همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد
-
@m-an در همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد گفته است:
sohrab
داره جالب تر میشه !حالا باید صبر کنیم ببینیم رفقا نظرشون چیه
-
baghi1377 در همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد گفته است:
donya bivafa
من که بین امینی راد و نباخته هم موندم بنظرت تو ریاضی کدوم بهترن؟
برای فیزیک فک کنم جمع بندی کردن آقای طلوعی بهتر باشهامینی بهترینه
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهThe Doctor اقای امینی راد بهتره
-
من بین استاد طلوعی و فدایی فرد موندم نمیدونم کدوم بخرم؟
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa در همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد گفته است:
من بین استاد طلوعی و فدایی فرد موندم نمیدونم کدوم بخرم؟
شما ببینید با کدوم راحتین من طلوعی رو ترجیح میدم هرکی یه نظری داره
-
پاسخ به چند تا سوال در مورد همایش های 1+5:
1️⃣ آیا میشه با هم اشتراکی تهیه کنیم ؟
قیمت همایش ها معمولا خیلی زیاده، ما تموم تلاشمون رو کردیم که همایش با کمترین هزینه به دست شما برسه تا اکثریت بتونند استفاده کنند.
بنابراین هر کس باید خودش همایش رو بگیره، از نگاه تخته خاک کسی که سفارش را ثبت کرده صاحب همایشه و اگه روزی چیزی بخواد ارسال بشه
برای بچه های همایش فقط به کسانی که اسمشون ثبت شده داده میشه.2️⃣ همایش کی قابل دریافت هست ؟
هر درس تاریخی داره تو توضیحاتش، در اون تاریخ به قسمت فیلم و جزوه ی پروفایل خودتون تو تخته خاک مراجعه کنید، می تونید استفاده کنید.3️⃣ آیا تخفیف ها بیشتر میشه ؟
بیشترین تخفیف تا شب میلاد پیامبر ( 31% تخفیف ) هست یعنی همایش 79 تومنی الان 54 تومنه.
بعد از میلاد پیامبر تخفیف ها کم میشهدرآمد تخته خاک صرف چی میشه ؟
سود خالص حاصل از تخته خاک، صرف حفظ، نگهداری و توسعه آلاء میشه دوستان.
بعضیا میگن مگه آلاء بودجه نداره، نه عزیزان آلاء وابسته به هیچ نهاد دولتی یا حکومتی نیست و همه هزینه ها شخصی تامین میشه.@alaa_sanatisharif
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط sohrab انجام شده
sohrab در همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد گفته است:
بعضیا میگن مگه آلاء بودجه نداره، نه عزیزان آلاء وابسته به هیچ نهاد دولتی یا حکومتی نیست و همه هزینه ها شخصی تامین میشه.
ببخشید اینی که 79 تومنه، پی دی افه جزوه رو برای دانلود می فرستید یا باید +25 تومن رو بگیرم؟
-
بعضیا میگن مگه آلاء بودجه نداره، نه عزیزان آلاء وابسته به هیچ نهاد دولتی یا حکومتی نیست و همه هزینه ها شخصی تامین میشه.
ببخشید اینی که 79 تومنه، پی دی افه جزوه رو برای دانلود می فرستید یا باید +25 تومن رو بگیرم؟
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهچقدر سوال میپرسی ..متن زیر همایش هارو بخون متوجه میشی
-
مهدی2020 در همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد گفته است:
اون هایی که همایش رو می گیرند لینک دانلود جزوه و فیلم همایش بهشون داده میشه ( در تاریخ نوشته شده )
اون هایی که +25 رو می زنند نسخه چاپ شده جزوه براشون با پست پیشتاز ارسال میشه ( فیلم ارسال نمیشه ها ) -
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام . دیشب خرید کردم چند همایشو
کی میشه فایل های خریداری همایش هارو دانلود کرد ؟
همون 1 دی ؟ نمیشه زودتر ؟ اخه مثلا 6 ساعت ریاضی خیلی وقت گیره ! اگ از الان شروع کنیم خیلی برامون بهتره که:( -
ببخشید برای جمع بندی پایه هم برنامه دارید یا نه؟ (منظورم 6 بهمنه)
-
سری اول همایش های پنج بعلاوه یک که فروششون از شنبه غروب با تخفیف زیادی تو تخته خاک قرار می گیره
TakhteKhak.comسری دوم دروس همایش های جمع بندی تخته خاک در دی ماه نیز به زودی اعلام می شوند.
ما شاید نتونیم تک تک نظرات رو پاسخ بدیم ولی همه رو می خونیم
موفق و موید باشید.
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۶، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدههمایش قرار بود امروز فایلاش رو سایت بیاد ! که به حمدالله فعلا خبری نیست . قرار بدقولی رخ بده تو این زمینه؟
طی صحبتی که با مسئولین آلا داشتم قرار بود اقای جعفری طی این ندت هم تدریس داشته باشن در کلاس زیست عمومی که دارن . ولی خبری نیست کلا !
