هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Erfan Iranmanesh 1
سلام
سونیاlO_Ol
اِ شما
حالتون خوبه؟ -
lO_Ol
اِ شما
حالتون خوبه؟Erfan Iranmanesh 1
تشکر شما خوبین؟ -
Erfan Iranmanesh 1
تشکر شما خوبین؟lO_Ol خداروشکر خوبیم
-
شیر: به احتمال زیاد همیشه در حال ریشه یابی امور هستید و از مواجهه با شدیدترین ترس خود نمی ترسید. شما خیلی آدم شجاعی هستید!
پرنده عجیب و غریب (جغد): شاید بعضی اوقات رفتار بچه گانه داشته باشید و در برخی شرایط حتی غیرمسئول باشید. در عین حال، شما دارای شخصیتی خلاق و تمایل به تغییر جهان به سمت بهتر هستید.
-
شیر: به احتمال زیاد همیشه در حال ریشه یابی امور هستید و از مواجهه با شدیدترین ترس خود نمی ترسید. شما خیلی آدم شجاعی هستید!
پرنده عجیب و غریب (جغد): شاید بعضی اوقات رفتار بچه گانه داشته باشید و در برخی شرایط حتی غیرمسئول باشید. در عین حال، شما دارای شخصیتی خلاق و تمایل به تغییر جهان به سمت بهتر هستید.
lO_Ol در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرنده عجیب و غریب (جغد): شاید بعضی اوقات رفتار بچه گانه داشته باشید و در برخی شرایط حتی غیرمسئول باشید. در عین حال، شما دارای شخصیتی خلاق و تمایل به
تغییر جهان به سمت بهتر هستید.
حس میکنم عضو جدید گروه انتقام جویان شدم
لعنت به افکار سمی من
️
-
lO_Ol در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرنده عجیب و غریب (جغد): شاید بعضی اوقات رفتار بچه گانه داشته باشید و در برخی شرایط حتی غیرمسئول باشید. در عین حال، شما دارای شخصیتی خلاق و تمایل به
تغییر جهان به سمت بهتر هستید.
حس میکنم عضو جدید گروه انتقام جویان شدم
لعنت به افکار سمی من
️
-
برای تمام کسایی که بجای "که" و "دیگه" مینويسن "ک" "دیگ" آرزو میکنم از وقت اضافهشون لذت ببرن
officer k
باش دیگ -
officer k
من امروز رکورد زدم تا ۱۲خوابیدم -
برای تمام کسایی که بجای "که" و "دیگه" مینويسن "ک" "دیگ" آرزو میکنم از وقت اضافهشون لذت ببرن