NEWS
-

نام این زن باربی اوپنهایمر هستش و پنج تا نوه داره، شباهت اسم و فامیل او در آمریکا به فیلم های باربی و اوپنهایمر باعث شده که دو ماه از زندگی عقب بمونه، و در دوماه گذشته هتل، بانک و دیگر ادارات بهش خدماتی نمیدادند چون فکر میکردن اسم، فامیل و کارت شناساییش تقلبیه =))"فکر میکردن شوخی میکنم و حتی منو بیرون مینداختن، تو چند ماه گذشته از طرف فامیل، دوستان، آشنایان و حتی کسایی که نمیشناختم، اینقدر مسخره شدم که میخواستم اسم و فامیلم رو عوض کنم"
نکته جالب اینه که ایشون از فامیلهای رابرت جی اوپنهایمر پدر بمب اتم هستن. -

کیرن کالکین، بازیگر فیلم تنها در خانه و سریال Succession (وراثت) ۴۱ساله شد.
تولدش مبارک

️
این پسر هم تو بچگی هم الان اصن خیلی خوبه
🤌
️
بخش فان ماجرا تو وراثت بیشترش رو دوش این بزرگواره

-

آلفرد هیچکاک به دلیل استفاده از اورانیوم در فیلم "Notorious" به مدت 3 ماه توسط پلیس FBI تحت نظر بود! -

اولین شغل برد پیت کار کردن در یک رستوران مرغ سوخاری به نام "El Pollo Loco" در بلوار سان ست بود. وی در لباسی به شکل مرغ برای جذب مشتری میرقصید! -

سریال "SpongeBob SquarePants" توسط نیکولدئون برای فصل 15 تمدید شد!
🧽
رو بینهایت تنظیمه

-

۱ اکتبر روز جهانی قهوه رو به خودم و همهی شما دوستان گرامی تبریک میگم.

️
️

به کنکوریامون بیشتر تبریک میگم

-

سلطانکیانو ریوزدر فیلم "John Wick: Chapter 2" حدود 95% صحنههای مبارزه را خودش انجام داد و برای آماده شدن برای این نقش 3 ماه به دورههای آموزشی رفت! 🥷
-
اولین بستنی ساخته شده با پلاستیک
اولین غذای پلاستیکی
دانشمندان در بریتانیا اولین غذای ساخته شده از زباله های پلاستیکی، به ویژه بستنی وانیلی را برای برجسته کردن مسائل زیست محیطی جهانی و افزایش آگاهی در مورد آینده بالقوه مواد غذایی و زباله های پلاستیکی ابداع کرده اند. به اصطلاح بستنی در واقع یک اینستالیشن هنری به نام Guilty Flavors توسط النا اورتولانی 27 ساله است که هدف آن ترغیب مردم به بازنگری در مورد زباله های پلاستیکی و مصرف روزانه ما است.
با این حال، دکتر جوانا سادلر، متخصص بیوتکنولوژی در دانشگاه ادینبورگ، توضیح داد که در حالی که او با ابزارهای مختلف به اورتولانی کمک میکرد، بستنی هنوز فقط یک پروژه تحقیقاتی دانشجویی است و هنوز توسط انسانها نمیتوان آن را مصرف کرد.
-
اولین غذای پلاستیکی
دانشمندان در بریتانیا اولین غذای ساخته شده از زباله های پلاستیکی، به ویژه بستنی وانیلی را برای برجسته کردن مسائل زیست محیطی جهانی و افزایش آگاهی در مورد آینده بالقوه مواد غذایی و زباله های پلاستیکی ابداع کرده اند. به اصطلاح بستنی در واقع یک اینستالیشن هنری به نام Guilty Flavors توسط النا اورتولانی 27 ساله است که هدف آن ترغیب مردم به بازنگری در مورد زباله های پلاستیکی و مصرف روزانه ما است.
با این حال، دکتر جوانا سادلر، متخصص بیوتکنولوژی در دانشگاه ادینبورگ، توضیح داد که در حالی که او با ابزارهای مختلف به اورتولانی کمک میکرد، بستنی هنوز فقط یک پروژه تحقیقاتی دانشجویی است و هنوز توسط انسانها نمیتوان آن را مصرف کرد.
اولین غذای پلاستیکی

منبع : thethaiger.com
-

فیلم "The Batman" به کارگردانی مت ریوز 2 سال پیش در چنینروزی اکران شد.
️
-

تصویر جدید از جوکر ۲ (فیلم Joker: Folie à Deux) با بازی واکین فینیکس
تاریخ اکران: ۱۳ مهر ۱۴۰۳ -

رتبه راتن تومیتو فیلم های نولان
️
-

فیفا تایید کرد رقابت های جام جهانی 2030 در 6 کشور برگزار می شود
میزبانان اصلی مراکش، اسپانیا و پرتغال خواهند بود اما اروگوئه، آرژانتین و پاراگوئه اولین بازی خود را به پاس گذر 100 سال از اولین جام جهانی در خانه برگزار می کنند 
هر 6 میزبان به صورت اتوماتیک در جام جهانی 2030 حضور خواهند داشت -

توییت پیج تیم ملی پرتغال :غیر قابل توقف ، ۱۷ بازی ، ۱۷ گل در این فصل

-

6 سال پیش در چنین روزی فیلم Blade Runner 2049 در سینماها منتشر شد
️

چقدر قشنگه این فیلم =)))))))
-

چد استهالسکی: من برای «جان ویک» ۵ تا ۹ کلی ایده نوشتم و طراحی کردم ولی اصلا من و کیانو نمیخوایم برای پول جان ویک رو برگردونیم حتما باید یه داستان خاص باشه و گرنه به درد نمیخوره، پس هی نپرسید کی قسمت بعد رو میسازید.
ای خدا
️

=))))))))))))))) -

۱۱ سال قبل در چنین روزی این الکلاسیکوی معروف رقم خورد؛ جنگ خداوندگاران فوتبال
️
-

نیمار برای دومین باز صاحب فرزند شد😁💫 -

کریستیانو رونالدو در اولین کنفرانس خبری خود در النصر:در اروپا کار من تمام شده است. همه چیز را بردم.

-

2 سال پیش در چنینروزی فیلم "No Time to Die" با بازی دنیل کریگ، آنا د آرماس، رامی ملک و لئا سیدو اکران شد
️
|
شعردانه