هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist اخه درسته چون پروترومبیناز موقع اسیبه ن قبلش پس برخلافه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
پروترومبیناز هم در یاخته های سالم ساخته میشه!
نباید می گفت برخلاف -
CpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm راستش خیلی دلم میخاد اما نمیدونم چرا نمتونم
هومم
تو پستای بعدیت دیدم با مامانت حرف زدی
امیدوارم بهتر شده باشی -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی اهان اه اه اه اره شت مرسی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اه لنت بهش
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
ببین این امین نوریان چقدر پول لازم بوده -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جوجه-تیغی
ارهههه حواسم بهش نبود -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی منممم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
-
فصل دو تموم بریم تستای کنکورشو بزنیم
-
چقد خوشحال بودم که ۲ ساعت بیشتر میتونم بخوابم
تا اینکه گفتن کلاس تشکیل میشه
خب چرا قبلش میگین تشکیل نمیشه
ضد حال -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی قشنگ بود
به قول خودت ،دستت مرسی -
واقعا دارم از کمبود خواب رنج میبرم
-
روزبهانی بالاخره حالتو میگیرم
من اگه این دفعه همه تستاتو درست نزدم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist روزبهانی+برادرانننننننننننننننننننن
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جوجه-تیغی
تستای برادران با اینو دیدی اونو بزن میشه
ولی این روزبهانیییییییییی -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جوجه-تیغی این امین نوریان امین نوریانه اون امین نوریانم امین نوریانه ولی این امین نوریان ریاضی خونده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جوجه-تیغی
چه تشابهی
793004/1000113