هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker نه متاسفانه فرصت ترمیم یبار بود
من 3تا درسمو ترمیم کردم دیگه نمیتونم اونارو ترمیم کنم
باقیشم برفرض محال نمره خوب بگیرم بعیده تراز سوابق بالای 8500 بره و این یعنی هیچی به هیچیپارسال که اوکی بود :| بچها دو سه بار ترمیم زدن
تخصصی بودن سه تا درستون؟
چرا بعیده؟ اگه بقیه رو خوب باشین و سطح سوالا بالا باشه مثه پارسال تراز خوبی میده که -
Reza-H تصورش از شماها رباته
هی کلاس ببینید
ولی وقت مرور ندارین واقعا
سال اول ماز بودم، اصلا راضی نبودم@Miss-Joker
آره. یه ذره برام عجیبه. من که خیلی از فیلماش مونده هنوز ندیدم. فیلم و آموزش دیدن تازه اول کاره. مهم تست زدنه. -
آدمک تراز کنکورتون درستش میکنه
کنکور بی عدالتیه کلا
ولی خب درست میشه نگران نباشید -
@Venus655 بقیه 19 به بالا بودن ولی چون قدیمی بود تراز خیلی کمی داد
سه درسی که ترمیم زدم زیست 18.5 ریاضی 18.5 فیزیک 18 بود کلا تراز سوابق 7600 داد -
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
یک زمین شناسی معذرت
من نمیدونم چرا جای خلوت و آروم یادم میره کلا -
آدمک این نمرات واسه ۴۰۲ هست که اگه طبق همون سال تراز بدن خوب میشه بقیه رو هم ترمیم کنید تاثیر داره
-
Reza-H
ماز نوشته همون اول
اشتراک الماسش یه نوع جعبه ابزاره
برای هر کسی یه چیز به درد بخور اون تو هستش
مثلا آچار هادیان فرد برای من خیلی به درد نخوره برای همین استفاده نمیکنمش@f-nalist
حالا الماس یه بحث دیگه است. من منظورم خود فیلم های سالیانه است. جایی ندیدم تو کلاسا اینطور گفته باشن که مثلا شما میتونی مبحثی ببینی فیلم ها رو یا هر کدوم اشکال داری. همه کلاسا توقع دارن "آنلاین" ببینی، تکلیف حل کنی و...@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آچار هادیان فرد
اتفاقا من از همه درسا بیشتر همین شیمی رو می بینم
-
@Alba
یک زمین شناسی معذرت
من نمیدونم چرا جای خلوت و آروم یادم میره کلا -
@f-nalist
حالا الماس یه بحث دیگه است. من منظورم خود فیلم های سالیانه است. جایی ندیدم تو کلاسا اینطور گفته باشن که مثلا شما میتونی مبحثی ببینی فیلم ها رو یا هر کدوم اشکال داری. همه کلاسا توقع دارن "آنلاین" ببینی، تکلیف حل کنی و...@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آچار هادیان فرد
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
آچار هادیان فرد
اونا مخاطبشون اخه یه کسای دیگه است رضا
ولی فرشاد روز اول اینو گفتش
که من دوست ندارم بچه ای رو که میشینه همه فیلمای منو میبینه
من اونیه دوست دارم و اینده اش رو روشن میبینم مثلا میگه من این فصلو بلدم چرا ببینم به جاش تست میزنم
یا این قسمت رو خودم پیش خوانی میکنمولی فرزام و بچه هامون میگن رحمانی
خیلی گیرن -
زهرا بنده خدا 2
هنوز پولتون رو لوازم التحریری نداده؟@f-nalist
سلام ببخشید متوجه منشنتون نشدم
خیر!
راهش اینه که برم دعوا راه بندازم
ولی وقتشو ندارم
(بلدهم نیستم ولی مثل اینکه باید یاد بگیرم / ) -
@Miss-Joker
آره. یه ذره برام عجیبه. من که خیلی از فیلماش مونده هنوز ندیدم. فیلم و آموزش دیدن تازه اول کاره. مهم تست زدنه.Reza-H آره منم سال اول همش کلی افلاین و جبرانی موند برام
تهشم هیچی نشد ببینم، بیشتر سردرگم شدم، مبحثایی خیلی اشکال نداری رو ویدیو نبین،تست بزن -
@Alba
یوسفی اخماتو وا کن
حالا خودت کدوم گزینه نظرته -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ی چیزایی از غذای سلف میگن ک ی بار خوردم ولی بینش اونقدی غذارو چک کردم ک نفهمیدم چی خوردم..
چیا میگن؟
-
ی چیزایی از غذای سلف میگن ک ی بار خوردم ولی بینش اونقدی غذارو چک کردم ک نفهمیدم چی خوردم..
چیا میگن؟
-
یدفعه گرفتم هنوز یادش میوفتم معده ام درد می گیره