مشکلات خاصی(1) پیش اومده یا بدقولی؟
واقعا دوست ندارم لفظ بدقولی بیارم ولی قبول کنید بدقولیه ! -
همایش قرار بود امروز فایلاش رو سایت بیاد ! که به حمدالله فعلا خبری نیست . قرار بدقولی رخ بده تو این زمینه؟
طی صحبتی که با مسئولین آلا داشتم قرار بود اقای جعفری طی این ندت هم تدریس داشته باشن در کلاس زیست عمومی که دارن . ولی خبری نیست کلا !
مشکلات خاصی(1) پیش اومده یا بدقولی؟
واقعا دوست ندارم لفظ بدقولی بیارم ولی قبول کنید بدقولیه !نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهساعت 5 عصر شد و همایش نیومد .
فکر نمیکنید رو حرفتون حساب باز کردیم؟ -
ساعت 5 عصر شد و همایش نیومد .
فکر نمیکنید رو حرفتون حساب باز کردیم؟نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهواقعا هیچ توجیحی نمیتونم درک بکنم . به تلگرام هم که پیام میدیم هیچکس پاسخگو نیست . اصلا درست نیست که اول چند جلسه اقای جعفری بیارید و مخاطب جذب بشه بعد کلا قضیه پیچونده بشه. هیچ توجیحی تو مخیله من نمیگنجه .
از همایش هم بگذریم اقای ابوذر خوانی قول تدریس قسمت های دیکه زیست اقای جعفری تو این مدت داده بودن.
یکم احترام قائل باشید برای مخاطب !
از اخر هم زیست اقای جعفری مثل کلاس زیست پارسال اقای راستی بروجنی میشه که 4 فصل تدریس میکنن و وقتی هم که اعتراض میکنیم میگین برو از پکیج های دیگه ببین . منِ مخاطبی که تقریبا هر ماه با توجه به جیب خودم کمک میکنم به الا حداقل انتظار دارم با برنامه پیش برید .
رو این قول و حرفای شما حساب باز کردیم به ولله . یک کلام بگین نمیتونیم یا تاخیر داره یا فلان
خیالمون راحت کنید دیگه اه -
واقعا هیچ توجیحی نمیتونم درک بکنم . به تلگرام هم که پیام میدیم هیچکس پاسخگو نیست . اصلا درست نیست که اول چند جلسه اقای جعفری بیارید و مخاطب جذب بشه بعد کلا قضیه پیچونده بشه. هیچ توجیحی تو مخیله من نمیگنجه .
از همایش هم بگذریم اقای ابوذر خوانی قول تدریس قسمت های دیکه زیست اقای جعفری تو این مدت داده بودن.
از اخر هم زیست اقای جعفری مثل کلاس زیست پارسال اقای راستی بروجنی میشه که 4 فصل تدریس میکنن و وقتی هم که اعتراض میکنیم میگین برو از پکیج های دیگه ببین . منِ مخاطبی که تقریبا هر ماه با توجه به جیب خودم کمک میکنم به الا حداقل انتظار دارم با برنامه پیش برید .
رو این قول و حرفای شما حساب باز کردیم به ولله . یک کلام بگین نمیتونیم یا تاخیر داره یا فلان
خیالمون راحت کنید دیگه اهخوبه آدم یه طرفه نسبت به موضوع جبهه گیری نکنه...
وقتی آقای ابوذر خوانی گفتن حتما ادامه پیدا میکنه من در حدی نیستم که بخوام این موضوع هارو بیان کنم ولی تو همین مدت محدودی که با آلا آشنا شدم خوب فهمیدم که قولشون قوله..... -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببین دوست عزیز وقتی یک حرفی زده میشه ادم روش حساب باز میکنه . غیر این میگم؟
اقای جعفری قرار بود تدریس داشته باشن از زیست تو کلاس عمومی ولی خبری نشد
ترس من هم از این بابت هست که پکیج زیست اقای جعفری مثل
پکیج زیست اقای راستی بروجنی و شیمی صفر تا صد اقای اقاجانی بشه
جفتش ول بشه وسط کار . وقتی هم که اعتراض کنیم بگن برو با سایر پکیجا ببین .+++
بگذریم از این که هنوز جزوه اقای جعفری تو سایت نیومده چه برسه به همایشش .
