هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حرف بقیه خیلی خیلی برام کم اهمیت شده
واقعا یه رهاشدن خفنیه...
از حرفای خیلیا دیگه ناراحت نمیشم
اصلا واسم مهم نیست چی میگن!
چون خودم به این نتیجه رسیدم که متاسفانه مردم بیکارن
️
خیلی وقتا که پای حرفای بیخودی نمیشینم
فک میکنن یه چیم هست
ولی نمیتونم تحمل کنم که ۴ساعت بشینی دور هم از زن و عروس و داماد وعروسی بقیه حرف بزنی
گاهی با مامانم یه خورده صحبت میکنم
ولی خیلی کمآخه خب که چی؟...
نه واقعا که چی؟.. -
@Comrade_Bayat
اگر 12 دهم باشید احتمالان مشورتی می کنند باهاتون.
البته خب مدرسه ما یک جوری رسمه و اینکه نماینده کلاسمون خیلی خیلی فعال بود و پیگیر ما همین طوری ساکت نمی نشستیمشاید باورتون نشه ولی هنوز داریم با معاون و مدیرموو پیگری می کنیم برامون جشن فارغ التحصیلی بگیرند
شاید تو همین مهر بگیرند برامون
البته شانس از این لحاظ نداریم سال نهم م مدرسه قبلی مون برای همه نهمی ها جشن می گرفت یال ما کرونا اومد هیچی برامون نگرفتن. و..jahad_121 نه به دوازدهما هم تحمیل میکنن. اینجا ما با پایه های دیگه خیلی ارتباط میگیریم خبر میگیریم از همه جا.
اینجا ما هرچقدر پرو تر بخوایم رفتار کنیم سخت گیر تر میشن. تو قم همه لاشخورن، باز مدرسه الانم خیلی بهتره، مدرسه قبلیم رسما کره شمالی بود.
-
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها فیس واش خوب چه برندی پیشنهاد میدید؟
خیلی بستگی به پوستت داره که چی بهش بسازه
بعضی برندا هستن که نظرات بقیه رو راجع بهشون میخونی خیلی اکیه
یا حتی واسه اطرافیامون جواب داده
ولی یکی دیگه استفاده کنه صورتش جوش میزنه یا چیزای دیگه
جدای از اون
یه برند هم حتما قرار نیست تمام محصولاتش خوب باشنولی به صورت کلی من ۶_۷ماهی هست درماسیف استفاده میکنم راضیام
(ژل مخصوص پوست چربش رو)
واسه من این خیلی خوب بوده
هم جوشام به شدت کمتر شدن
هم پوستم روشن تر شده
(البته این مدت روغن آرگانم استفاده میکردم نمیدونم اثر اصلیه واسه کدومه)
-
حرف بقیه خیلی خیلی برام کم اهمیت شده
واقعا یه رهاشدن خفنیه...
از حرفای خیلیا دیگه ناراحت نمیشم
اصلا واسم مهم نیست چی میگن!
چون خودم به این نتیجه رسیدم که متاسفانه مردم بیکارن
️
خیلی وقتا که پای حرفای بیخودی نمیشینم
فک میکنن یه چیم هست
ولی نمیتونم تحمل کنم که ۴ساعت بشینی دور هم از زن و عروس و داماد وعروسی بقیه حرف بزنی
گاهی با مامانم یه خورده صحبت میکنم
ولی خیلی کمآخه خب که چی؟...
نه واقعا که چی؟.. -
jahad_121 باز جای تعجب داره. به هر حال اینجا ایرانه، اداره قم برای کلاس کنکور ها هم سخت مجوز میده معلم مرد به دخترا یا برعکس تدریس کنه.(البته خب قم هم خیلی بیخودی سخت گیری میکنه) اینجا معلم خیلی خوب کمه، ولی معلم خوب خیلی کم نیست.(چند تا تیزهوشان، نمونه، ماندگار تو شهرتون هست؟ دخترانه هارو نمیدونم، ولی اینجا دو تا دبیرستان پسرانه تیزهوشان هست، سه تا نمونه پسرانه دبیرستان، دو تا ماندگار دبیرستان. من خودم ماندگار سال قبل میخوندم امسال هم یه ماندگار دیگه میخونم، عوض کردم) حتی تو ابتدایی هم دبیر جنس مخالف درس نمیده اینجا از اون بابت تعجب کردم.
@Comrade_Bayat اها.
ما به جزدبیرستان بقیقه سال ها معلمون زن بود البته من ابتدایی روستا بودم
راهنمایی ولی همه زن بودند.
