هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_
امیرا در هر صورتی قابل احترام ترین اشخاص هستن و هر کاری بکنن درسته حرفتو پس بگیر ...اره واقعا تلخ بود ....
و اگر دریل رو میکشت من نگاه نمی کردم با اینکه واقعا تلخ بود مردن اونا همamir ahmadi
لطفا اسپویل کن برام...
آخرش نیگن چی میشه -
Mehrsa 14
سلام
وقتتون بخیر
یه سوال داشتم ازتون اگر دوست داشتین جواب بدین
چقدر برای شما تراز آزمون آزمایشی صادق بودش؟
یعنی مث این تبدیلا که تراز رو تبدیل میکنن به رتبه کنکور و این داستانا تو قلمچی؟این موضوع برام مهمه و درسته اغلب افراد بر این باورند که تراز چیزی رو مشخص نمیکنه ولی دوست دارم نظر شما رو بدونم
-
طارمی به میلان... هیر وی گو...
فقط پولی که دست پرسپولیس میاد... -
Gharibe Gomnam
خواهش میکنم عزیزم زیاد به حواشی توجه نکنMehrsa 14
میدونی مهرسا
همون موقع ها که اواخر شهریور بود و خیلی از بچه های کنکوری نگران تاثیر معدل بودن تو کسی بودی که به این چیزا توجه نمیکردی دنبال حواشی کنکور نبودی مسیر و هدفتو مشخص کردی و همون راست رفتی
به خودت انرژی منفی ندادی منطقی برخورد کردی و آرامش و ثبات داشتی
خیلی از بچه های دیگه نگران این حواشی بودن میترسیدن و خیلی چیزای دیگه
باید بگم شاید کلاس نرفته باشی جزوه نداشتی اما بزرگترین حسنت این بود مهم نبود بیرون چخبره تو در درونت پیدا کردی به چی میخوای برسی
وجدانا من اون موقع و حتی همین الانشم اشتباه کردم انقدر درگیر این حواشی شدم
ممنون واسه نصیحتتخواهشاً هم الان نیا نگو چقدر تعریف کردی و اینا واقعیت بود
-
@f-nalist
سلاااام -
Saghia
احترام به بزرگترِ عقلی کجا رفته؟!
.
مرسی بابت تغییراتی که لحاظ کردی همیشه مواقع منشن فحشت میدادم_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Saghia
احترام به بزرگترِ عقلی کجا رفته؟!
.تو جوفِ آب
مرسی بابت تغییراتی که لحاظ کردی همیشه مواقع منشن فحشت میدادم
اع خوشت اومد؟
عوضش میکنم -
@f-nalist
سلاااامGharibe Gomnam
عه سلاام
چطوری؟ -
Mehrsa 14
سلام
وقتتون بخیر
یه سوال داشتم ازتون اگر دوست داشتین جواب بدین
چقدر برای شما تراز آزمون آزمایشی صادق بودش؟
یعنی مث این تبدیلا که تراز رو تبدیل میکنن به رتبه کنکور و این داستانا تو قلمچی؟این موضوع برام مهمه و درسته اغلب افراد بر این باورند که تراز چیزی رو مشخص نمیکنه ولی دوست دارم نظر شما رو بدونم
@f-nalist
سلام ممنونم وقت شما هم بخیر
من والا حقیقتش تا حالا از این تبدیل ترازا استفاده نکردم اما من خیلی به رتبه ترازای قلم چی دقت نمیکردم بیشتر درصدا ولی رتبه هام تقریبااا شبیه کنکورم میشد و شاید بدتر سنجش ها که بدتر از کنکور بود اما نه خیلی منظورم به اختلاف سیصد چهارصدتاییه تو رنج رتبه های ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نمیدونم منظور سوالتونو درست متوجه شدم یا نه ولی قلم چی بازه های دوهفته ای رو در نظر داره تو بودجه کم ولی آزمون جامعی مثل کنکور ماحصل یه سال چه بسا سه ساله بنابراین نه نتیجه خوبش باید مغرور کنه نه بدش ناامید شاید واسه همینه که کنکور معمولا بهتر میشه از آزمونا البته قطعا استثنا هم داره -
Mehrsa 14
میدونی مهرسا
همون موقع ها که اواخر شهریور بود و خیلی از بچه های کنکوری نگران تاثیر معدل بودن تو کسی بودی که به این چیزا توجه نمیکردی دنبال حواشی کنکور نبودی مسیر و هدفتو مشخص کردی و همون راست رفتی
به خودت انرژی منفی ندادی منطقی برخورد کردی و آرامش و ثبات داشتی
خیلی از بچه های دیگه نگران این حواشی بودن میترسیدن و خیلی چیزای دیگه
باید بگم شاید کلاس نرفته باشی جزوه نداشتی اما بزرگترین حسنت این بود مهم نبود بیرون چخبره تو در درونت پیدا کردی به چی میخوای برسی
وجدانا من اون موقع و حتی همین الانشم اشتباه کردم انقدر درگیر این حواشی شدم
ممنون واسه نصیحتتخواهشاً هم الان نیا نگو چقدر تعریف کردی و اینا واقعیت بود
Gharibe Gomnam
اگه خط آخرو نمی نوشتی میگفتم
ولی آفرین کلیدو گرفتی این خیلیییی مسئله مهمیه خیلیی بخون تلاش کن سوادتو ببر بالا حتی اگه ورود به دانشگاهو یهو مصاحبه شفاهی پرسش درس کردن تو استرس نگیری بگی من بلدم چه فرقی داره چجوری سوادمو نشون بدم -
Gharibe Gomnam
عه سلاام
چطوری؟@f-nalist
خوبم شکر
تو چطوری چه میکنی حال و احوال ؟ -
0-0ftm
پاشو برو -
Gharibe Gomnam
اگه خط آخرو نمی نوشتی میگفتم
ولی آفرین کلیدو گرفتی این خیلیییی مسئله مهمیه خیلیی بخون تلاش کن سوادتو ببر بالا حتی اگه ورود به دانشگاهو یهو مصاحبه شفاهی پرسش درس کردن تو استرس نگیری بگی من بلدم چه فرقی داره چجوری سوادمو نشون بدمMehrsa 14
آره دیگه گرفتم ممنون -
0-0ftm
پاشو بروGharibe Gomnam الان تو شدی شیطونه ؟
-
Gharibe Gomnam الان تو شدی شیطونه ؟
0-0ftm
بودم -
Mehrsa 14
آره دیگه گرفتم ممنونGharibe Gomnam
ایول
خواهششش -
@f-nalist
سلام ممنونم وقت شما هم بخیر
من والا حقیقتش تا حالا از این تبدیل ترازا استفاده نکردم اما من خیلی به رتبه ترازای قلم چی دقت نمیکردم بیشتر درصدا ولی رتبه هام تقریبااا شبیه کنکورم میشد و شاید بدتر سنجش ها که بدتر از کنکور بود اما نه خیلی منظورم به اختلاف سیصد چهارصدتاییه تو رنج رتبه های ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نمیدونم منظور سوالتونو درست متوجه شدم یا نه ولی قلم چی بازه های دوهفته ای رو در نظر داره تو بودجه کم ولی آزمون جامعی مثل کنکور ماحصل یه سال چه بسا سه ساله بنابراین نه نتیجه خوبش باید مغرور کنه نه بدش ناامید شاید واسه همینه که کنکور معمولا بهتر میشه از آزمونا البته قطعا استثنا هم داره