38YI
این ۱۰ دقیقه رو نگاه کن
نمیخوام بهت از این انگیزه های چند ساعتی و چند روزه بدم
میگم اگه اون هدفی که میگی، معنای زندگی شده برات، نمیتونی که براش تلاش نکنی.
تو آرزوته به اون چیزی که میخوای برسی یا هدفته؟ قشنگ تکلیفت رو با خودت مشخص کن.
اینکه دوستی نداری وجه مثبت هم داره. درگیر کسی نباشی راحت تر جلو میری.IMG_20230820_120521_829.mp4
این ۶ دقیقه رو هم نگاه کن.
افسردگیت رو هم اول ریشه یابی کن اگه قابل حل بود برو سراغ راه حل. مشاوره بگیر. کمک بگیر. اگه قابل حل نبود، ازش در نرو! کنار بیا باهاش.
صبحا برو پیاده روی.
با یه کار هنری مشغول کن خودت رو.
باشگاه بروامیدوارم هدفت حقیقتا باعث رشدت بشه و همواره در زندگی رو به رشد باشی
-
Mery.Sh در رابطه با افسردگیت بگم اینکه افسردگی نیست و صرفا بخاطر روتین مطالعاتیه ک منم داشتمش و خودش با برنانه ریزی و تمرکز روی درس حل میشه
و اون موضوع دومیش مم احتمالا شروع کنم برا کنکور اردیبهشت میتونیم باهم بخونیم -
Alireza Mousavi
ن متاسفانه من از دوران بچگی یا نوجوانی دچار افسردگی طبق گفته مشاوره م شدم اما ی اتفاقاتی افتاد و نرفتم و................
الان رفتم دکتر و .....خیلی راه ها رفتم
و صدالبته خودم یکی از دلایلش رو ب قول شما همین روتین تکراری و مزخرف کنکور میدونم -
Alireza Mousavi اگر شما هم میخواید بخونید
منم میخونم
یا بچه های انجمن میخوام بخونن
منم ی حس رقابت درونم زنده بشه -
Mery.Sh البته خود مقوله افسردگی فاکتور های زیادی داره که یکیش اینه
یکی از اشتباهات رایج بچه ها اعتیاد به انگیزه بیرونیه یعنی نمیتونن انگیزشونو از هدفشون بسازن
به قول اقای اسماعیلی الان هدفت فقط بالا بردن قدرت خرید و افزایش انتخابته بعد کنکور میشینی راجب ب علاقت صحبت میکنی -
یه دفتر ثبت ساعت مطالعه داشته باش تا چند روز همش ساعت بزن از اول بیداری چکار کردی مثلا از ساعت ۵ تا ۶ و... تا دستت بیاد
من هر موقع حس میکنم برنامه هام طبق روال پیش نمیره یا مدت از درس فاصله میگیرم به یه دلیلی با این راهکار سریع دوباره به جو مطالعاتی قلبم برمیگردم -
Alireza Mousavi ن اونجا اصلا نمیتونم پیام بذارم
ی بار امتحان کردم نشد
ن کسی باشه ک رقابتی هم بخونیم مشکلی نیست