هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام بچه ها کسی میدونه ما الان برای ثبت نام باید چیکار کنیم؟ داریم میریم اون شهر وسایلمونم ببریم موندگار میشیم برا خوابگاه یا نه باز ترم از یه زمان مشخص شروع میشه
والا بستگی ب دانشگاه داره
ولی وسایل ضروریت ببر ک اگ ی درصد موندگار شدی مشکل پیش نیاد وسایل دیگت خانوادت باز بیاره...
پارسال رفیقم ک سمنان بود بعد ثبت نام مستقر شد... -
Danial.alreplied to DexterMoreRight on ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex پشیمون شدم لعنت به پزشکی که تو قبول شدی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to ari_14 on ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariana-a
-
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Danial.al
انقد بخون انقد بدون تا بیشتر بدونی تا بیشتر بدونی که هیچی نمیدونی نه اینکه فکر کنی که خیلی میدونی انقدر بخون انقدر بدون تا بفهمی که هیچی نمیدونی#جواد-خیابانی
-
Mehrsa 14
سوال منم هست
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
Danial.al
انقد بخون انقد بدون تا بیشتر بدونی تا بیشتر بدونی که هیچی نمیدونی نه اینکه فکر کنی که خیلی میدونی انقدر بخون انقدر بدون تا بفهمی که هیچی نمیدونی -
سلام بچه ها کسی میدونه ما الان برای ثبت نام باید چیکار کنیم؟ داریم میریم اون شهر وسایلمونم ببریم موندگار میشیم برا خوابگاه یا نه باز ترم از یه زمان مشخص شروع میشه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
رشتم ریاضی ولی دوست داشتم پزشکی قبول بشم چرا نشددد
-
@M-Tina
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
انشالله به سلامتی و شادی باشه برات
خدا از دهنت بشنوه
-
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
مومن خودت اومدی اونور لایک کردی چرا انقد دیلی داری تو تبریک پس...
مزاح میکنم البته... قربان شما... ممنونعع اینقد زیادین یادم میره خووو
-
@ariana-a اطراف
-
@تومیوکا-گیو
مرسی -
0yasin.sh0replied to ramses kabir on ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir قربونت خوش قلب
-
@Dex تبریک میگم....
انشالله به سلامتی و شادی باشه برات️ -
@ariana-a
مومن خودت اومدی اونور لایک کردی چرا انقد دیلی داری تو تبریک پس...
مزاح میکنم البته... قربان شما... ممنون -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 کتبی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Danial.al on ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al چرا اعتراض زدم، لینکشو میخواید؟
پست 215953 از 1000113