هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mohamad-mahdii خب همین دیگه برید تو قسمت Appها برنامه مورد نظر رو انتخاب کنید و نوتیف ها رو خاموش کنید
-
@mohamad-mahdii ممنون
-
به جفایی و قفایی نرود عاشق صادق
-
@mohamad-mahdii خب همین دیگه برید تو قسمت Appها برنامه مورد نظر رو انتخاب کنید و نوتیف ها رو خاموش کنید
-
@در-حال-بارگذاری
آخه همچنین چیزی نداره
خیلی ساده است
استارت و استاپ و مود ، در حد همین سه تا دکمه@mohamad-mahdii
https://uupload.ir/view/screenrecorder-2023-11-07-22-27-24-67_txk5.mp4/
منظورم اینجوری هست
امتحان کنید ببینید درست میشه -
Reza-H سلام ،ممنونم شما خوبین؟
@Nasrin-Sani
تشکر. منم خوبم.شما یازدهمین؟
-
Reza-H بله.
@Nasrin-Sani
خیلی هم عالی.
امیدوارم موفق باشید
فکر کنم اولین باره باهاتون هم صحبت میشم -
Reza-H خیلی ممنونم،شماهم همینطور .
اره
@Nasrin-Sani
سلامت باشید -
چون حال بدم در نظر دوست نکوست
دشمن ز جفا گو ز تنم برکن پوستچون دشمن بیرحم فرستادهٔ اوست
بدعهدم اگر ندارم این دشمن دوست -
@Violet28
وای حق منم واقعا
حداقل باید کوتاه کوتاهش کرد:|پرستو بابایی من موهام تا زیر باسن بود دهم رفتم تا بالای شونه کوتاه کردم (خیلب خوشگل شدم ناموصن از بلند بیشتر بهم میومد
) ،یازدهم تا زیر گوشام کوتاه کردم،دوازدهم رفتم پسرونه زدم فردام دیگه میرم ماشین میکنم واقن حوصلشونو ندارم
-
پرستو بابایی من موهام تا زیر باسن بود دهم رفتم تا بالای شونه کوتاه کردم (خیلب خوشگل شدم ناموصن از بلند بیشتر بهم میومد
) ،یازدهم تا زیر گوشام کوتاه کردم،دوازدهم رفتم پسرونه زدم فردام دیگه میرم ماشین میکنم واقن حوصلشونو ندارم
@Violet28 واقعا درکت میکنم
منم سال اول پشت کنکوری کامل پسرونه زدم الان بعد دوسال میخاستم برم کوتاه کنم دوباره، مامانم گفت قبل اینکه بری آرایشگاه جایی واسه خوابیدنت پیدا کن
کن دیگه نذاشتن برم کوتاه کنم -
@Violet28 واقعا درکت میکنم
منم سال اول پشت کنکوری کامل پسرونه زدم الان بعد دوسال میخاستم برم کوتاه کنم دوباره، مامانم گفت قبل اینکه بری آرایشگاه جایی واسه خوابیدنت پیدا کن
کن دیگه نذاشتن برم کوتاه کنم -
پرستو بابایی من موهام تا زیر باسن بود دهم رفتم تا بالای شونه کوتاه کردم (خیلب خوشگل شدم ناموصن از بلند بیشتر بهم میومد
@Violet28
سیر نزولی داشته همش
نه خب خیلی کوتاه نکن دیگه ،فردا پس فردا پشیمون میشی -
@Violet28 من درس رو هم بهونه کردم و نذاشتن
-
واقعا با کنکور هر چی کوتاه تر باشه بهتره
-
اصلا راحت تری