هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@ABR_DJ 
 تو برنامه میدون شبکه سه
 خود طرف هم میگفت استاد دانشگاه بود
 من بدون پول و بودجه کتاب مینویسم
 قول میدم از صدتای کتابای الان که بچه ها میخونن قشنگ تر بشه
 که بشون کار گروهی
 همدلی
 صداقت
 همکاری
 وفای به عهدارتباط های احتماعی یاد بدم که فردا طرف بزرگ شد بلد باشه چیکار کنه نه اینکه صرفا یه چیزایی حفظ باشه 
- 
@Breeze مراقب خودت باش دختر 
 امیدوارم ابری و رنگین کمونی با هم اگه بخوای برگردی برگردی
 اگه نه که بازم همیشه ابریو رنگین کمونی باش   @M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Breeze مراقب خودت باش دختر 
 اگه نه که بازم همیشه ابریو رنگین کمونی باش   نرگسسسسسس..... گل نرگس منننننننننن....  ️ ️ 
 از اینکه بخوام بگم تو رو فراموش کردم شرمگینم....
 پس بروم نیار تو الگوی من بودی.... محکم و استوار... قوی و مقتدر... و چقدر این خصلت ها بهت میاد نرگسی  ️ ️  ️:)))) ️:))))مراقب خودت باش جانا  ️ ️
 ابر بهت قشنگترین ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
- 
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Breeze مراقب خودت باش دختر 
 اگه نه که بازم همیشه ابریو رنگین کمونی باش   نرگسسسسسس..... گل نرگس منننننننننن....  ️ ️ 
 از اینکه بخوام بگم تو رو فراموش کردم شرمگینم....
 پس بروم نیار تو الگوی من بودی.... محکم و استوار... قوی و مقتدر... و چقدر این خصلت ها بهت میاد نرگسی  ️ ️  ️:)))) ️:))))مراقب خودت باش جانا  ️ ️
 ابر بهت قشنگترین ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️@Breeze در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Breeze مراقب خودت باش دختر 
 اگه نه که بازم همیشه ابریو رنگین کمونی باش   نرگسسسسسس..... گل نرگس منننننننننن....  ️ ️      از اینکه بخوام بگم تو رو فراموش کردم شرمگینم.... 
 پس بروم نیار این چه حرفیه؟ 
 عزیز دلی تو الگوی من بودی.... محکم و استوار... قوی و مقتدر... و چقدر این خصلت ها بهت میاد نرگسی  ️ ️  ️:)))) ️:))))خدای من 
 میتونم بگم اشک آوردی گوشه ی چشمم؟   مراقب خودت باش جانا  ️ ️
 ابر بهت قشنگترین ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️تو هم همینطور 
 هم اسمم 
- 
@Breeze در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Breeze 
 من که خندم نمیاد اصن=(
 بقیه بشینید بخندید باهم
 اه   
 ولی بی انصافیه آقا=(   
 خنده تنها فیلتری که صورتو بیشتر از هر زمان زیبا میکنه....
 پس از خودمونو دیگران دریغ نکنیم.... باشه؟! :)))میخوام غمگین بمونم شاید نرفتی🫠    چی بگم...  :))) :)))فقط امیدوارم دوباره بیای=))  
 بنده عمیقا دل تنگ میشم رفیق ابری=)
- 
@Breeze در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Breeze مراقب خودت باش دختر 
 اگه نه که بازم همیشه ابریو رنگین کمونی باش   نرگسسسسسس..... گل نرگس منننننننننن....  ️ ️      از اینکه بخوام بگم تو رو فراموش کردم شرمگینم.... 
 پس بروم نیار این چه حرفیه؟ 
 عزیز دلی تو الگوی من بودی.... محکم و استوار... قوی و مقتدر... و چقدر این خصلت ها بهت میاد نرگسی  ️ ️  ️:)))) ️:))))خدای من 
 میتونم بگم اشک آوردی گوشه ی چشمم؟   مراقب خودت باش جانا  ️ ️
 ابر بهت قشنگترین ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️تو هم همینطور 
 هم اسمم 
- 
- 
@Breeze 
 بنده ترجیح میدم خودم باشم تا اینکه فیلم بازی کنم=)
 وقتی ناراحتم دیگه ناراحتم
 کاریش نمیتونم بکنم
 فقط واسهت آرامش آرزو میکنم و یه دل آروم و اینکه شبا راحت بخوابی=)
 اینا خیلی مهمه
 حداقل واسه من=)
- 
officer k 
 از دعاهای قشنگت ممنون که نهایت لطف و محبتت رو نسبت بهم میرسونه....  ️ ️
 کاش بیشتر بودم پیشتون=((((
- 
@Breeze چرا؟ 
 یعنی خوبم؟
 چرا حسش نمیکنم؟
 سعی میکنم اگه اینی که میگی خوبه رو تو خودم نگه دارم
 و از تو هم میخوام همیشه آبی باشی   
 و صدالبته شاد @M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Breeze چرا؟ 
 یعنی خوبم؟این مدتی که بودم و پست هاتو میخوندم... به نظرم فوق العاده بودی توی زندگیت... اینو توی هر کسی نمیشه دید...  ️ ️چرا حسش نمیکنم؟ چون فقط آدم های بیرون گود زندگیت میتونن ببینم.... و تو قراره فقط نتیجه خوبشو حس کنی....  سعی میکنم اگه اینی که میگی خوبه رو تو خودم نگه دارم به دیگران هم یاد بده مثل تو محکم باشن:)))  ️ ️و از تو هم میخوام همیشه آبی باشی    
 و صدالبته شاد ممنونم ازت... یه دنیا....   ️🤍 ️🤍

|
 |