سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری
-
توجه! توجه!
طبق آخرین تغییرات اعلام شده برای امتحان ادبیات فارسی از سوی آموزش و پرورش، برخلاف سالهای قبل،
1️⃣ سهم هردو نیمسال در بارم بندی امتحان نهایی نیمسال دوم مساوی (ده نمره) است!
2️⃣ سوالات حفظ شعر از هر چهار شعرخوانی مطرح میشوند!
🧨 کار کمی سختتر شد؛ مخصوصا برای شب امتحان!
اینو داخل کانال یک مشاور دیدم خواستم اطلاع بدم
فکر کنم از داخل بارم بندی که منتشر شده گفتند شاید -
نحوه ی مطالعه
نحوه ی #تست زنی
منبع تست زنی
شیوه ی #تحلیل تست
تعداد تست
نحوه #علامت دار کردن تست ها
نحوه مرورتست های علامتی
تست سنجشی و تست آموزشی و تفکیک این دو
بچه ها
اینا همه
روال طبیعی ِ تست زنی ِ مفید هستشیعنی
تو نباید تک بعدی باشی و فقط بگی:
اره من فلان عدد تست زدم
ولی نتیجه نگرفتم 🫠اصلا!!!!!
تو ممکنه هزار تا تست هم بزنیم
اماااااا
اما
درست حسابی تحلیل نکنیم#تحلیل مهم ترین رکنِ آموزش هستش
تو نگاه کن از بین سی صد تا تست
چند تاش درست بوده
چند تاش غلط
چند تا نزده️️️️حالا
تو باید خیییییلی دقیق تحلیل هاتو شروع کنیچجوری #تحلیل کنم؟
یه جوری که وقتی دو روز دیگه برگشتی به همون سوال
بتونی درست حلش کنی
وبه دانش اموز فرضی آموزشش بدی️تیپ بندی داشته باشید برای هر تست
تیپ بندی چراغ راه شماستچند بار توضیحش دادم بهتون
اگر پیدا نکردید دوباره بگید بگم
و تو باید مدام غلط و نزده هات رو مرور کنیتوی فواصل مشخص
همه ی تست هاتو ی جا نزن
طی بازه های مشخص تست زنی داشته باش
ب جای اینکه فقط دو روز در هفته تست فیزیک داشته باشی و تعداد بالاچهار روز در هفته با نصف اون تعداد تست زنی داشته باش
از زیر تحلیل در نرو️
1️⃣ پاسخنامه رو دقیق بخون
2️⃣خودت یه بار دیگه سوال رو حل کن
3️⃣علامت دارش کناگر دیدی با پاسخ نامه هم یاد نمیگیری سوال رو
رجوع کن به درسنامه
یا حتی ویدیوارادتمند
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @انسانیا -
Zahra.HD در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام بچه ها
اول کاری یه نکته ای بگم️
این که ما یعنی فارغ التحصیلانی که اینجا میخوایم بهتون کمک کنیم تنها کمک هامون قراره از روی تجربه هامون باشه
ما مدرک مشاوره ای نداریم یا مشاور نیستیم و فقط از روی تجربه های شخصی خودمون تو مسیر کنکور راهنمایی تون میکنیم.
پس ممکنه مشاور ها یا بلدکار هایی روش و نظر من رو قبول نکنن و میخوام بگم که نظرشون برامون محترم و با ارزشه
ممنون از وقتی که میگذارید.با عرض سلام و ادب و خداقوت
بنده با توجه به دیر شروع کردن و تایم محدود نمیتونم کل مباحث کنکور رو جمع بندی کنم
لطف میکنید چند فصل یا مبحث مناسب برای گزیده خوانی از فیزیک و شیمی و هندسه و گسسته و حسابان به بنده معرفی کنید؟
با تشکر
یاعلی ️ -
بارم بندی دروس عمومی نهایی
️ ادبیات
️قلمرو زبانی:7نمره
معنی واژه:1نمره
املای واژه:2نمره
دستور:4نمره
️قلمرو ادبی:5نمره
آرایه های ادبی:3نمره
تاریخ ادبیات:1نمره
حفظ شعر:1نمره
️قلمرو فکری:8نمره
درک مطلب:4نمره
معنی و مفهوم نثر:2نمره
معنی و مفهوم شعر:2نمره🟨 دینی:
درس های اول تا ششم:7نمره
درس هفتم و هشتم:7نمره
