هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@مری-م
صبر کن باید پیگیر این یکیم بشم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Reza-H on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
تا حالا به این نکته دقت نکرده بودم تا این که یکی از بچه ها تاپیک زد تستو دیدم دقت که کردم فهمیدم نای ندارن ️ -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hiiii
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوویججج
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to آناناس on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج
چطورییی سارا ^^ -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to آناناس on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج
#تغییرات کتاب درسی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to آناناس on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@هویججج
شوخی می کنی یا جدی ؟
مگه قبلا سنگدان داشتن؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to lO_Ol on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol یونتابال کره ایه
تومیوکا هم از دوره تایشو عه
معلوم نیست چند صد سال اختلاف سنی دارن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلا سال ۹۸ همه چیز تمایز پیدا کرده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام تحلیل ازمون ها ها از کجا میشه دید؟ یعنی چه کس ها تحلیل می کنند و میشه بهشون دست رسی داشت؟
برای ماز رو هم می کنند؟ -
به شتاب م به سوی شیمی ️
-
و منی که ازمون رو ندادم هنوز️
فیزیک به من امروز رحم کن -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to مِهردُخت on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
f.nalist
میدونین مشکل کجاست؟مشکل کجاس؟
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
f.nalist این چرا انقدر زیاده؟
الان میشه اینو تو کنکور زد؟باید بشه
791896/1000113