هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28 هنوز سر اون سواله ک 95درصد مطمین بودم حافظ میشه 5درصد میگفتم سعدیه و نوشتم سعدی و جواب حافظ بود فشاریم
-
@M-Tina من خودم شخصا تاریخ رو دوس دارم ولی نه چیزایی که تو مدرسه و دانشگاه تدریس میشه
قربان شما خوبم
شما چطورین ؟
ایام به کامه یا رونالدو؟چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-Tina من خودم شخصا تاریخ رو دوس دارم ولی نه چیزایی که تو مدرسه و دانشگاه تدریس میشه
دقیقا همین اصل مطلبه
قربان شما خوبم
خداروشکر
شما چطورین ؟
منم خوبم ممنون
ایام به کامه یا رونالدو؟
امم متوجه نمیشم
-
- حرفات رو نمی فهمه،اونوقت تو پروفایل عوض می کنی که یه چیزی حالیش کنی؟:)
-
عکس ماه روش بود=)
-
هی میشینم زحمت میکشم تستای مبتکران رو حل میکنم نکته هاشو یادداشت میکنم مرور میکنم
هی از این طرف فرشاد از اون ور استاد مدرسه کتاب به درد نمیخوره
چرا اذیت میکنید خب
دارم میخونم دیگه
مثلا با این کار به من کمک میکنید این وقت سال بعد دو سال و نیم با اون کتاب پیش رفتن -
لعنت بهش
امروز رفتم تستای مارک دار فصل۳ شیمی دهم رو بزنم دیدم یادم رفته
ولی چون میدونم طبیعیه خیلی استرس نگرفتم
ولی خب چه کنم یادم نره یا کمتر بره؟
مثلا من این مبحث رو مرداد کامل جمع بندی کردم میبینم یادم رفته!..
@فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء -
هی میشینم زحمت میکشم تستای مبتکران رو حل میکنم نکته هاشو یادداشت میکنم مرور میکنم
هی از این طرف فرشاد از اون ور استاد مدرسه کتاب به درد نمیخوره
چرا اذیت میکنید خب
دارم میخونم دیگه
مثلا با این کار به من کمک میکنید این وقت سال بعد دو سال و نیم با اون کتاب پیش رفتن -
خب تو هم یادبگیر
-
پرستو بابایی
درک میکنم چون من این حس رو نسبت به کتاب های آمادگی دفاعی، تاریخ، دینی دوازدهم و همین هویت داشتم
و از شانس بدم برا ترمیم معدل باید باز دینی و هویت رو بخونم@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی
درک میکنم چون من این حس رو نسبت به کتاب های آمادگی دفاعی، تاریخ، دینی دوازدهم و همین هویت داشتم
و از شانس بدم برا ترمیم معدل باید باز دینی و هویت رو بخونمدقیقا همین وضع رو دارم ،ولی من دیگه نباید کارم به ترمیم بکشه
چون فقط همین اردیبهشت و تیر رو دارم
به هیچ وجه نمی تونم پشت کنکور بمونم:| -
پرستو بابایی سال دیگه کارم زاره پس...