امن یجیب...
-
@dr-lila عزیز
ما منتظر شنیدن خبرهای خوبتون هستیم
لطفا بعد عمل ما رو در جریان وضعیت سلامتیشون بذارینیه کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم میگن امروز بهتر شده یکم ک مطمعنم باعثش دعای تک تک شماها بود ولی هنوزم ب دعاتون نیاز داره من تازه دلم اروم گرفته خدا این ارامش ازم نگیره دکتر امروز گفته تا حال روحی و جسمیش ب نرمال نرسه نمیتونم عملش کنم برا همین هنوز ت ای سی یو بازم ب دعاتون نیاز داره فدای همه محبتا و همدردیای هموتون چشم امیدم ب دعاهای شماس
-
یه کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم میگن امروز بهتر شده یکم ک مطمعنم باعثش دعای تک تک شماها بود ولی هنوزم ب دعاتون نیاز داره من تازه دلم اروم گرفته خدا این ارامش ازم نگیره دکتر امروز گفته تا حال روحی و جسمیش ب نرمال نرسه نمیتونم عملش کنم برا همین هنوز ت ای سی یو بازم ب دعاتون نیاز داره فدای همه محبتا و همدردیای هموتون چشم امیدم ب دعاهای شماس
-
mrz حتما ولی خیلی سخته وقتی نمیزارن برم ت ببینمش وقتی بد حال رو تخت افتاده خیلی سخته امروز کل شهر خونمون بودن همه میگن ماشینشو دیدن ک لح شده همین ک در این حد الان هس خدا خودش رحم کرده دکتر میگفته معجزه شده همچین چیزی سخت پیش میاد خدارو برا هر دم و باز دمش هزاران شکر من بدون اون نمیتونستم دووم بیارم در حقم پدری کرده
-
دعا کردیم بازم دعا میکنیم
خیلی سخته این شرایط -
sheydadb37 عزیز 100
rose77 عزیز 50
mrz عزیز200
@milad91 عزیز 100
خودمم 100
تا الآن شد 550
ممنون از همدلیتون بچه هایه کنکوری در امن یجیب... گفته است:
sheydadb37 عزیز 100
rose77 عزیز 50
mrz عزیز200
@milad91 عزیز 100
خودمم 100
تا الآن شد 550
ممنون از همدلیتون بچه ها@dr-miss عزیز 100
@tajrobi-nil عزیز 200
خودمم 50 تا
900تا : )
تا 1400 صلوات میفرستیم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
منم 100 تا
-
mrz حتما ولی خیلی سخته وقتی نمیزارن برم ت ببینمش وقتی بد حال رو تخت افتاده خیلی سخته امروز کل شهر خونمون بودن همه میگن ماشینشو دیدن ک لح شده همین ک در این حد الان هس خدا خودش رحم کرده دکتر میگفته معجزه شده همچین چیزی سخت پیش میاد خدارو برا هر دم و باز دمش هزاران شکر من بدون اون نمیتونستم دووم بیارم در حقم پدری کرده
@dr-lila شرایطتون رو درک میکنم...
وقتی تا یه جایی معجزه میشه بدون خدا خواسته!!
و به شخصه معجزشو دیدم!
شما حتی میتونی از پشت شیشه ی اتاق هم براش بخندیمطمئن باش انرژیت از یه دل پاک که عاشقشه میره براش!
سخته بتونی خودتو نگه داری اما غصه هاتو فقط بذار واسه تنهاییت...
