تو وقتی بچه بودی..؟
-
حس میکنم تایپک بامزه ای
وقتی بچه بودین دوست داشتین چی بشین؟ چیکار کنید؟ چی چیزی شما رو هیجان زده میکرد؟
چقدر برای تبدیل شدن بهش نزدیک شدین ؟
الان که دانشجویان حسرت میخورین؟
یا مثلا یه کرمی دارین که برین سراغش مثل کار کردن توی روزنامه ؟
اقااااا اصلا اینو به من بگین
دوست دارین چه فعالیت هایی داشته باشین به جز شغل و اینا ؟
مثلا رقصنده باله شدن یا مثلا شمشیر بازی ، چینی یادگرفتن ، ولاگر شدن ، یه برنامه تلوزیونی ساختن
یا حتی به پدر یا مادر خوب شدن
از چیزایی که ذوق زده تون میکنه ولی جرئت دنبال کردنش رو ندارین یا فعلا وقتش رو ندارین بگین -
@دانش-آموزان-آلاء
Michael Vey مثلا یادمه گفته بودی دوست داری برای یه مدت باریستا بشی خیلی بامزه است
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
@دانشجویان-مهندسی
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
حس میکنم تایپک بامزه ای
مثلا رقصنده باله شدن یا مثلا شمشیر بازی ، چینی یادگرفتن ، ولاگر شدن ، یه برنامه تلوزیونی ساختن
از چیزایی که ذوق زده تون میکنه ولی جرئت دنبال کردنش رو ندارین یا فعلا وقتش رو ندارین بگین -
f.nalist
یعنی هیچ وقت هیچ رویای پردازی نداشتی یا نداری؟
هیچ وقت عجیب غریب نبودی؟ -
حس میکنم تایپک بامزه ای
از چیزایی که ذوق زده تون میکنه ولی جرئت دنبال کردنش رو ندارین یا فعلا وقتش رو ندارین بگینهویججج
سلام هویجی
من از همون بچگی تا تقریبا کلاس سوم اینا همش میگفتم مهندس ساختمون سازی میشم. نمیدونم چرا ولی همیشه این تو ذهنم بود که از این کلاها سر میکنم بعدش میام به کارگرا سر میزنم
بعدش علاقم عوض شد رفت سمت پزشکی . و هنوزم هست و واقعن دوسش دارم ولی ی مدتیه فک میکنم دندون واس من بهتره . از هر لحاظ که بهش فک میکنم خیلی بهتره. هم اینکه من 4 سال دیرتر از همسنو سالام وارد دانشگا میشم نمیگم دیره یا من پیرم! فقط پزشکی باید عمرتو پاش بذاری. درامد خاصی توش نیس مگه اینکه تخصص بگیری اونم باید عمرتو بذاری کنار فقط درس بخونی منم نمیخام عمری ک فقط ی بار بهم داده شده و خدا میدونه چن روز دیگه زندم فقط با درس تموم شه.
خلاصه اگه خدا یاریم کنه و خودم همت کنم دندون تعهدیو ترجیح میدم به پزشکی شاید روزانه
فعالیتت غیر از شغل همیشه و حتی تا الانم دوس دارم ی رستوران بزرگ داشته باشم با کلی گارسونای جوون و دخترو پسر و ی عالمه مشتری ثابت . تصورشم اکلیلیم میکنه . شاید زمانی که پولدار شدم همچین رستورانیو بزنم.
چیزی ک ذوق زدم میکنه و تا الان نه جراتشو داشتم و نه فرصتشو اینه که چتر بازی کنم
از اینا که از هواپیما میپرن پایین و تا نزدیکای زمین چترشونو باز نمیکنن. دوس دارم واس ی بارم شده اون حس خلاشو تجربه کنم.
خیلی نوشتم بازم یادم بیاد مینوسم -
هویججج
سلام هویجی
من از همون بچگی تا تقریبا کلاس سوم اینا همش میگفتم مهندس ساختمون سازی میشم. نمیدونم چرا ولی همیشه این تو ذهنم بود که از این کلاها سر میکنم بعدش میام به کارگرا سر میزنم
بعدش علاقم عوض شد رفت سمت پزشکی . و هنوزم هست و واقعن دوسش دارم ولی ی مدتیه فک میکنم دندون واس من بهتره . از هر لحاظ که بهش فک میکنم خیلی بهتره. هم اینکه من 4 سال دیرتر از همسنو سالام وارد دانشگا میشم نمیگم دیره یا من پیرم! فقط پزشکی باید عمرتو پاش بذاری. درامد خاصی توش نیس مگه اینکه تخصص بگیری اونم باید عمرتو بذاری کنار فقط درس بخونی منم نمیخام عمری ک فقط ی بار بهم داده شده و خدا میدونه چن روز دیگه زندم فقط با درس تموم شه.
خلاصه اگه خدا یاریم کنه و خودم همت کنم دندون تعهدیو ترجیح میدم به پزشکی شاید روزانه
فعالیتت غیر از شغل همیشه و حتی تا الانم دوس دارم ی رستوران بزرگ داشته باشم با کلی گارسونای جوون و دخترو پسر و ی عالمه مشتری ثابت . تصورشم اکلیلیم میکنه . شاید زمانی که پولدار شدم همچین رستورانیو بزنم.
از اینا که از هواپیما میپرن پایین و تا نزدیکای زمین چترشونو باز نمیکنن. دوس دارم واس ی بارم شده اون حس خلاشو تجربه کنم.
