کاهش تراز...
-
من میدونم قلمچی کثیفه کلا تقلبه و اینا.. من همه کثافت کاریای این ازمونو میدونم اصلا همین سر حوزمون همیشه بچه ها با گوشی و چک کردن کلید امتحان میدن اره من همه اینا رو میدونم. ولی از طرفی خب میبینم که دوستای من که اوناهم پشت موندن ادم تقبل کردن نیستن اما رفته رفته ترازشون میاد بالا و بالا تر. ازمون اول از من ترازشون پایین تر بود و الان کم کم دارن به 7000 میرسن.. تاکید میکنم که ادم تقلب نیستن
مآهور در کاهش تراز... گفته است:
من میدونم قلمچی کثیفه کلا تقلبه و اینا.. من همه کثافت کاریای این ازمونو میدونم اصلا همین سر حوزمون همیشه بچه ها با گوشی و چک کردن کلید امتحان میدن اره من همه اینا رو میدونم. ولی از طرفی خب میبینم که دوستای من که اوناهم پشت موندن ادم تقبل کردن نیستن اما رفته رفته ترازشون میاد بالا و بالا تر. ازمون اول از من ترازشون پایین تر بود و الان کم کم دارن به 7000 میرسن.. تاکید میکنم که ادم تقلب نیستن
-
پس اصلا بزارین یجور دیگه بپرسم چون من هر چیزی که درمورد قلمچی میگم شما میگین نه تقلب بیشتر شده
شما اصلا فرض کنین من ازمون ماز میدم و ترازم افت کرده. چیکار کنم که ترازمو افزایش بدم؟
Anzw 18 Kourosh Mousavi @mk-mahdi
بخدا من نمیخوام خودمو درگیر حواشی قلمچی کنم.. من فقط میخوام ترازم افزایش پیدا کنه و این به این معنی نیست که بقولی درگیر تراز و رتبه بشم نه نه! من دلم میخواد کیفیت مطالعمو ببرم بالا دلم میخواد رو به پیشرفت باشم نه پسرفت دلم میخواد توی شرایط سخت و ناعادلانه خودمو بکشونم بالا دلم میخواد حالا که اول راهم جوری بخونم که بتونم تو کنکور به رتبه های زیر 500 فکر کنم و یا حتی برسم... اما واقعا راهشو نمیدونم لطفا کمکم کنین...
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @Zahra-HD @Hamid-s
پس اصلا بزارین یجور دیگه بپرسم چون من هر چیزی که درمورد قلمچی میگم شما میگین نه تقلب بیشتر شده
شما اصلا فرض کنین من ازمون ماز میدم و ترازم افت کرده. چیکار کنم که ترازمو افزایش بدم؟
بخدا من نمیخوام خودمو درگیر حواشی قلمچی کنم.. من فقط میخوام ترازم افزایش پیدا کنه و این به این معنی نیست که بقولی درگیر تراز و رتبه بشم نه نه! من دلم میخواد کیفیت مطالعمو ببرم بالا دلم میخواد رو به پیشرفت باشم نه پسرفت دلم میخواد توی شرایط سخت و ناعادلانه خودمو بکشونم بالا دلم میخواد حالا که اول راهم جوری بخونم که بتونم تو کنکور به رتبه های زیر 500 فکر کنم و یا حتی برسم... اما واقعا راهشو نمیدونم لطفا کمکم کنین...
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @Zahra-HD @Hamid-s
-
@mk-mahdi
نمیخوام به حواشی دامن بزنمچون من شخص خودم کلا به یک آزمون نیاز داره و خیلی از موسسات ترفندشون همینه
اما مسول قلمچی شهر ما هر بار میرم پاسخنامه بگیرم اگر ترازم افت کرده باشه میگه چرا کتاب های کانون رو نگرفتی ؟ اینجوری موفق نمیشی
اگر درجا بزنم رو ترازم بازهم همینو میگه
به بچه هایی که ترازش ۵۵۰۰ و به بالا هست میگه چون کتاب نمیگیرین...
هرچند منم پسرفت تراز داشتم نسبت به آزمون قبل ولی حدود ۲۰۰ تا -
مآهور
تو درصد هاتو بیار بالا
ولی یه چیزی که من متوجه شدم تحلیل آزمون خیلی مهمه بعد تحلیلش کردی نبوس نزار کنار
هفته دومم اگر وقت کردی بزنش
بعد اگر وقت کردی مشابه پارسال هم بزن بعد میگن میخواین درصدهاتون زیاد بشه تا سه روز مونده به آزمون یا دوروز مونده مباحث رو تموم کن
دو سه روز آخر فقط تست های ترکیبی بزن تحلیل کن
برای افزایش درصد البته نه تراز -
مثلا من خودم یه مواقعی به بودجه بندی آزمون ممکنه نرسم بعد در تحلیل آزمون میگن که اون مباحثی که نرسیدی نباید تحلیل بشن ولی من میگم نمیشه اینجوری که
من تحلیل میکنم
اما تو همون دوهفته یه دور دوباره کل دفترچه رو با آرامش بیشتراز خودم امتحان میگیرم
فقط چون یازدهم رو الان نمیزنم
ترم دوم دوباره باید برگردم به دفترچه ها و یازدهم رو برای دفترچه های نیم سال اول بزنم -
Kourosh Mousavi اوهوم. موافقم خودمم مازو قبول دارم اما بدی بزرگش انلاین بودنشه برای همین ثبت نام نکردم. بجاش سوالاشو پرینت گرفتم و میخوام از نیمسال دوم و دوران عید و جمعبندی کار کنم سوالاشو
-
Kourosh Mousavi جدی انقدر مهمه؟ اتفاقا یکی از بدیام اینه که تا روز اخردارم به بودجه میرسم. الان که دارم فکر میکنم اتفاقا ازمون اولیم که 6771 شده بود یکی دو تا پیش ازمونم داده بودم...
خیلی ممنونم ازت
-
Abasy در کاهش تراز... گفته است:
دو سه روز آخر فقط تست های ترکیبی بزن تحلیل کن
چه نکته خوبی گفتین. من همیشه برام سوال بود کی تستای ترکیبی کتابمو کار کنم همشونو خالی گذاشتم. ممنون
-
مآهور
خواهش میکنم
حتی نرسیدی کل بودجه بندی رو تموم کنی ولش کن چون بخونی هم تو آزمون به احتمال ۸۰ درصد خراب میکنی -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
-
@глушение مال شهریوره
-
@глушение مال شهریوره
-
مآهور به خاطر تراز فرستادم که بگم به ما اطلاعات مفیدی نمی ده اینقدر عوامل متفاوتی توش درگیرن که اصلا نباید بهش توجه کنی. مثل تعداد شرکت کننده ها میزان رقابت حجم و کیفیت منابع میزان تسلط شرکت کننده ها تقلب و...
-
مآهور به خاطر تراز فرستادم که بگم به ما اطلاعات مفیدی نمی ده اینقدر عوامل متفاوتی توش درگیرن که اصلا نباید بهش توجه کنی. مثل تعداد شرکت کننده ها میزان رقابت حجم و کیفیت منابع میزان تسلط شرکت کننده ها تقلب و...
-
بچه ها بودجه بندی ازمونای ماز و قلمچی یکسان و هماهنگه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 -
بچه ها بودجه بندی ازمونای ماز و قلمچی یکسان و هماهنگه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403