هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
JuDi
خب من تقریبا همه چیز گوش میدم(ترکیب سنتی و صنعتی) ولی آهنگای خارجی خیلی کم
از خوانندههای نوستالژی
معین، حمیرا، هایده، مهستی، ابی، داریوش، امید، عارف، اندی، گوگوش، لیلا فروهر، حبیب، شماعی زاده،داوود بهبودی، سیاوش شمس، سعید شایسته، جواد یساری، پویا، قمیشی، ویگن و ناهید
از خواننده های پاپ
بردیا بهادر، یوسف زمانی، شادمهر، علی هایپر، علی عبدالمالکی، مجید خراطها، مهریار، احمد سلو، مسعود صادقلو، مهدی احمدوند، محسن چاوشی، محسن یاحقی، سامان جلیلی، مسیح و آرش، پازل بند، میثاق راد، محسن یگانه، حامد عبداللهی و مهدی گرام، زیبا رحیمی، حمید حسام، مهراد جم، علی علیزاده، ناصر پورکرم، مجید رضوی، علیرضا روزگار، حسین منتظری، رضا شیری و علی میر، امین رستمی، مرتضی اشرفی، یاسان و امو بند
از خواننده های رپ
پیشرو، هیچکس، فدایی، شایع، توماج، سورنا، خلوت، آرمین زارعی، حامد فرد، تتلو، یاس، ناجی، مسلک، بهرام، پوتک، حصین، خلسه، بی بال، دانیال، سینا ساعی، شاهین نجفی، حمید صفت، شاپور، صادق
گوش میدم🫠🫠🫠
(حالا میگی نصفشونو نمیشناسم)
.
از رپ و نوستالژی بیشتر میکس گوش میدم، از پاپ هم میکس گوش میدم ولی خب نه اندازه اون دوتا دسته -
اگر میخواین قشنگ رو مخ من قدم بزنید و عصبیم کنید راحت ترین کار اینه که وقتی نیستم یهو از چت بدون دلیل لفت بدید!(اون دسته اشخاص مهم مصداق حرفم هستن)
-
Matin Mousavi 1
میخوام فقط بگم هر حرکتی از ما توی این دنیا یه سری اعتراض یا مخالفینی داره
هر رفتاری که فکرشو بکنی... حتی یه سلام کردن عادی...
چه برسه به شوخی و مزاح که قراره یک نفر یک گروه یا یک جامعه رو نشونه بگیره...
پس واقعا نیاز نیست جواب همه رو بدیم...
مخصوصا افرادی که شامل اینگونه ادراکی دارن:
یه روز یه نفر داشت از پیاده رو یه خیابون رد میشد دید یه فردی داره از جوب آب میخوره... بهش گفت چرا داری از جوب آب میخوری.. گفت چرا نخورم؟!..... گفت هیچی بخور بخور
پ.ن:کاری هم به این جریان ندارم کی چی گفته،کلی بود حرفم.و در نتیجه مشغله ذهنی برای خودمون درست نکنیم
فقط گوش بدیم و رد بشیم و حتی گاهی گوش ندیم و رد بشیم️
بدرود@Henrita
حرفت درسته واقعا
-
خب الان من تا فردا دووم میارم؟
اَه کاش یکی بیاد بگه اسمم توی اون لیست لعنتی مصاحبه هست -
مش کریم من اومدم
از همین الان شروع کن
دلم پره واسم بگو
مثل دقعه قبل
که کلی حرف زدی برام
بگو از قدیم ترا