خیلی نوشتم بازم یادم بیاد مینوسمدُژَم در تو وقتی بچه بودی..؟
گفته است:
آفرین میخواستم اون قسمت ذهنت رو انگولک کنم
چه قشنگگگگگ
بعد غک کن برا گرافیست و لچه های هنر کار کنی رستوران رو تبدیل به یه قسمتی از نقاشی میکنن -
هویججج
سلام هویجی
خیلی نوشتم بازم یادم بیاد مینوسمدُژَم در تو وقتی بچه بودی..؟
گفته است:
اینا که از هواپیما میپرن پایین و تا نزدیکای زمین چترشونو باز نمیکنن. دوس دارم واس ی بارم شده اون حس خلاشو تجربه کنم.
وااااایی چه باحال
-
دُژَم در تو وقتی بچه بودی..؟
گفته است:
آفرین میخواستم اون قسمت ذهنت رو انگولک کنم
چه قشنگگگگگ
بعد غک کن برا گرافیست و لچه های هنر کار کنی رستوران رو تبدیل به یه قسمتی از نقاشی میکنن -
گفته است:
اینا که از هواپیما میپرن پایین و تا نزدیکای زمین چترشونو باز نمیکنن. دوس دارم واس ی بارم شده اون حس خلاشو تجربه کنم.
وااااایی چه باحال
هویججج در تو وقتی بچه بودی..؟
گفته است:
گفته است:
وااااایی چه باحال
قشنگه((:
-
بچه که بودم همیشه دوست داشتم اتش نشان میشدم که اون موقع خانوم ها حقشو نداشتن
بعد دلم خواست ماما بشم و هر بچه ای که به دنیا میارمو روز تولدش زنگ بزنم تبریک بگم یه هدیه واسش بفرستم
بعدش فهمیدم استعدادم تو ریاضیات بیشتر و بهتره
پس الان به هدف میتوم بگم نزدیک ترم
ولیییی ته ته دلم میخاست مافیا بشم نمیدونم شاید جو اون زمونه بود اون رمانای دهه هشتاد که دختره خییللیی محبوب بود و میدزدینش و پسره واسش کل شهرو میبنده
میدونییی یه عالمه تصور دارم که زیادی تخیلیه
ولی همیشه دوست داشتم محبوبب جمع باشم ولی خب نشد دیگه
پس الان رویاایی که دارم یه ریس جمهور بشم و در کنارش یه سازمان اطلاعاتی مخوف داشته باشم و یه جای خیلی خیلیییی بزرگگگ که مجموعه ای تعمرات -کارواش-و...باشه و کارکناش زن باشن با یه استایل راحت و زیبا کلاسیک -
اها این یادم رفت بچه بودم کلاس سوم اینا بانک مسکن بود فکر کنم مسابقه انشا برای بچه های راهنمایی و دبیرستان گذاشته بود منم عاشق نوشتن و بچه کتاب خون شهر برداشتم با شماره ملی دختر خالم که بزرگتر بود ثبت نام کردم از شانس زد برنده شدم و این زمینه اغاز من برای نویسندگی بود میگفتم اره بزرگ میشم مینویسم و فلان بعد بزرگ شدم نوشتم فرستادم انتشارتی مجوز گرفتم ولی پولشو نداشتم:)
-
از بچگی دوست داشتم مهندس بشم.... مثلن تا سال 94 دوست داشتم هوا فضا بخونم بعد شد نفت بعد شد نجوم و اختر بعد شد محض بعد شد و...
ولی درکل برام مهمم نبود چی بشم مهم اینه که هرچی شدم بهترین خودم باشم و حداقل بتونم نونمو حلال کنم....
-
از بچگی دوست داشتم مهندس بشم.... مثلن تا سال 94 دوست داشتم هوا فضا بخونم بعد شد نفت بعد شد نجوم و اختر بعد شد محض بعد شد و...
ولی درکل برام مهمم نبود چی بشم مهم اینه که هرچی شدم بهترین خودم باشم و حداقل بتونم نونمو حلال کنم....
-
بچه که بودم همیشه دوست داشتم اتش نشان میشدم که اون موقع خانوم ها حقشو نداشتن
بعد دلم خواست ماما بشم و هر بچه ای که به دنیا میارمو روز تولدش زنگ بزنم تبریک بگم یه هدیه واسش بفرستم
بعدش فهمیدم استعدادم تو ریاضیات بیشتر و بهتره
پس الان به هدف میتوم بگم نزدیک ترم
ولیییی ته ته دلم میخاست مافیا بشم نمیدونم شاید جو اون زمونه بود اون رمانای دهه هشتاد که دختره خییللیی محبوب بود و میدزدینش و پسره واسش کل شهرو میبنده
میدونییی یه عالمه تصور دارم که زیادی تخیلیه
ولی همیشه دوست داشتم محبوبب جمع باشم ولی خب نشد دیگه
پس الان رویاایی که دارم یه ریس جمهور بشم و در کنارش یه سازمان اطلاعاتی مخوف داشته باشم و یه جای خیلی خیلیییی بزرگگگ که مجموعه ای تعمرات -کارواش-و...باشه و کارکناش زن باشن با یه استایل راحت و زیبا کلاسیکHako
تصورم از تو وقتی داری همه اینا رو تعریف میکنی
-
Hako
دوست صمیمم ستایش رفت ریاضی تیزهوشان الانم هوا فضا میخونه -
اها این یادم رفت بچه بودم کلاس سوم اینا بانک مسکن بود فکر کنم مسابقه انشا برای بچه های راهنمایی و دبیرستان گذاشته بود منم عاشق نوشتن و بچه کتاب خون شهر برداشتم با شماره ملی دختر خالم که بزرگتر بود ثبت نام کردم از شانس زد برنده شدم و این زمینه اغاز من برای نویسندگی بود میگفتم اره بزرگ میشم مینویسم و فلان بعد بزرگ شدم نوشتم فرستادم انتشارتی مجوز گرفتم ولی پولشو نداشتم:)
Hako
ای جااااان -