درس نهم و دهم:6نمره🟪 عربی
️واژه شناسی:2نمره
️ترجمه به فارسی:9نمره
️شناخت و کاربرد قواعد:7نمره
️درک و فهم:2نمره🟩 زبان انگلیسی
️9 نمره:Listening
️10 نمره:Reading
️8 نمره:Writing
️6 نمره:Grammar
️7 نمره:Vocabulary🟥 علوم اجتماعی
️درس اول تا پنجم:5نمره
️درس ششم:3نمره
️درس هفتم:3نمره
️درس هشتم:3نمره
️درس نهم:3نمره
️درس دهم:3نمره🟧 سلامت و بهداشت
️سلامت چیست و سبک زندگی:1نمره
️برنامه غذایی سالم،کنترل وزن و تناسب اندام،ایمنی مواد غذایی:3.5نمره
️بیماری های غیرواگیر و بیماری های واگیر:3.5نمره
️بهداشت فردی و بهداشت ازداوج و باروری:2نمره
️بهداشت روان:2نمره
️مصرف دخانیات و الکل:2نمره
️اعتیاد به مواد مخدر و عوارض:2 نمره
️پیشگیری از اختلالات اسکلتی:2نمره
️پیشگیری از حوادث خانگی:2نمره -
-
همیشه طبق برنامه با سرعت مطالعه بالا و کیفیت بالا درس میخونی ولی باز نتیجه نمیگیری؟
تو هم از اون بچه هایی هستی که کاملا منظم و مرتب با سرعت و کیفیت بالا میخونن ولی نتیجه و ثمری نمیبینن؟🦦
خعیلییی خوب مشکلت اینجاست بخون
سلااام سلااام چطورین؟
🫡بگین ببینم تا حالا چیزی در مورد تیز کردن تبر 🪓 شنیدین؟
خب معلومه که شنیدین
حالا تبر برای کنکوریا چیه؟
استراحت.... بله دقیقا همینه استراحت
بچه ها شاید خیلیاتون اینو ندونین ولی استراحت هم به اندازه کار کردن مفیده️
️ بچه ها زیاد کار کردن با هوشمندانه کار کردن متفاوته
شما با یه ذهن خسته 🫠 مدام یه کار روتین و تکراری رو انجام بدین نتیجه میگیرین؟استراحت چیست؟
🟢 یکسری استراحتا روزانه است :
یعنی هر روز باید برای خودتون درنظر بگیریدش1⃣ یکی از شایع ترین و مهم ترینش اینه که بین تایم های مطالعاتیتون ، حتما حتما استراحت کنید و دو تایم مطالعاتی رو اصلا پشت سر هم و بدون وقفه انجام ندین🥴
زمان این استراحت: ۱۵ تا ۲۰ دقیقست و باید توجه کنیدکه اصلا این تایم رو با گوشی پر نکنید
از جاتون بلند بشین، چند تا حرکت کششی انجام بدین، موزیک اگه دوست دارین گوش کنین، یه چیزی بخورین و هر کاری که حالتونو خوب میکنه انجام بدین🥳2⃣ مثال دیگه از استراحت روزانه: بچه حتما حتما وعده های غذاییتون رو خارج از اتاق و کنار خانوادتون میل کنید تا ذهنتون از این طریق استراحت کنه
3⃣ مثال دیگه اینکه هر روز بعدازظهر سعی کنیم یه نیم ساعت استراحتو داشته باشید🥱 اگه خوابتون میگیره بخوابین یا اگه نمیتونین بخوابین فقط چشماتونو ببندین و بذارین بدنتون استراحت کنه🫣
4⃣ و مورد بعدی که خیلییی خیلیییی مهمه اینکه حتما خواب شبانتون به اندازه و کافی باشه️
بچه ها اگر خوب نخوابید قطعاا خوب هم نمیخونید🟣 تایم های استراحت هر هفته یا هر دوهفته یکبار:
طبق صلاح دید خودتون و مشاورتون هر دوهفته نصف روزتون رو خالی کنید و استراحت کنید
میپرسین چیکار کنیم؟!🤌
خب مثلا میتونین کتابایی که براتون مفیده و بهتون انگیزه میده بخونین
یا مثلا فیلم سینمایی نگاه کنین
یا با خانواده به طیعت یا بیرون برید️
خلاصه که خوش بگذرونید و اون تایمو مال خودتون باشینپس بچه ها اصلا از استراحت غافل نشید اما استراحت درست و به موقع و سالم
موفق باشید
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا -
چرا کتاب های درسی خواب آورن ؟
