گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
@mr-vinyzo سوابق همه چیو شخم زد وگرنه کنکور نسب ب سال اولم سراسر پیشرفت بود و من تا همین مدت پیش که میگفتن فرصت سوابق نمیدن افسردگی گرفته بودم
-
@mr-vinyzo دوازدهم نمیدونم حساب میشه یا نه اگ اونم در نظر بگیریم میشه 3 وگرنه 2 سال ولی داستان من کلن فرق میکنه یجورای با امسال میشه 5 سالو نیم 6 سال ک درگیر کنکورم...
-
@maiikhanoomi من سال دوازدهمیم و خب ریاضیم و خب ترازمم پایینه و خب تعداد تستمم زیاد نیست و کلا استعداد برنامه ریزی درست و دقیق برای هرچیزی و هرکسی دارم اما استعداد عمل به برنامه رو خدا درم قرار نداده برا همون بابام همیشه بهم تیکه میندازه .رفتن بابام برنامه هایی که مینوشتمو به سه تا مشاور نشون دادن که شایدد برنامه ها مشکل داره ولی مشاورا مجذوب برنامم شده بودن ولی چه فایده عملی در کار نیست
-
@mr-vinyzo کم میارم بعضی وقتا ولی جم میکنم خودمو حتی بخاطر اینکه دهن حسودامو با خاک یکسان کنم باید ادامه بدم باید
-
@maiikhanoomi من سال دوازدهمیم و خب ریاضیم و خب ترازمم پایینه و خب تعداد تستمم زیاد نیست و کلا استعداد برنامه ریزی درست و دقیق برای هرچیزی و هرکسی دارم اما استعداد عمل به برنامه رو خدا درم قرار نداده برا همون بابام همیشه بهم تیکه میندازه .رفتن بابام برنامه هایی که مینوشتمو به سه تا مشاور نشون دادن که شایدد برنامه ها مشکل داره ولی مشاورا مجذوب برنامم شده بودن ولی چه فایده عملی در کار نیست
@mr-vinyzo واایی منم دقیقن برنامه هام عالین کیف میکنم وقتی تموم میشه نوشتنون ولی دقیقن اخر هفته ب چیز خوردن میفوتم ک کامل اجرا نشده مثلن برنامه م 13 ساعته هس هر روز 11 یا 10 شو اجرا میکنم حرصم میگره و اکثرن ریاضی و زمین بدبختو نمیخونم و میدونم ضربه شو میزنه نه اشتبا متوجه نشو منظورم از حسود ادم کینه ای نیستم بمولا فقط میگم ک برنامه م خوبه و اینا واسه چن نفر سال کنکورشون برنامه نوشتم الان شاخ شدن واسم در حالیکه رفتن پیامونور ازاد رشته چرت... حداقل واسه ثابت کردن خودم ب اینا منظورم این بود وگرنه بخاطر عشق خودم ب هدفمو گریه شوق مامانم ک دوس دارم ببینم میخونم
-
-
@mr-vinyzo واایی منم دقیقن برنامه هام عالین کیف میکنم وقتی تموم میشه نوشتنون ولی دقیقن اخر هفته ب چیز خوردن میفوتم ک کامل اجرا نشده مثلن برنامه م 13 ساعته هس هر روز 11 یا 10 شو اجرا میکنم حرصم میگره و اکثرن ریاضی و زمین بدبختو نمیخونم و میدونم ضربه شو میزنه نه اشتبا متوجه نشو منظورم از حسود ادم کینه ای نیستم بمولا فقط میگم ک برنامه م خوبه و اینا واسه چن نفر سال کنکورشون برنامه نوشتم الان شاخ شدن واسم در حالیکه رفتن پیامونور ازاد رشته چرت... حداقل واسه ثابت کردن خودم ب اینا منظورم این بود وگرنه بخاطر عشق خودم ب هدفمو گریه شوق مامانم ک دوس دارم ببینم میخونم
-
@maiikhanoomi خب لازم نیست همه ی 13 ساعت برنامتو پر کنی ده ساعتشو پر کن ...منم همشو پر میکردم دیدم نمیرسم کمش کردم الان خوبه ولی تو مبحثا نمیرسم ینی تو مباحث زیاد میمونم..
@mr-vinyzo ریشه این موندن تو مباحث کند خوانی و ساعت مطالعه پایینه منم بشدت کند خوانم تا دلم پاک میشه از ی مبحثو بذارمش کنار ی قرن طول میکشه همش استرس دارم شاید ب جایشو خوب کار نکردم یا چیزی ولی نه ساعتمو کم نمیکنم اتفاقن میخام برسه ب 15 چون میخام برا اردی دیگ چیزی باقی نمونه
-
مآهور 22 آذر:
7 و ربع + 91 تست@maiikhanoomi بعد اینکه کلاسم تموم شد یه تاپیک جدا میزنم منشنتون میکنم و بهتون جواب میدم. اینجا نمیگم چون یکم اسپمش زیاد شد:)
مگه جنسیت ادم they باشه چه اشکالی دارهشوخی کردم دخترم.
-
مآهور 22 آذر:
7 و ربع + 91 تست@maiikhanoomi بعد اینکه کلاسم تموم شد یه تاپیک جدا میزنم منشنتون میکنم و بهتون جواب میدم. اینجا نمیگم چون یکم اسپمش زیاد شد:)
-
@mr-vinyzo نه he نه she.. من they هستم
(معمولا تو سایتای معتبر خارجی سه تا جنسیت وجود داره. he she they)یکوچولو هم اسپم زیاد شد..:)
-
سلام
23 اذر
2/20min
19t -
مآهور 22 آذر: