هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat
رطوبت باعث میشه دما پایین تر باشه(به صورت علمی).... آفتابش سوزان نباشه..... ولی خفه کنندست... و بیشتر حسش میکنیم
جاهای خشک دما میره بالاتر و آفتابش میسوزونه... و زودتر باعث سیاهی چهره میشه.... -
رد شدم
اخرین نفرها بودم دور دو فرمونه اقا وسط وایستادم گقت استثنا نگفتی زودی گفتم
بعدش گفتم هنو ز مه رد نشدم و..
اقا وایسادیم حالا هی ماشین می مود ماشین یم مه ازمون می دادیم جوش اورده بود از همون اولاش دیگه جوش اورد اب می ریخت.
کلاچشم آورد ه بودن بالابعد گفت حالا برو پارک دوبل و. تا مثلاثیه اومدم نیم کلاچ بودم اومدم ادامه برم خاموش شد.
گفت بفرمایید
خلاصه اینم از رد شدن من بار 1
دوستم یک پارک تمیزی زد براش خیلی خوب بود ردش کرد . برای جی یکمی سر ماشینت بیرونه در صورتی نگاه می کردیم نبود گفته می رم عقب درستش می کنم گفته فمر کن الان تو خیابون ها شلوغ شیرازی می تونی!
حدودا 3 تا یا 4 تا مرد قبول کرد همین قدرم زن.
ولی خب خیلی بودم
دوبار پارم دوبل می گرفت خیلی کم می برد سر فلکه دور بزینیم یا دنده عقب وو
تازه از یک سری ها دوبل برعکس م گرفت.jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
رد شدم
اقا وایسادیم حالا هی ماشین می مود ماشین یم مه ازمون می دادیم جوش اورده بود از همون اولاش دیگه جوش اورد اب می ریخت.
کلاچشم آورد ه بودن بالابعد گفت حالا برو پارک دوبل و. تا مثلاثیه اومدم نیم کلاچ بودم اومدم ادامه برم خاموش شد.
گفت بفرمایید
دوستم یک پارک تمیزی زد براش خیلی خوب بود ردش کرد . برای جی یکمی سر ماشینت بیرونه در صورتی نگاه می کردیم نبود گفته می رم عقب درستش می کنم گفته فمر کن الان تو خیابون ها شلوغ شیرازی می تونی!
ولی خب خیلی بودم
تازه از یک سری ها دوبل برعکس م گرفت.خیلی کم پیش میاد بار اول قبول کنن...
-
Hhh Hh جالبه!
ولی به هر حال رطوبتی که توی جنوب دارید نامردانست. وقتی رفته بودم جنوب یه حس خیلی بدی بهم دست میداد.@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی به هر حال رطوبتی که توی جنوب دارید نامردانست
درسته
ولی هرچیزی دلیلی داره. همین گرماش باعث میشه میوه هایی مثل خرما خیلی خوب بدست بیاد.... که منبع درآمد خوبی هم برای مردم خودمونه و هم برای کشور....وقتی رفته بودم جنوب یه حس خیلی بدی بهم دست میداد.
که اینطور
پاییز و زمستون و اوایل بهار هوا بهتره(برای سفر)
و اوج گرماش همین چند ماه تابستونه...
امیدوارم دفعه دیگه که میاید بهتون بیشتر خوش بگزره️
️
-
رد شدم
گفت بفرمایید
ولی خب خیلی بودم
تازه از یک سری ها دوبل برعکس م گرفت. -
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
رد شدم
گفت بفرمایید
ولی خب خیلی بودم
تازه از یک سری ها دوبل برعکس م گرفت.خیلی کم پیش میاد بار اول قبول کنن...
@ariana-a
اره ولی این که من دیدم خیلی سخت گیر بود همه چی همه چی باید اوکی باشه برای یک اسثنا وو این چیزام رد می کرد.
. و. -
lO_Ol من فاطمه هستم دانسجوی حقوق و سال بعد هم ازمون وکالت دارم از بچه های 99 هستم خیلی وقته اینجا سر نزدم و شما؟؟؟؟
oooooooo
واااااوووو
من خیلی وکالت رو دوست دارم -
یکی به من بگه چطور باید این حجم از عصبانیت و حرص رو خالی بکنم
-
آخه بببین چی برام فرستاده
#سیاست
#همسرداریبه نظرم دلبری کردن یعنی واقعا خانم بودن.