استرس
بعضی وقتا چون برنامه مشخصی نداریم مدام ذهنمون درگیر این میشه که میتونیم مطالب رو برسونیم یا مطالب رو خوب جمع کنیم بعد یهو استرس میگیرم و مغزمون برای فرار از این استرس خواب رو انتخاب میکنه
سطحی خوندن و فعال نبودن🦥
برای رفع این مسئله میشه از هایلایت کردن و خط کشیدن زیر مطالب مهم استفاده کرد یا حتی میشه یه برگه کنارتون باشه و یه سری نکات رو یادداشت کنید
خستگی چشم
الان با توجه به این که تدریس ها مجازی هستن و شما مدام چشم هاتون درگیر گوشی یا کتاب هست بهترین کار اینه که بعد از یه مدت مطالعه مدتی به نقاط دور نگاه کنین
خستگی عضلات بدن
حتما روزانه حرکات کششی رو انجام بدین
کند خوانی
وقتی سرعت مطالعه کند باشه مغزمون فرصت پیدا میکنه تا به سمت مطالب غیر درسی بره و این باعث خستگی مغز میشه
-
🟪 میدونستی که توی فضای شلوغ هم میتونی مطالعه کنی؟ یعنی باید بتونی
حتما براتون پیش اومده که یک مدت به فضای آروم عادت میکنین و یا عقیدتون اینه که برای تمرکز حتما سکوت نیازه و با کوچکترین سروصدا تمرکزتون به هم میریزه چه برسه به شلوغی های زیاد
اما خب همیشه نمیتونیم سکوت مطلق داشته باشیم و برگ برنده با کسیه که خوب بلد باشه با شرایط شلوغ منعطف شه اگه توام به دنبال برگ برنده ای این قسمت رو ازدست نده🫵
خب بنظرم کار آمدترین راه نوشتن یادداشت برداری و خلاصه نویسیه
بخصوص برای ریاضی و فیزیک که میتونی به حل مسئله ها بپردازی. راستی میدونستی این راهکار باعث ثبات مغز میشه و به مرور به تمرکز ذهنت تو این فضاها کمک میکنه؟🟡 راهکار دوم استفاده از موزیک های آروم و ترجیحا بی کلامه البته مخصوص کسانیه که مطالعه همراه با موسیقی خللی توی کارشون ایجاد نمیکنه ضمنا ذهنتون رو کنجکاو نکنین و از موسیقی های تکراری استفاده کنین
🟢 راهکار بعدی اینه که کمتر بهونه گیر باشیم و سخت نگیریم. گاها از استرس اینکه از زمان مطالعه عقب نمونیم وسواس میگیریم و باهر صدایی عصبی میشیم وقتی تو این شرایط هستین اولا آروم باشیننن و بعد تصمیم به پذیرش شرایط بگیرین و نهایتا به جای سر و صدا روی درستون تمرکز کنین
️ راهکار چهارم استفاده از گوش گیر هاست که 50/60 درصد صدارو کاهش میدنیکی از این نوع گوش گیرا مربوط به آتش نشانیه که مقرون به صرفه هم هست ولی خب استفاده زیاد مضره برای همین ترجیحا از گوش گیر های هدفونی استفاده کنین
🟠آخرین راهکاری که برات دارممم اینه که تو این مواقع با صدای بلند درس بخونی البته حواست باشه گفتم تو این شرایط و تو شرایط عادی اصلاااا توصیه نمیشهتوی سر و صدا بخاطر ترکیب حواس شنوایی و دیداری و کلامی روند یادگیری سریع تر میشه اما خب به مراتب انرژی بیشتری هم ازت میگیره اما تو این شرایط خالی از لطف نیست
خلاصه که رفیق با صدا و بی صدا بجنگ سخت هست ولی شدنیه...
@دانش-آموزان-آلاء -
️╋با این روش هیچ درسی یادت نمیره╋
؛▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🪄🧸مرور
این ۴ تا مرورتوبرنامت باشه
( ¹.مرور بعد از مطالعه هرد
( ².مرور شبانه
( ³. مرور قبل از مطالعه هردرس
( ⁴.مرور قبل از آزمون
مثلا اگه دیروز تابع رو خوندی و امروز میخوای ادامشو بخونی حتما درس دیروز رو یه
مرورکن .
