هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
erfany 
 بله. دولتی نداریم.
- 
@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چمدان دست گرفتم که بگویی نروم 
 تو چرا سنگ شدی راه نشانم دادی؟:)))چ قشنگ بود .:)  
 چطوری؟خوبم تو چطوری؟! خداروشکر که خوبی 
 ای بد نیستم، خوبم گویا 
 چه خبرSachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چمدان دست گرفتم که بگویی نروم 
 ای بد نیستم، خوبم گویا 
 چه خبرخداروشکر 
 هیچی دانشگاه خونه درس از این سه تا خارج نیست زندگیم ک قرار پایان ترمم بهش اضافه بشه
 ت چخبرا
- 
این پست پاک شده!
- 
@ABR_DJ 
 حله آقا. قدمت روی چشم     
 فقط ماکارونی نداریما. گفته باشم.
- 
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چمدان دست گرفتم که بگویی نروم 
 ای بد نیستم، خوبم گویا 
 چه خبرخداروشکر 
 هیچی دانشگاه خونه درس از این سه تا خارج نیست زندگیم ک قرار پایان ترمم بهش اضافه بشه
 ت چخبرا@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چمدان دست گرفتم که بگویی نروم 
 ای بد نیستم، خوبم گویا 
 چه خبرخداروشکر 
 ت چخبراببین چه اتفاق هیجان انگیزی قراره بیوفته، لیاقت هیجان تو زندگیتو نداری   
 من؟ الان دارم سعی میکنم مغزمو قانع کنم که تروخدا فقط یه صفحه دیگه دینی بخون   
- 
@ABR_DJ 
 امیدوارم 
- 
خدایا 
 به قلم رحمتت ایمان دارم
 زندگیمان را هرطور که میخواهی نقاشی کن 
- 
@ABR_DJ 
 امیدوارم @danial-hosseiny 
 دم در میرسی میگی ماکارونی منو بدین میخوام برم 
- 
Gharibe Gomnam نیستی گمنام  
- 
اميدوارم روزگارتون پر از افكار مثبت، آدمهای مهربون و لحظات شاد باشه .. 
- 
Ainoor 
 آره خوب ینفر که ذهنمو درگیر کرده ،ینی رو یکی همکلاسیام کراشم ، دیگه از این رک تر؟
 ولی از اندیشه های بی حاصل و اینا خوشم نیمد ، یکمی تحلیل فاله خوب نوشته نشده:| 
- 
«وسيقضي الله 
 أمراً كنت تحسبه مستحيلا»و خدا چیزی رو ممکن میکنه که 
 شما اونو غیرممکن میدونستین...

|
 |