اما رضا
🤍
-
سلام بچه ها
امروز سعادت اینو داشتم که روزم رو داخل حرم امام رضا شروع کنم
دیشب اسم شما رو داخل برگه نوشتم و اونجا بیادتون بودم
امیدوارم امام رضا به دل هممون آرامش بده=)
@ma-a _Reza_ @Danial-al @fatemeh-jk Hhh Hh Mahdieh te @matrix Mehrsa 14 Rahman Aa @M-Shajarian پرستو بابایی Nilay @Alba @ABR_DJ Uranium Michael Vey Moonchild @m-hmt @Hamid-s @Hamed-s SiliS SARA_ Reza-H @Dex @Sally ramses kabir Foruhar @Younes-D-IUT چیچک @دختر-بهار @موروفین @نویسنده-کوچولو مهشید حسن زاده 0 زهرا بنده خدا 2پ.ن: اگر براتون مقدوره هر کس چند نفر که میتونه منشن کنه
Ainoor
این عکست روزم رو ساخت ممنون !!🥺 -
سلام بچه ها
@ma-a _Reza_ @Danial-al @fatemeh-jk Hhh Hh Mahdieh te @matrix Mehrsa 14 Rahman Aa @M-Shajarian پرستو بابایی Nilay @Alba @ABR_DJ Uranium Michael Vey Moonchild @m-hmt @Hamid-s @Hamed-s SiliS SARA_ Reza-H @Dex @Sally ramses kabir Foruhar @Younes-D-IUT چیچک @دختر-بهار @موروفین @نویسنده-کوچولو مهشید حسن زاده 0 زهرا بنده خدا 2پ.ن: اگر براتون مقدوره هر کس چند نفر که میتونه منشن کنه
Ainoor الان اینو دیدم
واقعا ممنون
خیلی بهش نیاز داشتم️
-
-
درود دوستان...
بعد از گذشت حدود ده سال افتخار زیارت حرم امام رضای عزیزم نصیبم شده ...
خیلی شوق دیدنش رو دارم ... با اینکه بچه بودم و رفتم اما خاطراتش هنوز که هنوزه یادمه و فراموشم نمیشه ...
از شکلات گرفتن از خادمای امام رضا گرفته تا یروز گم شدن توی حرم
از سرو کله مردم میرفتم تا به زری برسم
خودمو سفت میچسبوندم و میگفتم امام رضا جونم منم اسمم رضاست من مثل بچتم به حرفام خوب گوش بده :))خوشحالم که هنوزم منو دوست داره و به حرفم گوش میده 🥺
️
https://forum.alaatv.com/post/3074170
خب عزیزان اگه با امام رضاتون حرفی درد و دلی چیزی دارید میتونید یه متن بنویسید و من اونجا متنتون رو بلند جلوی حرم میخونم و اگه بتونم صدامو ضبط میکنم و براتون قرار میدماگه هم دوست داشتید خودتون اینکارو کنید من اونجا وویستون رو پخش میکنم ... لطفا مخاطب تون آقا امام رضا باشه
️
@تجربیا -
سلام بچه ها