فقط صبر کن و توکل -
@Dr-Bernosi
mohammadhassan
@Dr-Saraaa
بهاره
@M-an
فااطمه
@dr-yassi
negwin
mrz
@dr-sobhan
@zahra-m1999
rose77
Vezra
@f_ssu
zahra M
@faezeh-lay
sheydadb37
marjan 77 -
@rasoul-r در امن یجیب... گفته است:
من هم انشاءالله فردا در حرم حضرت رضا برای همه مریضان دعا می کنم
زنده باشید
التماس دعا -
منم200تا
-
@rasoul-r در امن یجیب... گفته است:
من هم انشاءالله فردا در حرم حضرت رضا برای همه مریضان دعا می کنم
التماس دعا ی فراوان
-
یه کنکوری در امن یجیب... گفته است:
sheydadb37 عزیز 100
rose77 عزیز 50
mrz عزیز200
@milad91 عزیز 100
خودمم 100
تا الآن شد 550
@tajrobi-nil عزیز 200
خودمم 50 تا
تا 1400 صلوات میفرستیم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:یه کنکوری در امن یجیب... گفته است:
یه کنکوری در امن یجیب... گفته است:
sheydadb37 عزیز 100
rose77 عزیز 50
mrz عزیز200
@milad91 عزیز 100
خودمم 100
تا الآن شد 550
@tajrobi-nil عزیز 200
خودمم 50 تا
تا 1400 صلوات میفرستیم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@javadm328 عزیز 100
فااطمه عزیز 100
RAHIL_28 عزیز 200
خودمم 100 تا1400 صلوات ختم شد
دم همگیتون گرم که همیشه هوای همو دارین : )
پ ن : وحی منزل نیست که 1400 تا کافی باشه ، هر کی مایل بود ادامه بده
دوست داشت گزارش هم بده که ثبت بشه چندتا ختم شده@Dr-Lila عزیز ، ما همه به فکر شما و برادر گلتون هستیم
ایشالا میاید میگید همه چی ختم به خیر شده : )درد تو درد من است
#بچه ها مچکریم
-
@Dr-Lila ایشالله حالشون بهتر بشه
خییلی ناراحت شدم -
@rasoul-r خیلی خیلی ی دنیا ممنون من مدیون همه شما عزیزان تا اخر عمرم هستم چند روز پیش دیدم ک شما اهل مشهدید خیلی فالو کردم تا ت حرم دعاش کنید ک نشد ولی بازم میگم مدیون همتون هستم
سلام بچه ها امروز بیمارستان بودم لوله های تنفسی و غذایی برداشتن و خودش نفس میکشه و غذای بیمارستان میخوره تشخیص دکتر ای سی یو بود ولی چون بیمارهای بدحال ت اون بخش زیاد بود و نمیزاشتن کسی بره تو خیلی روحن ناراحت بود امروز با امضای خودش اومد بخش ولی هنوز خونریزی ریه داره عملشم هنوز مونده ی عالمه بخیه زدن همه جاشو هیچ وقت باور نمیکردم از اون ماشین لح بشه در این حد سالم باش خدا فقط دعای همه مردم مخصوصا شما رو شنیده فقط این دعاها نجاتش داده ب قول دکترش معجزه شده من ی عمر مدیون تک تک بچه های الا هستم تنها دعاها و همدردی های شما دوستای مهربون بود ک منو اروم میکرد امروز بد چهار روز غذا خوردم یکم اروم شدم ولی از عفونت ریه یا خونریزی بیشترش میترسم بازم نیازمند دعای تک تک شما هستم کاش میتونستم جبران کنم این همه خوبی شماهارو
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام بچه ها امروز بیمارستان بودم لوله های تنفسی و غذایی برداشتن و خودش نفس میکشه و غذای بیمارستان میخوره تشخیص دکتر ای سی یو بود ولی چون بیمارهای بدحال ت اون بخش زیاد بود و نمیزاشتن کسی بره تو خیلی روحن ناراحت بود امروز با امضای خودش اومد بخش ولی هنوز خونریزی ریه داره عملشم هنوز مونده ی عالمه بخیه زدن همه جاشو هیچ وقت باور نمیکردم از اون ماشین لح بشه در این حد سالم باش خدا فقط دعای همه مردم مخصوصا شما رو شنیده فقط این دعاها نجاتش داده ب قول دکترش معجزه شده من ی عمر مدیون تک تک بچه های الا هستم تنها دعاها و همدردی های شما دوستای مهربون بود ک منو اروم میکرد امروز بد چهار روز غذا خوردم یکم اروم شدم ولی از عفونت ریه یا خونریزی بیشترش میترسم بازم نیازمند دعای تک تک شما هستم کاش میتونستم جبران کنم این همه خوبی شماهارو
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء بچه ها عاجزانه خواهش میکنم ت درستون سمج باشید و هرجا خسته شدید هر جا زمین خوردید و شکست خوردید دوباره شروع کنید با تمام وجود شبانه روز درستون بخونید اگ ی عمر زحمت بکشید و درس بخونید اخرش ی نفر فقط ی نفر نجات بدرید ارزشش داره و بهترین انگیزه و هدف هیچ وقت ب پولش و ب مقام و جایگاهش ی دیقم فک نکنید چون کسی ک بیمار شاید هزینه بیمارستان و درمان نداشته باش و چشم امیدشون دکتر.همون اول ک داداشمو بردن دکترمغز و اعصاب گفته اول پولش بعد ویزیتش میکنم حالا پول ویزیت پیش عمل و ای سی یو خیلی ناچیز خدارو صد مرتبه شکر ک مشکل مالی نداشتیم وگرنه حتی ویزیتشم نمیگرد جوابمون میکرد ب این فک کنید ک خیلیا هزینه درمان ندارن و دکترا جوابشون میکنن بخونید و سعی کنید خیلی وقتا رایگان کار کنید خدا عوضشو میده مطمعنم
-
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء@dr-lila در امن یجیب... گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءعزیز خییییییلییییییی خوشحال شدم انشالله که از این بهترم میشن تو روزهای آتی خدا پشت و پناهتوون