؛_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
رمزگذاری
میتونی برای حفظ کردن چیزایی ک واست سخت ترن رمز بذاری تا راحت ترتوی ذهنت موندگاربشن مثل جدول تناوبی .تست اموزشی
بلافاصله بعد از مطالعه هردرس (حتی دینی) تستای آموزشی رو بزن تا مطالب بهترب ذهنت سپرده بشهبرای خودت توضیح بده
اگه مطلبیو به کسی آموزش بدی دیرتر اونو فراموش میکنی پس میتونی درسی ک خوندی رو با صدای بلند واسه خودت توضیح بدی تا بهترتوی ذهنت بمونه•یادداشت برداری
همیشه ی کاغذ و قلم کنار دستت باشه و مطالب مهم رو بنویس این نوشته ها احتمالا بعدا ب دردت نخوره ولی همون موقع کمک بزرگی میکنه ک مطالبو ب ذهنت بسپاری
؛_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
و در آخر یادت باشه که تو ی کنکوری هستی و هرروز داری مطالب جدید یادمیگیری . اینکه بعضی مطالبو فراموش کنی کاملا طبیعیه ، ولی با استفاده از این راهکارا میتونی فراموشیت رو به حداقل برسونی
@دانش-آموزان-آلاء -
دوستان سعی کنین از مطالب استفاده کنین باور کنین مشاورها هم همین مطالب رو میگن
مطالبی که گفته میشه نتیجه تجربه ها و شکست ها هست
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا -
Zahra.HD
با عرض سلام و ادب و خداقوت
بنده با توجه به دیر شروع کردن و تایم محدود نمیتونم کل مباحث کنکور رو جمع بندی کنم
لطف میکنید چند فصل یا مبحث مناسب برای گزیده خوانی از فیزیک و شیمی و هندسه و گسسته و حسابان به بنده معرفی کنید؟
با تشکر
یاعلی -
Alibakhshi180 در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD
با عرض سلام و ادب و خداقوت
با تشکر
یاعلیسلام روز خوش
ببخشید دیر جواب دادم
یکم درگیر درس و اینا بودم
ببین خب این بستگی به خودت داره واقعا مثلا از فیزیک دوازدهم کدوم بخش هارو خوب خوندی یا کدوم بخش ها صفری. مثلا من بگم که فصل نوسان رو بشین بخون و تو توی اون صفر باشی و دینامیکت بهتر باشه به چوخ رفتیم.
مثلا خیلیا میگن که آمار ریاضی خیلی آسونه و باید بخونیش حتما ولی واس من این از حد و لیمیت خیلی سخت تر بود/:
خودت ببین کدوم مباحث رو خوب موندی یا یه ذهنیتی ازش داری که بیشتر رو اونا وقت بزاری.
میتونی یه کاری کنی
کل مباحث از یه درس رو بنویس رو یه کاغذ و بعد حذف گزینه کن. ببین کدوم هارو اصلا بعد نیستی یا فکر نمیکنی جواب بگیری از خوندنش اونارو خط بزن ببین چیا میمونن؟
همونارو بخون.
اگ خودت انجامش بدی خیلی بهتر از بقیه به جواب درست میرسی
چون تو خودت رو بهتر از کسی میشناسی
اگرم میخوای بیا چت باهم انجامش بدیم
-
اعلام منابع کنکور اختصاصی فرهنگیان
🟢 هوش و استعداد معلم با ضریب۳
منبع: با توجه به اینکه سوالات مربوط به هوش و استعداد طبیعی است
نه دانش اکتسابی
پس منبع خاصی ندارد.🟢تعلیم و تربیت اسلامی با ضریب۲
منبع:
1️⃣سه فصل اول کتاب مهارت معلمی استاد محسن قرائتی
2️⃣کتاب دین و زندگی دهم درس۹تا۱۴
3️⃣کتاب دین و زندگی یازدهم درس ۱۴تا۱۸
🟣 موارد طرح سوال درس هوش و استعداد معلمی در دفترچه ویژه کنکور فرهنگیان1️⃣ بازی با ریاضی
2️⃣ درک مطلب
3️⃣ هوش منطقی4️⃣ هوش تحلیلی
________
فایل کتاب هاکتاب مهارت معلمی
مهارت معلمی. تعالی فرهنگ_.pdfکتاب دینی دهم و یازدهم
متاسفانه حجمشون زیاده همون کتاب خودتونه -
توجه
Hamid.s در مشاوره کنکوری گفته است:اعلام منابع کنکور اختصاصی فرهنگیان
🟢 هوش و استعداد معلم با ضریب۳
منبع: با توجه به اینکه سوالات مربوط به هوش و استعداد طبیعی است
نه دانش اکتسابی
پس منبع خاصی ندارد.🟢تعلیم و تربیت اسلامی با ضریب۲
منبع:
1️⃣سه فصل اول کتاب مهارت معلمی استاد محسن قرائتی
