هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@تومیوکا-گیو خب حالا میگم چطور بوده انتخاب رشته ات؟ اصلا انتخاب رشته ها که رتبه پایین تری بخوان زده بودی ؟ یعنی برسی نمیکنه قبول شدی یا نه ؟ فکر کنم این متمرکز و نیمه متمرکز بیشتر برای قبول شدنه که اگه قبول شدی یهو برسی های بعدیو دیگه لغو میکنه و میزنم مستقیم قبولی
میدونی با این رتبه خیلی جاها میتونستی قبول بشی. فکر کنم کلا همه انتخاب هات دست بالا بودن آره ؟@m-m-ek
@m-m-ek در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فکر کنم کلا همه انتخاب هات دست بالا بودن آره ؟
آره
کلا اینجوریه که اولین جایی که قبول شی رو میزنه به عنوان دانشگاه قبولیت
اگر بزنه مردود یعنی هیچکدوم از اولیت هاتو قبول نشدی، حالا فرقی نداشت چه ترتیبی بزنی، وقتی میزنه مردود یعنی کلا هیچکدوم نیاوردی -
یکی لطفا این خط سنجشو ترجمه کنه برام
الان چی داره میگه اگر مصاحبه داد اون دورقمی اومد ۵ رقمی لغو میشه این چیزا
من الان کلا فقط برام یه کدرشته دانشگاه روزانه اومده بدون هیچ شرایط خاص علی رغم مصاحبه ای که داده بودم هیچ اثری از اون دانشگاه تو نتیجم نبود پس الان دیگه اون مصاحبه ایه لغوه و میتونم دانشگاه خودمو برم دیگه؟Mehrsa 14 الان میخواستم بفهمم چی میگه
اما توضیحات خودتو خوندم دیگه نمیفهمم چی میگین -
اینکه میگن ترم اول اگه معدلت ۱۹ باشه میشه انتقالی بگیری بری یه دانشگاه دیگه درسته؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خودت گل
پیرهنت گللبت گل
صورتت گل
پاهات گل
همه جات گل
-
سال دیگه این موقع شاید دیرتر شاید زودتر منتظر نتیجه کنکورتون هستیم.
@دختر-بهار -
اینکه میگن ترم اول اگه معدلت ۱۹ باشه میشه انتقالی بگیری بری یه دانشگاه دیگه درسته؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@فارغ-التحصیلان-آلاءمن شنیدم برای انتقالی مون باید بریم دانشگاه که مرتبه علمیش کمتر باشه
مثلا من برم تهران شمال
اگر بالا تر بخوام باید مهمان شم
بازم باید از بخش آموزش و اداری دانشگاهت بپرسی -
@0yasin-sh0 خیلی ممنون
بله قبول شدم(راجع به رشته نپرسین لطفا)@Matrix مبارکتون باشه...
نپرسیدم -
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@فارغ-التحصیلان-آلاءمن شنیدم برای انتقالی مون باید بریم دانشگاه که مرتبه علمیش کمتر باشه
مثلا من برم تهران شمال
اگر بالا تر بخوام باید مهمان شم
بازم باید از بخش آموزش و اداری دانشگاهت بپرسی@Alba سلام خوبی سانیا؟
یعنی مهمان رو بعد یه مدت میندازن بیرون؟ یا مهمان دائمی میشم
من نمیدونم -
@Matrix مبارکتون باشه...
نپرسیدم@0yasin-sh0 سلامت باشید
️
بله -
یکی لطفا این خط سنجشو ترجمه کنه برام
الان چی داره میگه اگر مصاحبه داد اون دورقمی اومد ۵ رقمی لغو میشه این چیزا
من الان کلا فقط برام یه کدرشته دانشگاه روزانه اومده بدون هیچ شرایط خاص علی رغم مصاحبه ای که داده بودم هیچ اثری از اون دانشگاه تو نتیجم نبود پس الان دیگه اون مصاحبه ایه لغوه و میتونم دانشگاه خودمو برم دیگه؟Mehrsa 14
تا اونجایی که فهمیدم:
اگر در کارنامه نهایی اون کد های ۲رقمی رو برات آورده یعنی باید بری برای گزینش نهایی مصاحبه(بعضی از دانشگاه های خاص که تو جدول آورده انگار مصاحبه دارن)
و تا قبلش میتونی در دانشگاه دیگه(اگر نتیجه دیگه ای داری. یعنی رشته دیگه از جای دیگه ای) میتونی اون رو ثبت نام کنی.
اگر نتیجه مصاحبهه اومد و قبول شده بودی اون رو ، پس قبولی تو رشته قبلی(که کد رشتشون ۵ رقمیه) لغو میشه و میری اون رشته که براش رفتی مصاحبه . وگرنه رشته قبلی رو ادامه میدی.
اگر هم که کلا مصاحبه نرفتی پس به منزله انصراف از اون رشته(کد های ۲ رقمی . که مصاحبه دار هستن) هست️
امیدوارم درست باشه
دوستان دیگه!!!
اگر جاییش رو اشتباه گفتم حتما اصلاح کنید️
ممنون -
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خودت گل
پیرهنت گللبت گل
صورتت گل
پاهات گل
همه جات گل
@Alba گل دوس
-
@Alba سلام خوبی سانیا؟
من نمیدونم@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba سلام خوبی سانیا؟
من نمیدونمسلام عزیزم خوبم مرسی تو خوبی؟
یه سریا دیدم دائم می گیرن یه سری هر ترم
ولی مهمان که بشی بازم مدرکت از دانشگاه خودت میاد -
در انتظار نتایج اعتراض
چرا همش باید منتظر یه چی باشم -
Mehrsa 14
تا اونجایی که فهمیدم:
اگر در کارنامه نهایی اون کد های ۲رقمی رو برات آورده یعنی باید بری برای گزینش نهایی مصاحبه(بعضی از دانشگاه های خاص که تو جدول آورده انگار مصاحبه دارن)
و تا قبلش میتونی در دانشگاه دیگه(اگر نتیجه دیگه ای داری. یعنی رشته دیگه از جای دیگه ای) میتونی اون رو ثبت نام کنی.
اگر نتیجه مصاحبهه اومد و قبول شده بودی اون رو ، پس قبولی تو رشته قبلی(که کد رشتشون ۵ رقمیه) لغو میشه و میری اون رشته که براش رفتی مصاحبه . وگرنه رشته قبلی رو ادامه میدی.
اگر هم که کلا مصاحبه نرفتی پس به منزله انصراف از اون رشته(کد های ۲ رقمی . که مصاحبه دار هستن) هست️
امیدوارم درست باشه
دوستان دیگه!!!
اگر جاییش رو اشتباه گفتم حتما اصلاح کنید️
ممنون -
Mehrsa 14 الان میخواستم بفهمم چی میگه
اما توضیحات خودتو خوندم دیگه نمیفهمم چی میگین -
Hhh Hh
آها دست گلت درد نکنهمن قبل از اعلام نتایج مصاحبه دادم ولی الان فقط یک کد رشته ۵ رقمی تو نتایجم هست نه هیچ کدرشته دورقمی دیگه احتمالا همین یه دونس دیگه اونو نیاورده
-
@تومیوکا-گیو ایشالله بعد اعتراض قبول شی
متوجه شدم دعاهایم بدجور بگیره -
چقدر دلم واسه طرح تنگ شد...