هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نهایی هم اونقدر آسون نیست!
-
البته نهایی های چند سال اخیر و که زدم آسون بود ،از پارسال کم کم دارم سختش می کنن
و شبه نهایی هایی که امسال برگزار می کنن نسبت به پارسال چند درجه سخت تر شده -
ولی من خیلی فکر کردم هر چقدرم برگزاری آزمون هزینه داشته باشه
۲۰۰ میلیارد نمیشه واقعا خیلی زیاده خیلییی این پول میره کجا :)) ؟
چه خبره :(( ۲۰۰ تومن واسه چی ؟ چه خبره ؟ آقا خداوکیلی من قانع نمیشم ،
میگیم سنجش برای هر داوطلب ۳۰ برگه که واقعا نیست تهیه میکنه
میشه ۶۰ میلیارد( هزینه هر برگه دو هزار تومن گرفتم !! دیگه معلومه اینقدر نیست زیاد گرفتم ) ، هزار تا مراقب داشته باشیم به هر کدوم ۵ میلیون بده که خسیس تر این حرفان اینا ! میشه ۵ میلیارد همین مبلغ هم برای مصصح اصلا میگیم دو هزار نفر ۱۰ میلیارد که بگذریم واقعا ۵ میلیون برای تصحیح معما نمیدن و ارزش نداره، ۷۵ میلیارد ، هزینه های جانبی هم بگیریم آقا ۲۵ میلیارد ، اصلا ۴۰ میلیارد میشه ۱۱۵ میلیارد
بقیش کجا میره؟ تازه فقط یک میلیون داوطلب هم نیست و بیشتره ما گرفتیم یک میلیون ، هزینه مرحله دوم و ترمیم ها و... هم بماند !!! فقط مرحله اول !!! -
البته نهایی های چند سال اخیر و که زدم آسون بود ،از پارسال کم کم دارم سختش می کنن
و شبه نهایی هایی که امسال برگزار می کنن نسبت به پارسال چند درجه سخت تر شدهپرستو بابایی از شما شبهه نهایی گرفتن ؟ چرا برای ما کاری نمیکنن
هیچ آزمونی شبهه نهایی از ما نگرفتن
-
@M-Tina
حالا بزار موقعش برسه...
اگه تونستی تو اون 3 4 ماه به چیزایی که برنامشو ریختی برسی بیا هرچی دلت خواست به من بگو -
و شبه نهایی هایی که امسال برگزار می کنن نسبت به پارسال چند درجه سخت تر شده -
یکی به من بگه فایل آزمون هماهنگ استانیییییییی رو از کجا میشههههههههههه دریافت کرددددددددد؟
-
یکی به من بگه فایل آزمون هماهنگ استانیییییییی رو از کجا میشههههههههههه دریافت کرددددددددد؟
-
@f-nalist یه سر به سایت آموزش و پرورش بزن ببین چیزی پیدا میکنی یا سایت رشد ، واقعا چرا ما امتحان هماهنگ استانی اصلا نداشتیم هیچی برگزار نکردن برای ما :||
-
پرستو بابایی از شما شبهه نهایی گرفتن ؟ چرا برای ما کاری نمیکنن
هیچ آزمونی شبهه نهایی از ما نگرفتن
@mk-mahdi
فعلا نه ولی سوالاشو دبیرمون فرستاده بود که حل کنیم ،یک شنبه زبان می خوان بگیرن -
کاش میشد همه ی کارا رو با سرعت ۲x انجام داد:/
-
کاش میشد همه ی کارا رو با سرعت ۲x انجام داد:/
پرستو بابایی
گاهی اوقات فکر میکنم چرا بعضی سایتا سرعت ویدیو 2.5 ندارن :((