ما دوتا نمونه دبیرستان 2 تا هم راهنمایی که خب الان تازگی ها چون ازمون 6 به 7 رو برداشتند دیگه نمونه به حساب نمی یاند ولی معلم ها خوب رو دارند
د و دو تا مدرسه هدف خصوصی که از مدرسه ها خوب شونه ولی تیزهوشان نداره.
خب وقتی معلم کمم باشه از معلم مرد ها برای دختر ها استفاده می کنند.
مثلان هنرستان اینجا دبیر شیمی شون مرد بود. یکی پایه ها فکر کنم
یا ما معلم ادبیاتمون رفت مرخصی
سر گروه اموزشی که مرد بود اومد برامون درس داد. -
jahad_121 نه به دوازدهما هم تحمیل میکنن. اینجا ما با پایه های دیگه خیلی ارتباط میگیریم خبر میگیریم از همه جا.
اینجا ما هرچقدر پرو تر بخوایم رفتار کنیم سخت گیر تر میشن. تو قم همه لاشخورن، باز مدرسه الانم خیلی بهتره، مدرسه قبلیم رسما کره شمالی بود.
@Comrade_Bayat اهاا
حالا همه اینا میاد می گذره.
تا جایی که بتونید از کلاس های انلاین استفاده کنید خیلی دبیر ها شون خوبه
بیشتر هم کلاسیام با اینکه دبیر ها ی مدرسمون خوب بودند کلاس جدا هم می رفتند.
خوشی مدرسه بیشتر به جو کلاس و هم کلاسیا و معلم ها پایه شه.
خیلی اینا خاطره میشه -
@Comrade_Bayat اها.
ما به جزدبیرستان بقیقه سال ها معلمون زن بود البته من ابتدایی روستا بودم
راهنمایی ولی همه زن بودند.
ما دوتا نمونه دبیرستان 2 تا هم راهنمایی که خب الان تازگی ها چون ازمون 6 به 7 رو برداشتند دیگه نمونه به حساب نمی یاند ولی معلم ها خوب رو دارند
د و دو تا مدرسه هدف خصوصی که از مدرسه ها خوب شونه ولی تیزهوشان نداره.
خب وقتی معلم کمم باشه از معلم مرد ها برای دختر ها استفاده می کنند.
مثلان هنرستان اینجا دبیر شیمی شون مرد بود. یکی پایه ها فکر کنم
یا ما معلم ادبیاتمون رفت مرخصی
سر گروه اموزشی که مرد بود اومد برامون درس داد. -
@Comrade_Bayat اهاا
حالا همه اینا میاد می گذره.
تا جایی که بتونید از کلاس های انلاین استفاده کنید خیلی دبیر ها شون خوبه
بیشتر هم کلاسیام با اینکه دبیر ها ی مدرسمون خوب بودند کلاس جدا هم می رفتند.
خوشی مدرسه بیشتر به جو کلاس و هم کلاسیا و معلم ها پایه شه.
خیلی اینا خاطره میشه -
jahad_121 جالبه، پس کمبود معلم توی شهر های کوچیک تر اینجوری جبران میشه. بنظرم واقعا بهتره، واقعا معنی نداره از اول تا دوازدهم همه همکلاسی ها و دبیر های آدم مرد باشن. تفکیک جنسیتی خیلی افراطی تبعات سنگینی داره.
@Comrade_Bayat
البته برای ما برعکس ش نیبودا که دبیر زن برای پسر ها
معلم عربی مون خیلییی مخالف بود
مخصوصا سر اینکه معلم دینی مون تغییر دادیم
می گفت شما فکر کنید اگر ما (مردا ها) بیایگ برای شما درس بدیم پس خانم کجا برند درس بدند.ولی خب معلم زن برای ابتدایی تو روستا هم
امکانش هست چون واقعان معلم کمه من خودم مامانم ابتدایی معلم پسر ها هم بوده.ولی دیگه راهنمایی و دبیرستان فکر نکنم. بشه.
خوبم نیست به نظرم یعنی جواب گو نیست پسرا دبیرستان از معلم ها مردشونم حرف شنوی درستی ندارند نمونش زنده دیدمدادشم.
حالا یک معلم زنی هم بیا براشون چطور پیش ببره کلاسو. تازه ما دختراشم زیاد حرف شنوی نداریم. ما حتی سر خیلی چیا با معلم ها مردمون صحبت می کردیم. مخالفت می کردیم. -
jahad_121 بله ولی معلم خوب هم مهمه. چون مدرسه خود من هر روز تا ساعت 2 و نیم هست. اگر بیام خونه و دو سه ساعت استراحت کنم، اگر کلاس دیگه ای هم برم یا ویدئو یا ... ببینم دیگه وقت تست زنی و ... نمیمونه...
