نتایج نهایی کنکور اعلام شد
-
روانشناسی شهید مطهری (( واحد مشهد))
-
مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی همدان
Mohammad javad Majlesi مبارک باشه
-
مهندسی کامپیوتر سمنان
️
Baby-_-Yooda چرا ناراحتی؟ مگه دوستش نداری؟
-
منم مهندسی کامپیوتر و میکروبیولوژی قبول شدم
جفتشم آزاد .شما به نظرتون کدومش بهتره؟ من خودم علاقم بیشتر به مهندسی کامپیوتره ولی بازم نمیدونم کدومو برم بهتره.
Asal M 2 در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
منم مهندسی کامپیوتر و میکروبیولوژی قبول شدم
جفتشم آزاد .شما به نظرتون کدومش بهتره؟ من خودم علاقم بیشتر به مهندسی کامپیوتره ولی بازم نمیدونم کدومو برم بهتره.
سلام مبارکت باشه
من خودم رشتم شبیه میکروبه
اگر سوالی در مورد ماهیت رشته های زیستی داری خوشحال میشم کمکت کنم -
سلام
به امید موفقیت همه
داروسازی شیراز -
فیزیوتراپی
علوم پزشکی ایران -
من دندانپزشکی تعهدی دانشگاه تهران قبول شدم
ایشالا موفقیت همه کنکوریای عزیزمون رو ببینیم
و مرسی از آلای عزیز که توی این مسیر پر پیچ و خم به ما چقدر کمک کرد ایشالا خدا براشون جبران کنه 🥰🥰🥰Aaannniiitttaaa مبارکت باشه
میشه بپرسم تعهدی چجوریه؟
-
من کنکور ارشد داشتم و فیزیک دانشگاه تهران قبول شدم (البته نتایج ما اواسط شهریور اومده بود و الان دو هفته ای میشه کلاسا میرم)
سال حدود ۹۸ آلا اومده بودم ولی نمیدونم با کدوم اکانت و لیسانس مهندسی بودم تو غیر انتفاعی.
فعلا یکی دو تا عکس گرفتم میفرستم...
یادش بخیر یه زمانی داشتم برای کنکور میخوندم تو همین الا (کنکور تجربی بودم) ولی به اندازه بقیه با برنامه نمیخوندم برای همین برای ورودی لیسانس نتیجه خوبی نگرفتم. ۴ سال یا ۵ سال پشت کنکور دبیرستان بودم
حالا نمیدونم چطور از اینجا سردرآوردم و در کل باورم نمیشه. یعنی بعضی وقتا میشه کلاسا که هستم میگم حتما اشتباه شده دارم خواب میبینمیعنی هنوز که هنوزه کامل نتونستم هضم کنم من اونجا چیکار میکنم (فعلا اومدم شهر خودمون چون تا هفته بعد کلاس ندارم)
-
من کنکور ارشد داشتم و فیزیک دانشگاه تهران قبول شدم (البته نتایج ما اواسط شهریور اومده بود و الان دو هفته ای میشه کلاسا میرم)
سال حدود ۹۸ آلا اومده بودم ولی نمیدونم با کدوم اکانت و لیسانس مهندسی بودم تو غیر انتفاعی.
یادش بخیر یه زمانی داشتم برای کنکور میخوندم تو همین الا (کنکور تجربی بودم) ولی به اندازه بقیه با برنامه نمیخوندم برای همین برای ورودی لیسانس نتیجه خوبی نگرفتم. ۴ سال یا ۵ سال پشت کنکور دبیرستان بودم
حالا نمیدونم چطور از اینجا سردرآوردم و در کل باورم نمیشه. یعنی بعضی وقتا میشه کلاسا که هستم میگم حتما اشتباه شده دارم خواب میبینمیعنی هنوز که هنوزه کامل نتونستم هضم کنم من اونجا چیکار میکنم (فعلا اومدم شهر خودمون چون تا هفته بعد کلاس ندارم)
-
-
سلام من خیلی با آلاخونه کار نکردم و آشنا نیستم. اما آلا رو خیلی دوست داشتم و تو سه سال دبیرستان از چندتا از محصولات رایگان و غیر رایگانش استفاده کردم.
واقعا ممنون از تیم خوب آلا خواقوت
دامپزشکی تهران بورس دانش -
سلام دوستان
آخرین بار که سایت رو دیدم ۲ سال پیش بود و قالب متفاوتی داشت...
امروز وارد شدم... امیدوارم من رو در جمع خودتون بپذیرید
رشته قبولیم پزشکی زاهدان هست -
ممنون از الا که همراهم بود
پرستاری کرمان -
سلام
به امید موفقیت همه
داروسازی شیرازYa Mahdi 2 سلام وقتتون بخیر
ببخشید امکان ش هست رتبه تون رو بگید.؟
خیلی ممنون -
Ya Mahdi 2 سلام وقتتون بخیر
ببخشید امکان ش هست رتبه تون رو بگید.؟
خیلی ممنونjahad_121 904 منطقه 3