هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حدس می زنم جراحا، برای اینکه مشکل ذهنی نداشته باشن وقت عمل، به جای اینکه به انسان، به دید یک انسان دارای روح نگاه کنن، به دید یک دستگاه نگاه می کنند که باید عملکردی که در اون مختل شده رو درست کنن.
مثل فرق خارج کردن سیلندر های ماشین و قلب انسان.
اگر اشتباه میگم بگین. -
Galadriel
سلام نظرتون در مورد نردبام و هرکول چیه ؟ -
حدس می زنم جراحا، برای اینکه مشکل ذهنی نداشته باشن وقت عمل، به جای اینکه به انسان، به دید یک انسان دارای روح نگاه کنن، به دید یک دستگاه نگاه می کنند که باید عملکردی که در اون مختل شده رو درست کنن.
مثل فرق خارج کردن سیلندر های ماشین و قلب انسان.
اگر اشتباه میگم بگین.Reza-H
اتفاقا عصاره عشق شون باعث میشه جون یکی رو نجات بدن اینکه میدونن چندتا روح بیرون اتاق عمل منتظرن!!!
باید خیلی مسئولیت پذیر باشی مخصوصا تو cpr اگه بخوای از بغل دستی نیشگون بگیری و مسخره بازی دربیاری،شانس دوباره زنده موندن رو از یه روح بگیری نه ؟ -
VID_20230918_003757_134.mp4
اینم برا دوستداران قهوه -
@Younes-D-IUT
VID_20230920_133413_793.mp4
اینم برا تو داوشم🥲
️
-
Reza-H
اتفاقا عصاره عشق شون باعث میشه جون یکی رو نجات بدن اینکه میدونن چندتا روح بیرون اتاق عمل منتظرن!!!
باید خیلی مسئولیت پذیر باشی مخصوصا تو cpr اگه بخوای از بغل دستی نیشگون بگیری و مسخره بازی دربیاری،شانس دوباره زنده موندن رو از یه روح بگیری نه ؟ -
@Younes-D-IUT
VID_20230920_133413_793.mp4
اینم برا تو داوشم🥲
️
@ABR_DJ
مرسی داداشم️
-
Reza-H
باید خیلی مسئولیت پذیر باشی مخصوصا تو cpr اگه بخوای از بغل دستی نیشگون بگیری و مسخره بازی دربیاری،شانس دوباره زنده موندن رو از یه روح بگیری نه ؟@زیست
درسته. از یه جهت اصلا دیگه آرامش در آدم نمیمونه اگه خیلی به این فکر کنه که با پاره کردن یک بافت یا خارج کردن چند ساختار اشتباه، یک انسان از حیات ساقطه و یه خانواده از هم پاشیده میشه. یعنی باید این رو با خودش حل کنه که به اندازه کافی حواسش رو جمع کنه که داره چیکار می کنه. اما از یه جهت دیگه باید به این بدنی که جلوشه، به دید یه ساختاری که داره چرخ دنده هاش کار میکنه و یه اشکال کوچولو داره نگاه کنه. اینجاش بیشتر از اینکه شبیه پزشک باشه، شبیه مهندس پروازه که باید حواسش به تک تک جزئیات یک هواپیمای پیچیده و در عین حال "بی جان" باشه. -
زهرا بنده خدا 2
نه دیگه،مجبوری بابات رو با خواهر کوچیکترت شریک بشی!!!@زیست
تجربه نداشتم -
از بین ۱۸هزار نفر مشتاق...
۵۰۰نفر رفتیم...
هعی... -
@Venus655
من حرفتون رو کاملا قبول دارم
و فرض میکنیم که این قانون بی عدالتی محض بود
اون نماینده که بهش تماس میگرفتن
نمیتونست این قاعده ها رو از سال 1404 به بعد اجرا کنه؟
نمیگه یه کی برنامه ریخته که اون به جهنم
برداشته خودشو وفق داده کلاس رفته
الان قانونی 3/4 تایم تا کنکور مونده به نظرتون منطقیه یک چهارم کنکور رفته بشینن برای ما قانون رو بگن؟ -
من همین همیشه دوست داشتم یه محقق در زمینه پزشکی باشم و متخصص تا جراح
به نظر من هم اونی که میاد پای جراحی یه بیمار هر شخصی که باشه بلده که چطور ارتباط برقرار کنه
من حس میکنم انسان که بالاخره با یه احتمالی خطا میکنه و من اگه جراح باشم یه اشتباهی بکنم حس میکنم تا اخر عمرم اون عذاب وجدان ولم نمیکنهربطی به موضوعت زیاد نداشت ولی گفتم بگم
-
‹ ما یك به یك به درونِ خویش،
تبعید شدهایم › -
تنهایی به معنای نداشتن کسی کنار خود نیست
بلکه تنهایی وقتی رخ می دهد که نتوانی باکسی که در کنار داری از چیزهایی که در سر داری و برایت مهم است، صحبت کنی. -
من همین همیشه دوست داشتم یه محقق در زمینه پزشکی باشم و متخصص تا جراح
به نظر من هم اونی که میاد پای جراحی یه بیمار هر شخصی که باشه بلده که چطور ارتباط برقرار کنه
من حس میکنم انسان که بالاخره با یه احتمالی خطا میکنه و من اگه جراح باشم یه اشتباهی بکنم حس میکنم تا اخر عمرم اون عذاب وجدان ولم نمیکنهربطی به موضوعت زیاد نداشت ولی گفتم بگم
@f-nalist
قطعا آموزش می بینه. موضوع اینه که آموزش می بینه که براش فرقی نکنه که یه "انسان" زیر دستشه، یا یه "گوسفند" یا یه "ساعت" خیلی دقیق. منظورم دقت مورد نیاز نیستا. در هر سه باید دقت خیلی خیلی بالا باشه. منظورم اون "حسی" هست که نسبت به یه انسان داریم. همون حسی که دوست نداریم پاره شدن شکم یه انسان رو ببینیم ولی با دیدن باز کردن پشت یه ساعت یا یه سیستم پیشرفته مشکلی نداریم.@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تا اخر عمرم اون عذاب وجدان ولم نمیکنه
دقیقا. نیاز به تمرین داره. یه جراحی بود. میگفت من ماه ها کابوس میدیدم به خاطر این موضوعات
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ربطی به موضوعت زیاد نداشت ولی گفتم بگم
ربطش کم نبود
-
ی کلاس مشترک
خورد تو ذوقم