هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دوازدهم
برای ثبت نام شناسنامه عکس دار میخواد مدرسه شما هم ؟
بعد چقدر طول میکشه وقتی مدارکو ببری ثبت احوال بهت شناسنامه عکس دار. تحویل بدن ؟@ek-mahdi-m برای ما میخواستن هنوز سال ۹۷ رو میگم
و اصرار زیاری برای شناسنامه جدید داشتن
زمانش یادم نیست ولی حدودا فک کنم یه هفته میکشه -
Taranommm در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
Moonchild ولی با اختلاف حق تربت چیزی که تو زندگیم دیدم بود
چون الان دقیقا سه روزه دارم بخاطر سریالم گریه میکنم نمیدونم چیکار کنمتو ک نمیدونی سریال جدیدی ک میبینم
کاپل اصلی نه ...
کاپل فرعی هم نه
کاپل فرعی غرعییییی ب پارتنرش خیانت کرد :| الان من ی روزه توی کمام ک اگر ب روز این اتفاق برای من افتاد باید چ غلطی کنم :\\\\\\ -
@ABR_DJ در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
[دلیل اصلی گرمای هوا]
(https://biaupload.com/do.php?filename=org-07c7a2a36b6e1.mp4)
#ویدیویفان🫠 -
@دوازدهم
برای ثبت نام شناسنامه عکس دار میخواد مدرسه شما هم ؟
بعد چقدر طول میکشه وقتی مدارکو ببری ثبت احوال بهت شناسنامه عکس دار. تحویل بدن ؟@ek-mahdi-m
خیلی طول نکشید ،من همین تیر ماه اقدام کردم بعد اینکه تحویل دفتر پیشخوان دادم یه هفته طول کشید -
چرا اون باید بیاد تو خوابم و اینو بگه ؟
از خواب پریدم:)
هوففف -
پس چرا شناسنامه من هنوز عکس نداره هرچند عکس هاهم همه جن زده آن وقتی میفتی
-
پس چرا شناسنامه من هنوز عکس نداره هرچند عکس هاهم همه جن زده آن وقتی میفتی
Gharibe Gomnam
کج و کوله میشن -
سلام بچه ها یه سوال اساسی دارم
من دوتا سبک دکوراسیون خونه بهتون نشون میدم بگید کدوم دکوراسیون مورد پسندتونه و چرا؟ دلیلتونو کامل بگید
نوع اول این سبک دکوراسیونو نوع دوم این سبک دکوراسیونه
!
-
@تومیوکا-گیو وا یعنی برای دانشگاه لپ تاپ لازمه؟
عجب
Mahdieh te لازم نیست؟
-
من دوتا سبک دکوراسیون خونه بهتون نشون میدم بگید کدوم دکوراسیون مورد پسندتونه و چرا؟ دلیلتونو کامل بگید
!
Gharibe Gomnam سلام گلم
من از نوع دوم بیشتر خوشم میاد(خصوصا تصویر اولیش)
علتش هم اینه که ساده و درعین حال شیکه و حس راحتی بیشتری باهاش دارم حس میکنم روح بیشتری رو تو خودش جا میده و رنگ هایی رو داره که حس بهتری بهم میدن(به جز قرمزش)
البته که انتخابم تو این ۲ سبک دومیه است!
واگرنه تو بعضی از تصاویر از سبک دوم شلوغی دکوراسیون و رنگ ها زیادی تو چشم هستن از این جهت یکم از جذابیتش رو کم میکنه(البته این نظر منه)
-
!
Gharibe Gomnam سلام
من نوع دوم بنظرم بهتره
نوع اول خیلی خشک و رسمی و یه جوریه، زیادی مجلله، اگه جایی مهمون باشی خوبه ها، ولی برای زندگی زیادی خشکه
ولی دومی خیلی راحتتره، مخصوصا رنگ های دیوارا، مبلمان، چینش مبلمان، کلا رنگبندی مبلا با بقیه قسمتای خونه، خیلی فضای راحتتری رو القا میکنه
اولی همش لوستره و مبلای سلطنتی و کاغذ دیواری خاص و فرش های خاص و ...
ولی دومی خیلی ساده(بجز عکس سومی) و شیک و پیک و راحته -
!
Gharibe Gomnam
سلام عزیزم
من دومین سبک رو خیلیی بیشتر می پسندم تا اولی
چون همونطور که دوستان اشاره کردن در عین ساده بودن زیبایی های خاص خودشون رو هم دارن و خب اطراف سرزندگی بیشتر میده تا سبک اول
سبک رنگ های خیلی زیبایی هم داره
راستش من خیلی از زندگی تجملاتی خوشم نمیاد! زندگی ای که همش نگران این باشی که فلان وسیله کثیف نشه
فلان وسیله از مد نیفته و ... -
!
Gharibe Gomnam سلام
با اولی(البته بعضی هاشون)بیشتر حال می کنم به نظر شیک تره
به عکس های سبک دوم که نگاه می کنم گیج می شم.البته سبک دومم جذابیت های خودشو داره