هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hh خوبین شما؟
-
Hhh Hh خداروشکر
منم خوبم -
Hhh Hh خداروشکر
منم خوبم -
-
Mehrsa 14
غذایی که پیاز نداشته باشه رو نمی پسندم -
@Matrix
موافق ولی یه چیز بگم شاید باورت نشه خاله من مرغ رو بدون پیاز درست میکنه انقدر خوشمزه میشه مامان منم اون مدلی درست میکنهباور نکردنیه ولی چیپسی و ترد میشه اصلا هم بو نداره ولی ادویه زیاد داره
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix
موافق ولی یه چیز بگم شاید باورت نشه خاله من مرغ رو بدون پیاز درست میکنه انقدر خوشمزه میشه مامان منم اون مدلی درست میکنهباور نکردنیه ولی چیپسی و ترد میشه اصلا هم بو نداره ولی ادویه زیاد داره
چون که ادویه داره
و فوت و فنی که خالت بلده
ولی من کوچیک بودم از پیاز داخل غذا بدم میومد
از خیلی چیزای دیگه هم بدم میومد بزرگ شدم تغییر کرد ذائقم:// -
CpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Dex با کسی ک رو تودلیت ریپ میزنه و میدونی حالت الان خوب نیس هم جسمی هم روحی
برخورد کن تا افراد دیگم متوجه بشن ک خوشت نمیاد..همیشه دعوا داری نه؟
-
-
سلام دوستان
تو الا خونه شیرازی داریم؟؟ -
شاید باید هر چند روزی، صوتی، فیلمی، متنی یا عکسی از خود بر جای گذاشت. که اگر امان نماند، آن را نزدیکان، به عنوان آخرین اثر از فلانی چند روز قبل از خروج، همیشه با خود داشته باشند...
-
سلام دوستان
تو الا خونه شیرازی داریم؟؟Erfan Iranmanesh 1
سلام
فکر کنم
jahad_121
@تومیوکا-گیو
I_Fatemeh_l
@Fatemegoli8282
شیرازی(یا از استان فارس) باشن. -
اینکه بعد از “رها کن غمت را رها کنِ”شجریان تِرک بعدی رفت رو کاروان بنان و “رهایی از غم نمیتوانم” نشون میده که خانم هایده راست میگفتن “غم با من زاده شده منو رها نمیکنه”.
-
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix
چون که ادویه داره
و فوت و فنی که خالت بلده
ولی من کوچیک بودم از پیاز داخل غذا بدم میومد
از خیلی چیزای دیگه هم بدم میومد بزرگ شدم تغییر کرد ذائقم:// -
اینکه هیچ کیو ندارم حتی ماهی یبار باهاش برم بیرون بعضی شبا ی جور ب سینه فشار میاره ک وافعا فق میخوام تموم بشه ...