@Comrade_Bayat اره می دونم این شرایط واقعان سخته تجربه کردم.
متاسفانه خسته کننده و وقت گیره.
من خودم دوشیف می رفتم 6 عصر هوا تاریم تعطیل می شدیم.
دیگه شرایط مدرسه ها همینه.
هرچند خوب بعضی مدارس زود تر تعطیل می شند مثلا روستا هم می دونم انقدر تایم دیگه مدرسه نمی رفتن ولی خوب اونا هم امکاناتی که ما داشتیم رو نداستند حتی یک کتابخونه هگ اون جا ها نیست. -
شب همگی بخیر
-
@Comrade_Bayat
البته برای ما برعکس ش نیبودا که دبیر زن برای پسر ها
معلم عربی مون خیلییی مخالف بود
مخصوصا سر اینکه معلم دینی مون تغییر دادیم
می گفت شما فکر کنید اگر ما (مردا ها) بیایگ برای شما درس بدیم پس خانم کجا برند درس بدند.ولی خب معلم زن برای ابتدایی تو روستا هم
امکانش هست چون واقعان معلم کمه من خودم مامانم ابتدایی معلم پسر ها هم بوده.ولی دیگه راهنمایی و دبیرستان فکر نکنم. بشه.
خوبم نیست به نظرم یعنی جواب گو نیست پسرا دبیرستان از معلم ها مردشونم حرف شنوی درستی ندارند نمونش زنده دیدمدادشم.
حالا یک معلم زنی هم بیا براشون چطور پیش ببره کلاسو. تازه ما دختراشم زیاد حرف شنوی نداریم. ما حتی سر خیلی چیا با معلم ها مردمون صحبت می کردیم. مخالفت می کردیم.jahad_121 بله بله، داشتم از تبعات تفکیک جنسیتی میگفتم، یکیش همینه من توی نوشتن پیام هام اصلا توجهی به جنسیت دیگران نمیکنم و همه رو مرد فرض میکنم
بله بله، دبیران زن سخت میتونن پسر ها رو کنترل کنن، ولی اگر هر دو جنس توی یک کلاس باشن کلا اینجور مشکلا پیش نمیاد(تو خیلی از کلاس زبان ها و کلاس کنکور ها هر دو جنس تو یه کلاس میشینن و مشکلی اخلاقی یا ... پیش نمیاد، ولی هنوز هم که هنوزه مسئولین تبعات تفکیک جنسیتی رو درک نمیکنن، حالا ولش... کاریش که نمیشه کرد.) -
@Comrade_Bayat اره می دونم این شرایط واقعان سخته تجربه کردم.
متاسفانه خسته کننده و وقت گیره.
من خودم دوشیف می رفتم 6 عصر هوا تاریم تعطیل می شدیم.
دیگه شرایط مدرسه ها همینه.
هرچند خوب بعضی مدارس زود تر تعطیل می شند مثلا روستا هم می دونم انقدر تایم دیگه مدرسه نمی رفتن ولی خوب اونا هم امکاناتی که ما داشتیم رو نداستند حتی یک کتابخونه هگ اون جا ها نیست. -
شما سعی کنید تو هر شرایطی تمام سعی خودتون رو بکنید
موفق باشید.
شب بخیر -
jahad_121 بله بله، داشتم از تبعات تفکیک جنسیتی میگفتم، یکیش همینه من توی نوشتن پیام هام اصلا توجهی به جنسیت دیگران نمیکنم و همه رو مرد فرض میکنم
بله بله، دبیران زن سخت میتونن پسر ها رو کنترل کنن، ولی اگر هر دو جنس توی یک کلاس باشن کلا اینجور مشکلا پیش نمیاد(تو خیلی از کلاس زبان ها و کلاس کنکور ها هر دو جنس تو یه کلاس میشینن و مشکلی اخلاقی یا ... پیش نمیاد، ولی هنوز هم که هنوزه مسئولین تبعات تفکیک جنسیتی رو درک نمیکنن، حالا ولش... کاریش که نمیشه کرد.)@Comrade_Bayat
بنظر من تا جایی این تفکیک(اساتید) خوبه...
برای استاد ها... و حتی دانش آموز و دانشجو.....
برای خیلیا اینطور هست....
که به صورت کلی آدما با جنس خودشون راحت ترن و بهتر میتونن تمرکز کنن...... ولی با جنس مخالف نه(معمولا... نه همیشه)که یعنی اگه معلم به اندازه کافی وجود داشت، ضرورتی نداره ، از معلم دیگه(جنس مخالف) استفاده بشه.....