️
با ادب بودن:یه خانم هیچ وقت حرفهای عامیانه نمیزنه. مثلا به جای خیلی باحال بود باید بگه خیلی جالب بود. هیچ وقت حرف زشت نمیزنه و همیشه مودبه.
متین بودن:هیچ وقت جیغ جیغ نمیکنه،فریاد نمیکشه و همیشه با وقار و متینه(البته منظورم این نیست که شیطنت نداشته باشه)
تیپ خانومانه داشتن:ظاهر و سلیقه اش باید مثل خانمها باشه. رنگهای تیره اصلا مناسب خانمها نیست. حتی خانمهای با سیاست چادری و محجبه های دیگه از رنگهای خانومانه استفاده می کنند.
تیپ اسپرت ممنوع:از کیف و کفش گرفته تا شلوار و مانتو.
بدلیجات مخصوص گروه سنی دبیرستان،ممنوع:یه خانم باید همیشه از طلا یا نقره استفاده کنه.و اگر نمیتونه باید چیزی شبیه به اینا بخره. نه بدلیجات دخترانه ک مناسب یه خانم متاهل نیست.
متشخص بودن:یه خانم باشخصیت هیچ وقت خاله زنک بازی در نمیاره. حرف نمیبره و نمیاره. پشت سر کسی صحبت نمیکنه. خبرهای دست اول رو با اینکه میدونه جار نمیزنه. حسودی نمیکنه. مقایسه نمیکنه. سر شوهرش غر نمیزنه. مشکلاتش با خانواده همسر رو روی سر همسرش آوار نمیکنه بلکه با سیاست خودش حلش میکنه. هیچ وقت بدی دیگران رو نمیگه.
┈┈•°.⤳❁
️ ❁⬿.°•┈┈
فوت وفن های زندگی آرام
فوت و فن های زندگی آرام ؟؟؟
خانوم
الان قشنگ این روانشناسی زرد رو احساس میکنم -
اصلا به من چه؟
چرا اینارو واسه من فرستادی آخه
منم زیرش نوشتم در یک کلام مخالفم این یه روانشناسی زرده ولی آخه اصلا انتظار این پیام از مادرم رو نداشتم هرکس دیگه بود میگفتم زندگی ارامت واسه خودت
-
رد شدم
گفت بفرمایید
ولی خب خیلی بودم
تازه از یک سری ها دوبل برعکس م گرفت.jahad_121
فاطمه من اصلا نمیفهمم چیمیگی -
Hhh Hh
واسه ماهم هوا تو تابستون به شدت رطوبت داره مثلا دمای هوا ۳۴ درجه ۸۰ درصد رطوبت
اما دمای هوای ما اندازه شما بالا نمیاد
مثلا از اواسط مرداد هوا بارندگی شده
دیروز و پریروز کلا بارون بود سرد شده بود هوا الآنم ابریه
مثلا امروز کمترین دمای هوا ۲۱ درجه و بیشترین دمای هوا ۲۷ درجه بود
اما رطوبت میدونی چند درصد بود؟
۶۶ درصد -
lO_Ol
ما بخاری روشن کردیم
شمالم لباس خشک نمیشه تابستون میشه ما بخاطر اینکه لباسامون زود خشک میشه کلی ذوق میکنیم
امسال اصلا تابستون ندیدیم همش بارون بارون بارون
مزه تابستونم رفت
نمیدونم تیر بود یا مرداد گفتن دوهفته جهنمی در انتظاره همون فرداش بارون اومد و ما یه هفته گرم با بیشترین دما ۳۷ ۳۸ رو پشت سر گذاشتیم بعدش دوباره سیل گرفت
تابستون امسال کلا اینجوری گذشت
البته نمیگم ناشکرب میکنم آدما هیچوقت از جایی که هستن راضی نیستن اما هوای بهاری رو دوست دارم -
همه چی چقدر عوض شده
-
از اون دوران هیشکی نیس
-
دفعه آخری که من اینجا بودم
30000 صفحه کمتر بود حجم اینجا :))) -
jahad_121
فاطمه من اصلا نمیفهمم چیمیگی -
هر تلاشی تهش به موفقیت نمیرسه
شکست همیشه به این معنی نیست تمام تلاشتو نکردی... -
Galadriel در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
افرین همه دارن درس میخونن