هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دختر-بهار
اوه ببخشید...
امکانش هست تو کلاسای هوم شناسی تون شرکت کنم؟ -
سلام بچه ها، این قضیه مناطق قانون خاصی داره برای افرادی که منطقه عوض میکنن؟ یعنی اگر طرف دهم و یازدهم منطقه دو بخونه ولی دوازدهم بره منطقه سه، منطقه سه محسوب میشه یا منطقه دو؟
-
@Comrade_Bayat
سلام
اره قاعده های خاصی داره
میتونی از اینترنت در باره اش بخونی
فکر کنم دو سال اخر تعیین میکنه@f-nalist برای خودم نمیخوام البته، من از این روشای کثیف برای قبولی تو کنکور استفاده نمیکنم
.
یکم سرچ کردم ظاهرا فهمیدم که مرفه ترین منطقه لحاظ میشه. یعنی اگر دهم منطقه یک باشی، دو سال اخر منطقه سه، منطقه یک حساب میشی. باز نمیدونم تا چه حد صحت داره این حرف. -
@f-nalist برای خودم نمیخوام البته، من از این روشای کثیف برای قبولی تو کنکور استفاده نمیکنم
.
یکم سرچ کردم ظاهرا فهمیدم که مرفه ترین منطقه لحاظ میشه. یعنی اگر دهم منطقه یک باشی، دو سال اخر منطقه سه، منطقه یک حساب میشی. باز نمیدونم تا چه حد صحت داره این حرف. -
@Comrade_Bayat
حالا خداروشکر ما یه شانس آوردیم کل کرج منطقه دو هستش
منطقه اوکیه نه اذیت میکنه و نه دوپینگ -
@f-nalist قم هم منطقه دو هست. منطقه میانه
. هر چند واقعا قم رو باید منطقه سه که نه منطقه چهار باید حساب کنن. نمیدونی چه بدبختی هایی تو این شهر داریم.
-
. هر چند واقعا قم رو باید منطقه سه که نه منطقه چهار باید حساب کنن. نمیدونی چه بدبختی هایی تو این شهر داریم.
-
@Comrade_Bayat
فکر کنم استاد پروازی هم نداشته باشه؟ درسته یعنی استادای کشوری بیان درس بدن مث شیراز و اصفهان و تبریز و انا
-
@دختر-بهار
اوه ببخشید...
امکانش هست تو کلاسای هوم شناسی تون شرکت کنم؟@Dex ظرفیت ها پر شدن متاسفانه
-
یه هفتست اینطوری ام که یکی سلام هم بده گریه ام میگیره
حساس بودم ولی نه در این حد -
-
@Comrade_Bayat
فکر کنم استاد پروازی هم نداشته باشه؟ درسته یعنی استادای کشوری بیان درس بدن مث شیراز و اصفهان و تبریز و انا
-
@f-nalist برای خودم نمیخوام البته، من از این روشای کثیف برای قبولی تو کنکور استفاده نمیکنم
.
انجمن آلا رو
راستش دوستش دارم و تو این چند سال بهم کمک کرده از هر لحاظ
و اینجا روزهای خوبی رو در کنار هم گذروندیم یادم نمیره
روزهای تلخی هم بوده که با وجود اینجا تحملش راحت تر شده
امیدوارم هر جا که هستید خوب و خوش و سلامت باشید.
و
حال دلتون خوب باشه(این مورد مهمه)امیدوارم کنکوریها یه کنکور عالی داشته باشن
و برسن به چیزی که میخوان و صلاحشون در همون چیزی باشه که میخوان. منتظر دیدن نتایج عالیتون هستم.
و اگه چیزی گفتم که ناراحتتون کرده ببخشید
نمیدونم موقت یا دائمی ولی
خدانگهدار
دلم واسه یه عده تنگ میشهچیچک
@Matrix فکر نکن یادم رفته اون ۲۰ حقیقت رو یه روز میام و میگم.
@Henrita
پرستو بابایی
Hhh Hh
زهرا بنده خدا
@M-Tina
ramses kabir
jahad_121
Sachli
@Dex
@تومیوکا-گیو
@Alba
@Zahra-HD