برای گروه انسانی**> 2️⃣کتاب دین و زندگی دهم درس۹تا۱۴
3️⃣کتاب دین و زندگی یازدهم درس ۱۴تا۱۸**
برای گروه غیر انسانی
دینی دهم درس ۸ تا ۱۲
دینی یازدهم درس ۱۱ تا ۱۲🟣 موارد طرح سوال درس هوش و استعداد معلمی در دفترچه ویژه کنکور فرهنگیان
1️⃣ بازی با ریاضی
2️⃣ درک مطلب
3️⃣ هوش منطقی4️⃣ هوش تحلیلی
________
فایل کتاب هاکتاب مهارت معلمی
مهارت معلمی. تعالی فرهنگ_.pdfکتاب دینی دهم و یازدهم
متاسفانه حجمشون زیاده همون کتاب خودتونه
منظور از حجم اینه فایلشون مگابایتشون زیاده نمیشه تو آلاخونه بارگزاری کرد -
@maiikhanoomi
برای زبان دامنه ی واژگانتون و بعدش گرامر رو همزمان بخونید و دامنه ی لغاتتون رو زیاد کنید سعی کنید درست تلفظ کنید تا شننیداریتون هم قوی بشه و واژه ها رو حتما به صورت روش تیک ایت مرور کنید
برای ادبیات هم باید هم رو لغات و هم شعرها کار کنید حالا فعلا دوازدهم ولی آرایه و دستور سه سال رو باید مسلط باشید چون حفظ کردن آرایه و دستور بدرد نمیخوره -
Hamid.s ممنونم ک گفتین ولی خودمم میدونستم اینارو منظورم اینه از فیلم کدوم استاد الان خودم فیلمای زینعلی رو دارم منتها برای دیماه پارسال تدریس میکنه یعنی اون زمان ایشون نمیدونسته ک نهایی قراره اینقد سخت باشه پس ب شیوه ی سالای دیگ اومده جلو برای ادبیاتم عبدالمحمدی دارم زیاد دوس نداشتم حالا نمیدونم چیکار کنم خودخوان و تنها از روی کتاب و با حفظ کردن واژه واقعن نمیشه من پارسال رو نهایی زبان سر جلسه واقعن کپ کردم عجیب سخت بود
-
@maiikhanoomi
فارسی و زبان درسای مهارت محور هستند یعنی هر چه تکرار خودتون زیاد باشه بهتره
به این خاطر اینطور توضیح دادم که شما برای ادبیات هر چقدر فیلم ببینید بازم مجبورید واژه ها رو خودتون بخونید و در واقع تو فیلم فقط معلم واژه ها رو بلده و توضیح میده و احساس کاذب در شما ایجاد میشه که یاد گرفتین که اگه مرور نکنید در واقع وقت گذروندین ولی برای راه افتادن تو آرایه ها و دستور ها میتونید از فیلم ها کمک بگیرید بشاطر اینکه چند بار اون مثال ها رو تمرین کنید چون گفتم مهارت مهوره و به تمرین و تعداد مثالهالیی که دیدید بستگی داره یه کاری که اغلب دانش آموزا میکنند اینه گام به گام رو میزارن جلوشون تک تک درس ها رو بررسی میکنن نمیگم بده ولی جنبه ی حفظی پیدا میکنه و اگه مثلا تو نهایی یه بیت دیگه بدن بگن سه تا از آرایه هاش رو بگو آدم میمونه چون فقط اونایی که حفظ کرده بلده
استاد عبدالمحمدی برای شروعتون سخته درک میکنم
نگاه کنید به آلا ببینید استاد حسین خانی توضیح موضوعی آرایه و دستور دارن یا نه
بعدش که قشنگ آرایه و دستور رو گرفتید برید آرایه ها و دستورهای بیت ها تو درسها رو پیدا کنید حالا میتونید کنارش گام به گام کمک بگیرید ولی نه اینکه یکدفعه برید سراغ گام به گام میگم بالاخره به تمرین نیاز داره هر چقدر زیاد صبور باشید و بیشتر تمرین کنید به نفعتونه برای معانی بیت ها اولا دامنه واژگان درسها رو بلد باشین از طرفی از گام به گام کمک بگیرید و وقتی معنی بیت رو خوندین برای خودتون توضیح دهید بگید این بیت به خاطر این کلمات به این معنا و مفهوم شد
معلم براتون معجزه نمیکنه و شما با فیلم دیدن صرفا یاد نمیگیرید صرفا راه میفتید
ببخشید طولانی شد توضیحم
زبان رو هم توضیح میدم -
@maiikhanoomi
خواهش میکنم
من استاد حسین خانی رو قبول دارم و محتوا رو هم نگاه کردم دقیقا هم پیش نیاز داره و هم درسنامه ها رو توضیح میدن فقط فقط حتما مرور و تمرین و مرور کنید عین شناگری نباشید که کتب شنا خونده ولی یه بار تو آب نپریده
زبان رو هم توضیح میدم