هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درسهای دانشگاهه
آها. خیلی هم خوب. موفق باشید
امیدوارم نتیجه خوبی کسب کنید
ممنونم.
ان شاء الله
-
@مری-م منم فیزیک به همین شکل اونم حدود 40 دیقه زودتر از اتمام ازمون بلند شدم از جام خیلی خوشحال رفتم بیرون با فکر 20 ولی 18 شدم
آدمک من واقن از اون مصححی ک نیم نمره فیزیک کم کرد ۰.۲۵ شیمی کم کرد نمیگذرم..همون حدود ۷۰۰تا رتبمو جابجا میکرد
-
درسهای دانشگاهه
آها. خیلی هم خوب. موفق باشید
امیدوارم نتیجه خوبی کسب کنید
ممنونم.
ان شاء الله
-
آدمک من واقن از اون مصححی ک نیم نمره فیزیک کم کرد ۰.۲۵ شیمی کم کرد نمیگذرم..همون حدود ۷۰۰تا رتبمو جابجا میکرد
-
@مری-م چی بگم والا
خداروشکر فرصت ترمیمم ک گرفتن از ما دیگه ب معنای واقعی مهره سوخته شدیم باز خوشبحال اونایی ک فرصت دارن -
آدمک
واقعا جای تاسف داره
واقعا بی عدالتی رو برای شما قبول دارم فرض کنید این همه تستو تارومار میکنید با یه دونه یک دوم ا ت دو نمره کم شه ازتون که فرمول رو خوشگل ننوشتین -
@مری-م چی بگم والا
خداروشکر فرصت ترمیمم ک گرفتن از ما دیگه ب معنای واقعی مهره سوخته شدیم باز خوشبحال اونایی ک فرصت دارنآدمک سال چندمته مگه؟؟
-
@مری-م نمیدونم شمارش از دستم در رفته
ولی خب پارسال ک کنکور دادم بعد از 3 سال دوری از درس اومده بودمآدمک وای:""""
-
@مری-م نمیدونم شمارش از دستم در رفته
ولی خب پارسال ک کنکور دادم بعد از 3 سال دوری از درس اومده بودمآدمک فککردم سال دومتونه🥲
-
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدمکمرسی دستتون درد نکنه
همینو تو امتحان نهایی بنویسم نمره کاملو میگرم؟@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدمکمرسی دستتون درد نکنه
همینو تو امتحان نهایی بنویسم نمره کاملو میگرم؟خواهش میکنم
نمیدونم راستش برای پیدا کردن مثبت یا منفی بودن a و b کتاب درسی چه راهی داره، ولی خب من کلا با همینا یاد گرفته بودم
از کسایی که بیشتر تو فاز نهایی هستن سوال کن
من پارسال هم که ترمیم زدم خیلی پیگیر نهایی ها مخصوصا ریاضی فیزیک نشدم واسه همین در جریانش نیستم. -
آدمک خوبه پس
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدمکمرسی دستتون درد نکنه
نمیدونم راستش برای پیدا کردن مثبت یا منفی بودن a و b کتاب درسی چه راهی داره، ولی خب من کلا با همینا یاد گرفته بودم
من پارسال هم که ترمیم زدم خیلی پیگیر نهایی ها مخصوصا ریاضی فیزیک نشدم واسه همین در جریانش نیستم. -
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدمکمرسی دستتون درد نکنه
آدمک من دوستم ریاضیشو ۲۰ شد🥲