هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
الان درباره تغییرات کنکور چیزی نهایی شده؟
یا باید به تایید شورای انقلاب فرهنگی برسه؟ -
@Venus655 مسخره شون که نیستیم!! یک مشت احمقن واقعا بعد من موندم یک عده از چیه اینا حمایت میکنن واقعا از چی شون؟! از اینکه یک چهارم تایم کنکور رفته و اینا عمومی برگردوندن؟
-
@M-Tina خواهش میکنم
فکرنکنم تا حالا باهم همصحبت شده باشیم
یا اگر شدیمم من متاسفانه از خاطرم رفته -
سلام بر فرزام.
چوطوری؟
رو ریل درس افتادی؟ -
@0yasin-sh0 اره قبول دارم
ولی نه 1 سالس که بعدش هیچی از توش در نیاد یک ذره نمره کلی دردسر ایجاد می کرد نه تراز درسیتی نه چیزی
شما حاضری بخونی بعد به خاطر نادرسی تراز بندی رتبت خراب شه؟jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی نه 1 سالس که بعدش هیچی از توش در نیاد یک ذره نمره کلی دردسر ایجاد می کرد نه تراز درسیتی نه چیزی
شما حاضری بخونی بعد به خاطر نادرسی تراز بندی رتبت خراب شه؟برای منی که مجبورم مدرسه برم ترجیحم اینه که فقط دوازدهم رو بخونم نه اینکه سه پایه درس مزخرف عربی بخونم!
که تهش بزور یک درصدی بگیری و به بدبختی قبول بشی
بازی دوسر باخته ولی وقتی دوساال بایک دید رفتیم جلو من ترجیحم معدله تا عمومی تو کنکور -
انقد خودتونو درگیر حواشی نکنین درستونو بخونین
حذف بشه میفهمین نشه میفهمین
تمرکز کن رو درست تو حاشیه نباش یچیزی میشه بالاخرهGaladriel یچیزی که ابجی نباید بفهمیم چی باید بخونیم؟!
-
انقد خودتونو درگیر حواشی نکنین درستونو بخونین
حذف بشه میفهمین نشه میفهمین
تمرکز کن رو درست تو حاشیه نباش یچیزی میشه بالاخره -
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شما حاضری بخونی بعد به خاطر نادرسی تراز بندی رتبت خراب شه؟برای منی که مجبورم مدرسه برم ترجیحم اینه که فقط دوازدهم رو بخونم نه اینکه سه پایه درس مزخرف عربی بخونم!
که تهش بزور یک درصدی بگیری و به بدبختی قبول بشی
بازی دوسر باخته ولی وقتی دوساال بایک دید رفتیم جلو من ترجیحم معدله تا عمومی تو کنکور@0yasin-sh0
درست میگید از این لحاظ قبول دارم و بهتون حق می دم
ولی عدالتی داخل ازمون تشریحی نمی بینم البته نظر منه. -
Galadriel یچیزی که ابجی نباید بفهمیم چی باید بخونیم؟!
-
@Venus655 قرار نیس کاری کنن تا روان آرومی داشته باشیم....
استراتژی که همیشه داشتن همین بوده
کسی که بخواد تو این کشور چیزی رو بدونه و فهیم بشه
باید در حد افسردگی نابود بشه
تا نتونه به کارایی که میکنن فکر کنه
و این کار باید از سن ما شروع بشه:)))) -
@0yasin-sh0
ولی عدالتی داخل ازمون تشریحی نمی بینم البته نظر منه.jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی عدالتی داخل ازمون تشریحی نمی بینم البته نظر منه.عدالتی تو که توش یکی با درصد بالای عمومی و درصد پایین تخصصی پزشکی قبول میشه رو چی قبول دارید؟
-
@M-Tina
اوضاع بدیه واقعا
فکر کن بچه ها اگه میدونستن پارسال عمومی های سال یازدهم رو می خوندن -
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Galadriel یچیزی که ابجی نباید بفهمیم چی باید بخونیم؟!
فلن اختصاصی بخونین
اگه برگشت عمومی شروع کن
بعدم شماکه دوازدهمی بهرحال باید عمومیتو از مهربخونیGaladriel کاش همینقدرم ساده بود ابجی