هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
در حال بارگذاری...replied to پنیرک on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پنیرک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خوابگاه ملکی همون دولتی مال دانشگاه هست. نکته خاصی نداره تا جایی که یادم میاد.
یعنی بهمون خوابگاه میدن پس
خوابگاه خودگردانها مال دانشگاه نیست و هزینهاش بیشتره. وقتی نوشته معرفی به خوابگاه خودگردان یعنی حالا شما بیای بهت خوابگاه میدیم ولی بدان و آگاه باش که خوابگاهش دولتی نیست.
مهم نیست فقط خوابگاهو بدن.
مرسی ازتون
-
بچه ها تقضا برسی مجدد کارنامه انتخاب رشته هم فعلاه و فقطم تا امروز وقت داره رفتمم ببینم نتیجه اعتراضم چی شده دیدمش
اگر خواستید بزنید
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
پنیرکreplied to در حال بارگذاری... on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
موفق باشی -
در حال بارگذاری...replied to پنیرک on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسی
-
در حال بارگذاری...replied to jahad_121 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 من قبلا این درخاستو زده بودم
دوباره نیازه؟؟
چون تیک بررسی رتبه رو هم فعال کرده بودم
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to در حال بارگذاری... on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... منم همین رو زده بودم رفتم دیدم اینم اومده رو اینم زدم.
باز تصمیم با خودتونه اون اعتراض به کارنامه ملاک انتخاب رشته هست یعنی دومی که بهمون دادن.
گفتم اون نشد شاید این بشه برای همین زدم -
Hhh Hh خواهش می کنم.
-
در حال بارگذاری...replied to jahad_121 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 من میترسم اعتراض بزنم بدتر بشه
-
در حال بارگذاری...replied to jahad_121 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 کجا دیدی اومده ک اعتراض زدی؟؟
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to در حال بارگذاری... on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... دیگه اگر حدودی راضی هستید نزنید
منم که می زنم برای اینکه چک کردم درسا مو درصد مو کم تر دادن. -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to در حال بارگذاری... on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... همین طوری زدم رو درخواست اعتراض جدید.
دیدم عه اینم اومده جدیدا و فقط تا امروز مهلتش بوده -
در حال بارگذاری...replied to jahad_121 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 من رو درصد هام اعتراض زدم
خب اگه درصد هام تغییر کنه خود به خود رتبه و ترازم هم فرق میکنه
پس نمیزنم میترسم -
در حال بارگذاری...replied to jahad_121 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 اها مرسی
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to در حال بارگذاری... on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... اره همین
من اینو زدم برای که اگر اون نسد
حالا دیگه وقتم تموم شده گمونم هیچ دیگه تغییر نکنه -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to در حال بارگذاری... on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... خواهش میکنم
-
در حال بارگذاری...replied to jahad_121 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 ایشالا ک بهتر بشه برات
-
در حال بارگذاری... ممنون
-
هعی️
-
گیر کردم تو شبی که گفتی باید جدا شیم
761995/1000113