حتی اگه به هر دلیلی نتونستید و مشکل پیش اومده لااقل اطلاع رسانی کنید !!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
لااقل بگید با تاخیره
هیچکی هم پاسخگو نیست !! نه اکانت صنعتی شریف تو تلگرام و نه کسی اینجا
یکم شعور قائل باشید برای مخاطبتون اه اه -
ببین دوست عزیز وقتی یک حرفی زده میشه ادم روش حساب باز میکنه . غیر این میگم؟
اقای جعفری قرار بود تدریس داشته باشن از زیست تو کلاس عمومی ولی خبری نشد
ترس من هم از این بابت هست که پکیج زیست اقای جعفری مثل
پکیج زیست اقای راستی بروجنی و شیمی صفر تا صد اقای اقاجانی بشه
جفتش ول بشه وسط کار . وقتی هم که اعتراض کنیم بگن برو با سایر پکیجا ببین .+++
بگذریم از این که هنوز جزوه اقای جعفری تو سایت نیومده چه برسه به همایشش .
حتی اگه به هر دلیلی نتونستید و مشکل پیش اومده لااقل اطلاع رسانی کنید !!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
لااقل بگید با تاخیره
هیچکی هم پاسخگو نیست !! نه اکانت صنعتی شریف تو تلگرام و نه کسی اینجا
یکم شعور قائل باشید برای مخاطبتون اه اه-Immortal- فقط تنها چیزی که میتونم بگم باید صبر به خرج بدید
شیمی صفرتا صد آقای آقاجانی چندان هم ناقص نیست با کلاس کنکور خود ایشون پوشش داده میشن -
-Immortal- فقط تنها چیزی که میتونم بگم باید صبر به خرج بدید
شیمی صفرتا صد آقای آقاجانی چندان هم ناقص نیست با کلاس کنکور خود ایشون پوشش داده میشننوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط sobhawn انجام شدهRAHIL_28 من همایش های 5 به علاوه یک رو نخریدم ولی خب باید قبول کنیم کنکوری باید برای ثانیه ثانیه هاش برنامه داشته باشه و در جریانم نیستم ولی اگه قرار بود امروز بیاد و نیومد به نظر منم خوبه اطلاع رسانی بشه البتههههه نه اینکه بیایم و با دعوا صحبت کنیم
-Immortal- در مورد اینکه فیلم های آقای جعفری ناقص میمونه یا نه ! من یاد آوری کنم اصلاااا قولی برای تمام زیست داده نشده هااااا
-
واقعا هیچ توجیحی نمیتونم درک بکنم . به تلگرام هم که پیام میدیم هیچکس پاسخگو نیست . اصلا درست نیست که اول چند جلسه اقای جعفری بیارید و مخاطب جذب بشه بعد کلا قضیه پیچونده بشه. هیچ توجیحی تو مخیله من نمیگنجه .
خیالمون راحت کنید دیگه اه-Immortal-
سلام به شما
امروز که تموم نشده ! شده ؟!
حتما مشکلی پیش اومده که اطلاع رسانی صورت نگرفته در این مورد البته بازم میگم امروز تموم نشده !
در خصوص صحبتی که داشتین در مورد جذب مخاطب و اینا واقعا دور از انصاف هست این حرف !
آلا چند ساله دبیرای خوب معرفی کرده کلاس ضبط کرده ؟! و رایگان در اختیار همه گذاشته ؟!
واقعا آلا اینطوریه ؟
ما از شما ممنونیم که عضو @خیرین-کوچک-دریا-دل هستید و به آلا کمک می کنید
آلا هر ماه تقریبا 20 میلیون هزینه داره که بچه های آلایی کمک می کنن تا مقداری از این هزینه ها تامین بشه
میدونید جمع مشارکت های مردمی هرماه چقدر میشه ؟ چیزی بین 1.5 تا 2 میلیون بعضی وقت ها هم بیشتر
که ریزبه ریز هر ماه اعلام میشه -
می تونید برین و همایش های زیست رو ببینید !
-
qببخشید دیفرانسیل اونی که گذاشتید کاملشه؟ یا هنوز مونده تا کامل بشه
-
qببخشید دیفرانسیل اونی که گذاشتید کاملشه؟ یا هنوز مونده تا کامل بشه
سلام دوستان در مورد همایش ها
- کل ریاضی تجربی آقای نباخته و امینی قرار گرفته.
- دیفرانسیل ۱۱ قسمته و کلش قرار گرفت.
- همایش فیزیک آقای طلوعی فقط تست های پلاسش قرار نگرفته و بقیه منتشر شده.
- همایش فیزیک آقای فدایی فرد، فلسفه آقای جلالی و ریاضی انسانی آقای امینی کنسل شد و از فردا تماس می گیریم و هزینه های دریافتی رو بر می گردونیم.
- همایش زیست آقای جعفری ۲ قسمت داره
-- یکی تدریس که کامل منتشر شد
-- یکی هم تست(به همراه تست پلاس) که تا دوشنبه منتشر میشه - همایش تحلیلی و عربی و گسسته هم تا چهارشنبه منتشر میشند.
ما تو تک تک درس ها سعی کردیم بیشتر از چیزی که قول دادیم ارائه کنیم که لذت ببرید