هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Mitra_ این قضیه ی بنرا خیلی ملموسه من خودمم مازنیم ولی حالا به دلایلی تو مشهدم .کاری ندارم الان بابل اگه پس فردای اعلام نتایج بری جاده اصلیش نه هاا جاده های روستاییش مثل بندپی بالای 150 تا بنر قبولی مبینی و بالای 20 تا بنر فوتی و تبریک انتصاب و نمیدونم اینچیزا که اصلا تو خراسان مد نیست تتو خراسان حتی رتبه یک کشورم بشی بنر نمیزنن ریسس جمهورم بشی عین خیالشون نیس
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_ این قضیه ی بنرا خیلی ملموسه من خودمم مازنیم ولی حالا به دلایلی تو مشهدم .کاری ندارم الان بابل اگه پس فردای اعلام نتایج بری جاده اصلیش نه هاا جاده های روستاییش مثل بندپی بالای 150 تا بنر قبولی مبینی و بالای 20 تا بنر فوتی و تبریک انتصاب و نمیدونم اینچیزا که اصلا تو خراسان مد نیست تتو خراسان حتی رتبه یک کشورم بشی بنر نمیزنن ریسس جمهورم بشی عین خیالشون نیس
خیلی جالب و عجیب بود . فقط مازندران اینجوریه یا گیلان و گلستان هم این رسمو دارن ؟اره تو اصفهانم فوقش برا قبولیا مثلا این موسسه ها یا مدارس یدونه میزنن اونم برا تبلیغ کار خودشونه ولی اینکه خود خوانواده طرف بزنن و بهش تبریک بگن خیلی برام عجیب بود و چیزی که همونجا به ذهنم رسید این بود که به پول بنر زدنش می ارزه ؟
-
شبتون آروم بچه ها
-
@f-nalist
دارم همین رو گوش میدم
میگه مگه جنگه -
شبتون آروم بچه ها
پرستو بابایی
شبت بخیر️
-
@Breeze
ممنونم همچنین
️
-
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی جالب و عجیب بود . فقط مازندران اینجوریه یا گیلان و گلستان هم این رسمو دارن ؟اره تو اصفهانم فوقش برا قبولیا مثلا این موسسه ها یا مدارس یدونه میزنن اونم برا تبلیغ کار خودشونه ولی اینکه خود خوانواده طرف بزنن و بهش تبریک بگن خیلی برام عجیب بود و چیزی که همونجا به ذهنم رسید این بود که به پول بنر زدنش می ارزه ؟
-
#از_کسی_که_سرما_خورده_یا_کسالت_های_شبیه_به_این_توقع_هیچگونه_پاسخ_نداشته_باشیم
-
@Danial-al سلام
شما هم متوجه شدم تولدتونه
تبریک میگم تولدتون مبارک
امیدوارم ایام به کامتون باشه -
_Mitra_
ببخشید که رو پیامتون ریپ میزنم
اینجا خیلی عمقی تره
مثلا فرض کنین
استاد زیستم منو قلمچی از طرف یه مسئولش همینجوری ثبت نام کرد بدون هزینه که
بگه فردا رتبه آوردم بنرش مال اون باشه@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_
ببخشید که رو پیامتون ریپ میزنم
اینجا خیلی عمقی تره
مثلا فرض کنین
استاد زیستم منو قلمچی از طرف یه مسئولش همینجوری ثبت نام کرد بدون هزینه که
بگه فردا رتبه آوردم بنرش مال اون باشهشما از کجا هستین ؟
ها ؟ متوجه نمیشم یعنی چی بنرش از اون باشه ؟ -
پرستو بابایی
شبت بخیر️
Hhh Hh
️